Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba iyi çalışmalar lisans kpss ye gireceksiniz değil miTarih ve vatandaşlık en korktuğum dersler. Tarihle başlıyorum
evet lisans kpss. ama ales ve yds sınavlarım da var. çok çalışmam gerekiyor çooookMerhaba iyi çalışmalar lisans kpss ye gireceksiniz değil mi
sadece başlığı okuyunca öyle anlaşılıyor sanırım :) ilk mesajımda açıklama yapmıştım bu sene girecekmişim gibi hazırlanmaya başladım. erken başlamakta fayda var zorlu sınav90+ puan için çokkk geç kalmışsınız..Ama inşallah başarırsınız.
Ben tüm sınavlara giriyorum hobi olarak ama çalışmıyorum..Ales kolay zaten..Yds zor ama çok zor hemdekonuyu kpss olarak açtım ama tüm sınavlar diye değiştirsem mi acaba
yds çalışıyorum. var mı benim gibi yds ve ales de çalışan ?
aynen ben de öyleBen tüm sınavlara giriyorum hobi olarak ama çalışmıyorum..Ales kolay zaten..Yds zor ama çok zor hemde
aynen benim de öyle olacak bu seneBen bu sene hobi olarak KPSS gk gy'ye gireceğim, bakalım nasıl bi sınav :)
Bi görelim bakalım, belki ileride ben de devlet düşünürsem en azından sınav hakkında bilgi sahibi olurum. Atmosferini gördüm derim yani.aynen benim de öyle olacak bu sene