KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

sınava girmek mühim değil canım o adam için sırf kıllığına bırakabilme özelliğine sahip. vizede tüm kitaptan sorumlu olunacak ve tek 1 soru olacak. geç geçebilirsen diyor yani :KK53:

geçersin inşallah canım gözünü korkutmasın hoca :KK34:
hocaların en sevdiği şey öğrencilerinin gözünü korkutmak,sanmıyorum bişey yapsın.

sınava girmek mühim değil canım o adam için sırf kıllığına bırakabilme özelliğine sahip. vizede tüm kitaptan sorumlu olunacak ve tek 1 soru olacak. geç geçebilirsen diyor yani :KK53:

dershaneye gidip geliyorum onun dışında evde çalışamıyorum. ama inşallah toparlanıcam henüz çok yeni daha bikaç gün oldu. buaralar ortalıkta olmazsam beni hoşgörün lütfen.

selam kızlar bende iktisat mezunuyum ve bugün kitaplarımı sipariş verdim. biliyorum biraz daha erken davranmalıydım ama böyle oldu malesef inşallah konular yetişir ve herbirimiz güzel puanlarla atanırız inşallaaaahhhh

bir başlayınca gerisi gelir :KK34:

dershaneye gidip geliyorum onun dışında evde çalışamıyorum. ama inşallah toparlanıcam henüz çok yeni daha bikaç gün oldu. buaralar ortalıkta olmazsam beni hoşgörün lütfen.

özel hayatın etkilemesine pek izin vermemek gerek canım, hassas bir dönem çok dikkat et kendine :KK34:

merhaba arkadaşlar :KK3: bugün hukukun temel kavramlarını bitirmeye çalışıyorum vatandaşlıktan :KK14: ezber yapmak istemiyorum ve ezberim çok kötü olduğu için sanırım soru çözdükçe oturacak :KK34:

vatandaşlık-hukukun temel kavramları bitti :KK76: yalnız bazı yerlerde biraz takılıyorum yeni kaynak aldıkça soru çözümü yapacağım :KK34:

bende geldim aranıza.. dersaneye yazıldım bu sene.. Bayramdan sonraki hafta Maliye ile başlıyor dersler.. Hayırlısı olsun hepimiz adına

saat sabahın dördü ama ben bir türkce konuyu bitiremedim sizleride kıskanıyorum alan çalısmalarına daha hiç başlamadım. :26:
Bu arada herkese iyi bayramlar herkesin sevdigi kişilerle ve ailesiyle geçirmesi dileğiyle. :nazar:

bayramınız mübarek olsun kızlaaaar :KK52:

ben bu bayram gidemedim memlekete,
eşimle takılıyoruz evde :KK53:
bugün bol bol çevre illeri gezeceğiz.
yani hiç beklemeyin!ders mers yok arkadaş :KK53:

bayramınız mübarek olsun kızlaaaar :KK52:

ben bu bayram gidemedim memlekete,
eşimle takılıyoruz evde :KK53:
bugün bol bol çevre illeri gezeceğiz.
yani hiç beklemeyin!ders mers yok arkadaş :KK53:

heheheh canım benim :KK9: yok beklemiyoruz kocacınla gez bayramın ve tatilin tadını çıkar :KK16: keyifli tatiller :KK16:

heheheh canım benim :KK9: yok beklemiyoruz kocacınla gez bayramın ve tatilin tadını çıkar :KK16: keyifli tatiller :KK16:

sağol şekerim: ))
aslında konuların altınaa bayram ve resmi tatillerde gezilen yerler diye liste açsanda orayı keyifle doldursak: ))
bugün çok güzel gezdik valla :KK53:
1 saat öncede eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktı bende fırsattan istifade 1 saat medeni çalıştım: )
yarında uzun bi yolumuz var.yanıma kpss ilacı kartlarımı alacağım,eşimin başını şişireceğim yolda :KK53: :KK53: :KK53:

sağol şekerim: ))
aslında konuların altınaa bayram ve resmi tatillerde gezilen yerler diye liste açsanda orayı keyifle doldursak: ))
bugün çok güzel gezdik valla :KK53:
1 saat öncede eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktı bende fırsattan istifade 1 saat medeni çalıştım: )
yarında uzun bi yolumuz var.yanıma kpss ilacı kartlarımı alacağım,eşimin başını şişireceğim yolda :KK53: :KK53: :KK53:

yapma yahu yazık adama :KK9: iyi gezmeler canım :KK8::KK55:

Hepinize iyi bayramlar kızlaarr :) umarım şirin mi şirin bir bayram geçiriyorsunuzdur :))

Mikro konularından hepsi bitti, çok mutluyummmm :KK9:

X