Kpss/b 2008

sevinccc

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
169
11
40
mrb arkadaşlar size bi sorum olucaktı kpss/b ile ilgili bana bilgi verebilirmisiniz ben açıköğretim muhasebe bölümü okuyorum 2.sınıftayım acaba bölümümle ilgilimi hazırlanmam gerekiyo sınava .

Arkadaslar size bişey soracam.ben 2004 kpss e girdim ve o zamn 78 puan almıstım.açık öğretim okuyodum forma mezun olunacak bölümünede açıköğretim yazmıstım.derken 2006 sınavı geldi.eğer puanınızdan memnunsanız sınava girmeye gerek yok 2004 puanı gecerli dendi.bende girmicektim ama daha sonra mezun olunacakbölümünü kabul etmeyip mezun oldugun alanı yazacaksın dendi.halbuki 2004 dede 2006 dada acıköğretim öğrencisiyidm ve sınava en bastan girmek zorunda kaldım.bi çok kişinin sınavının böyle iptal oldugunu duydum.aranızda benim gibi magdur olan varmı?

KIZLAR MERHABA BEN AÇIKÖĞRETİM TİCARET LİSESİ ÖĞRENCİSİYİM ACABA KPSS ye GİREBİLİRMİYİM EĞER GİREBİLİRSEM NE KADAR KREDİYE İHTİYACIM VAR BİLEN VAR MIIIIIIIIIIII???????????????????????kafamçokkarıştı

herhangi bir krediye gerek yok yeterki diploman elinde olsun sınavlar sırasında kayıt olucağında hangi okulda kayıt yaptıracaksan diplomanı göstermen gerekiyor puanını bile bakmıyorlar

herhangi bir krediye gerek yok yeterki diploman elinde olsun sınavlar sırasında kayıt olucağında hangi okulda kayıt yaptıracaksan diplomanı göstermen gerekiyor puanını bile bakmıyorlar

CANIM BEN BU YIL SONUNDA LİSEDEN MEZUN OLUCAM YAAA O YÜZDEN YANİİİ DİPLOMAM ELİMDE OLMAYACAK BU DURUMDA BU YIL GİREMEM HERHALDE:1no2: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

bu yıl sınavlar mayıs ayında kayıt başlarsa sen alıcak durumdaysa bile okulunda yazılı bir belge alırsın ve kazanırsan diploman o zamana kadar elinde olur sınav tarihide haziran sonu gibi zaten 2008 den şubat ayından itibaren kpss forumunu takip et heran herşey değişiyor

valla sonuç gene hüsran devlet kadrolarına yerleşebilmek çok zor
teşekkür ederim

İmamlardan bize sıra gelmiyo maalesef. hakkımı helal etmiyorum onlara.

100 Soruda TC 1982 Anayasası

TC 1982 Anayasında Unutulmaması Gereken 30 Nokta!

TC 1982 Anayasında Cankurtaracak 50 Püf Noktası

KPSS Temel Yurttaşlık Bilgisi ile İlgili 100 ÇÖZÜMLÜ Test sorusu!

KPSS İdare Hukuku ile İlgili Cankurtaracak 100 Püf Noktası

ÇOK ÖNEMLİ 18 TARİH SORUSU VE AYRINTILI ÇÖZÜMLERİ

ÇOK ÖNEMLİ 100 KPSS TARİH SORUSU VE AYRINTILI ÇÖZÜMLERİ

INDIRşutarafagitti

içindekiler: bugüne kadar yapılmış tüm kpss'ler , bugüne kadar yapılmış tüm kurum sınavları , bugüne kadar internete

verilmiş bütün ders notları ve çalışma dosyaları,internette kpss'ye dair aradığınız her ne varsa burada.

Not: kpss a grubu esas alınarak hazırlanmıştır,eğitim bilimleri yoktur arkadaslar ..

Boyutu: gerçek 140 mb ,winrar 60 mb. şifre: yunustufekci

Gerekli programlar: winrar,adobe acrobat,office programları

indirşutarafagitti

merhaba arkadaşlar a.s.
kpss'ye hazırlanırken yapamadığımız ya da aklımıza yatmayan soruları burada paylaşabiliriz. dün akşam aklıma geldi, benim size soracağım birkaç sorum var, yarın getiriyorum, sizin de varsa tartışalım....

çok iyi bir fikir çözemediğim soruları napıcam diyodum bende matematiğim özellikle çok berbat en kısa zamanda başlıyalım

kızlar matematiğinie zewkle yardımcı olabilirm sizde bana coğrafya we tarihde olursanız sewirnirm haydi paylaşalım sorularımızı

slm arkadaşlar burayı yeni gördüm ilk soru benden olsun nazarboncugu yardımcı olurmusun matematik sorusu.işte soru

%40 kar ile 840 ytl ye satılan bir mal %10 zararla kaç ytl satılır?

a 540 b 580 c 600 d 640 e 680

ben çözemedim((bende tarih cografya türkçe ve elimden geldigincede anayasada yardımcı olurum sizlere.

malın maliyet fiyatı x olsun
%40 kar 40x/100 olur

x+ (40x/100) =840

Bu işlemde payda eşitleyip içler dışlar çarpımı yaparsak x(yani maliyet) 600 lira çıkar.
%10 zararla satılan mal bu durmda 540 liraya satılmış olur.

ya kızlar DATA yayınları varmış kpss hazırlık için genel kültür genel yetenek hiç duydunuz mu? hangisi en iisi acaba,ihtiyaç var yargı var bi de güvender,ben data aldım fiatı çok uygundu promosyona girmiş die,ii deilse değiştireyim??

kızlar merhaba bende kpss hazırlanıyorum.data iyi gibi ama bana yüzysel geldi.zaten dersane vermişti.eğitim bilimleri çalışacaksanız yargı en iyisi bence.aslında birçok kaynaktan çalışmayı sevmiyorum ben tek kaynaktan çalışıp.farklı kaynaklardan bol test çözüyorum.

kızlar ben ihtiyaçın matematik ve türkçe yaprak testini aldım
gayet güzel
datayı fazla öneren duymadım, ihtiyaç ve yargı iyi diyorlar
güvender çok ayrıntılı öss gibi anlatıyor, kpss düzeyinde değil gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…