KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

Allah kavurtursun canım
öyle tabi hep yanımda
ama insanoğlu doyumsuz işte istedikçe istiyor

ben olsam ben de isterdim hayal bile edemiyorum her gün yanımda olmasını seni gördükçe evlenesim geliyor civciv
Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin canım benim

ben olsam ben de isterdim hayal bile edemiyorum her gün yanımda olmasını seni gördükçe evlenesim geliyor civciv
Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin canım benim

evlen evlen
evlilik çok güzel birşey
amin canım,Allah sanada hayırlı güzel bir yuva kurmayı nasip etsin

senin o da varmış :44:
askerlik iş vs bekliyorsunuz galiba ha

canım bu sene ikimiz de mezuniyete ve kpss'ye yönelmiş durumdayız. mühendislik okuyor ve çok fazla dersi var onun da bu sene, ileriye yönelik konuşmayı bırak sesini duyamadığım günler bile oluyor

canım bu sene ikimiz de mezuniyete ve kpss'ye yönelmiş durumdayız. mühendislik okuyor ve çok fazla dersi var onun da bu sene, ileriye yönelik konuşmayı bırak sesini duyamadığım günler bile oluyor

hmmm: ))
o zaman daha uzun bir yolunuz varmış desene.
dilerim yolda engeller çıkmaz karşınızada kavuşursunuz

canım şimdi çıkmak zorundayım eşim öğle yemeğine gelecek
gene devam ederiz hayat derslerine
öpüyorum seni kendine çoook iyi bak

hmmm: ))
o zaman daha uzun bir yolunuz varmış desene.
dilerim yolda engeller çıkmaz karşınızada kavuşursunuz

canım şimdi çıkmak zorundayım eşim öğle yemeğine gelecek
gene devam ederiz hayat derslerine
öpüyorum seni kendine çoook iyi bak

teşekkür ederim canım

sonra görüşürüz

bebeğe ve kendine dikkat et

Merhaba yazdıkların için teşekkürler :)
Benim bu sene alttan dersim olmadığı için biraz şanslıyım. Dönemlik ders sayım 7, dediğim gibi hemen hemen haftanın 4 günü boş oluyor çünkü seçmeli derslerimi diğer günlere yığdım denebilir. :)

Gk gy için dershaneye gideceğim, bir de alesi denemek için matematiğe başlamıştım. Yani şimdilik sıfır değilim.
Bi arkadaşım, Sen şimdiden vaktin var madem alana da bak, çünkü iktisat, muhasebe falan bilmediğin konular değil demişti.
En düşük puanla alan yerlerden biri guy sanırım, en azından ona girersin düz memurluktan iyi demişti.
Bence 75 civarı da hiç kolay değil, öyle olsa herkes girer. Kafam karışık yani.
Her kafadan bi ses çıkıyor.

siz yine iyisiniz biz yaklaşık 5 aydır görüşmüyoruz kpss bitene kadar çok sık görüşmeyelim dedim oda beni anlayışla karşılıyor saolsun ama değil burnumda her hücremde tütüyor bıdığım yaw

ah kıyamam yaa bizim daha 5 ay bile olmadı beraberliğimiz ama ben biraz sabırsızım

Alın beni de artık bir gruba da ders çalışmak için güdüleneyim ya Hû!
Tuhaf bir `merhaba` oldu ama idare eder sanırım yine de..

Ne oldu canım, hayırdır?:26:

bu sene 3 tane dersini aldığım ve okulun en kıl hocasıyla tartıştık gibi sunum yapılacaktı sunum yapmayanlar sınava girecekti ben de konu almadım sınav olurum diye ama bugün baktım bütün sınıf konu almış, hocadan konu istedim "beni ilgilendirmez seneye gelir sınavlara girersin" dedi

Ama ne alaka, sen konu istemişsin işte, vermesi lazım değil mi?
Süresi falan mı geçmiş acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…