- Konu Sahibi kitapkokusu
canım 2.soruya yarın sakin kafayla bakıp çözmeye çalışsam şu an bakınca pek anlayamadım
ok. ok. sıkıntı yok nezaman istersen canım
1.soruyu bende değindiğin şekilde tekrar bakayım bende kendime sinir oldum şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 2.soruya yarın sakin kafayla bakıp çözmeye çalışsam şu an bakınca pek anlayamadım
ok. ok. sıkıntı yok nezaman istersen canım
1.soruyu bende değindiğin şekilde tekrar bakayım bende kendime sinir oldum şimdi
Selamlar
Bugün hava çok soğuk, yapılcak en iyi şey ders çalışmak dedim ve Üçgende Alan'da bitti, 60 da soru çözdüm:79:
Akşama da Türkçe'ye bakıcam biraz, kolay gelsin hepimize
2.sorunun cevabı:
x/4'ün tam sayı olabilmesi için x'e 8 veriyorsun, üstteki denklemde yerine yazınca y=5 çıkıyor. y anca x'e 8 verince tam sayı oluyor, biraz mantık yürütmek gerek işlemle yapılan bi soru değil
bu arada Para-Merkez Bankası bitmiştir efenim
:) evt şimdi gördüm eline aklına sağlık bara girmeye çalışan ergen tiplerin dediği gibi bi bakıp çıkıyom k.k.ya ondan böyle oluyorr
bu arada ben biraz matematik özürlüyüm arada böyle sorular sorsam size sorun olmaz değil mi
helall yakışırr
coğrafya-Türkiye'nin İklimi, Bitki Örtüsü ve Toprak Tipleri bitti aslında ama hiç anlamamış gibi hissediyorum tekrar çalışacağım sanırım başım belada coğrafyayla
sor canım çözebildiğimiz sürece sorun yok benim de pek iyi sayılmaz matematiğim
şimdi öyle dedin de bir gaza gelme oldu sanki ufaktan ama çok ufak yani
nüeeyyyy pek iyi sayılmaz mı ??? dalga geçiyosun heralde gayet iyisin gözlemlediğime göre
h.sonu bende bi gaza geldim saat sabah 8de derse oturdum hala matematik çalışıyorum ama hala çok yavaşım ya koca günde hala sayılar bitmedi ben mi yavaşım yoksa bu sayılar kapsamlı bir konu mu çözemedim
canım şöyle de bir küçük detay var ben o 2.soruyu sevgilime çözdürdüm yani ben de bilmiyorum matematik
hehe oda iyiymiş olsun enazından takıldığında yardımcı olacak biri var yanında
bu arada p.tesi olmuşken biten konularım:
İlk Müslüman Türk Devletleri, Türkiye Tarihi, Türkiyenin Coğrafi Konumu, Bir Tamsayının Bölenleri(tablonda varmıydı bu konu tam emin değilim) iktisad temel kavramlar mikroya ait bu arada canım makro yazılmış
Matematikten tekrar yapıyorum aslında oyuzden ilerleyemedim Türkiyenin İklimi Tarımı falan da bitti ama soru çözmeden içime pek sinmiyor
Selam kızlar,
Sonunda çalışmaya başladım. Türkçem çok kötü diye türkçeden başlayım dedim sözcükte anlam bitti ama 92 soruda 24 yanlış yaptım. Sizce hangi kaynaklara yönelmeliyim. Cevaplar için teşekkürler. İyi çalışmalar size.
sözel zekası olmayan ben
parantez içinde yazan (teknik) nedir acaba? :26: Bende p12 ye hazırlanıcam sanırım. takipteyimmm
Teşekkür ederim kitapkokusu.
Bende konu anlatımı çalışıp öyle çözdüm ve şimdi daha kötü hissettim kendimi. Hatta bugün adım adım paragraf diye bir kitap gördüm onu da mı alsam dedim. Yargı, yediiklim, beyaz kalem, işte yayıncılık testleri var x yayıncılık 'ın konu anlatımlarını aldım birden çok eğlenceli geldi. Bir de tasarının ales soru bankasını almıştım. Biraz abartmışmıyım ne yazınca hissettim ama kasımda alese girceğim için elime geçen her kaynağı alıp çözmeye çalışıyorum.