KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

canım iyi yapmışsın bir sürü farklı kitap almakla :KK34: moral bozma üstesinden gelirsin :KK34: bu senin için bir başlangıç olsun bakalım bitişte kaç yanlışa indireceksin önemli olan bu :KK34: ayrıca bana özelden ya da mail yoluyla takıldığın Türkçe sorularının fotoğrafını atarsan ya da yazarsan çözüp sana anlatabilirim, için rahat olsun, moral bozmak yok :KK34:

Tamam çok teşekkür ederim kitapkokusu ayyyyy çok mutlu oldum.:KK16:

merhaba kızlar :KK16:
yoğun bir gün geçirdim,temizlik temizlik temizlik :KK53:
türkçe tamamiyle bitti,coğrafyada bitti.
genel muhasebede bitti.
dersanede şimdi medeni hukua başladık.
ordada temel kavramlar ve kişiler hukuku bitti.
yarında ben tekrarlayacağım bol bol :KK31:

darklosh merhaba bu siteyi açamadım ben şifreli bir şekilde yazabilirmisin mümkünse dabılyu dabılyu gibi türk usulü :)

canım o link reklam içerikli olduğundan kaldırıldı, sayfada pek bir şey yok zaten :KK34: olsaydı ben hepinize özelden atardım :KK53:

merhaba kızlar :KK16:
yoğun bir gün geçirdim,temizlik temizlik temizlik :KK53:
türkçe tamamiyle bitti,coğrafyada bitti.
genel muhasebede bitti.
dersanede şimdi medeni hukua başladık.
ordada temel kavramlar ve kişiler hukuku bitti.
yarında ben tekrarlayacağım bol bol :KK31:

merhaba civciv :KK3:
maşallah her yere yetişiyorsun :nazar::nazar:

türkçe, coğrafya ve genel muhasebeyi sen de tamamen bitirdin sanırım, yazıyorum?
hukukları henüz yazmıyorum?

Merhaba arkadaşlar, benim bi sorum vardı. Bu sene işletme son sınıfım ve gk-gy için dershaneye yazıldım. Hem okul hem alan zor gelir diye düşünmüştüm çünkü okulda 5 günüm de doluydu.
Ancak 2 günüm boşaldı ve ikinci öğretim olduğum için gündüzler de boş. Şimdi çok kararsız kaldım, sonradan alana çalışmadım diye pişman olur muyum diye. :/
Belki buradan bi öneri gelir :)

merhaba kızlar bende yazayım bari dedim dershanem başladı bugün ve hiç memnun kalmadım desem yeridir. daha şimdiden yorucu( gidiş gelişler) ve vakit kaybı gibi geliyor bilmiyorum :KK50: kafam çok karışık bu aralar okulda beni kasıyor. öyle işte. hepinize iyi çalışmalar :KK31:

buarada kızlar ben dershanede gk gy görmüyorum acaba onları haftasonu mu çalışsam. yoksa hergüne mi yaysam kafam çok karıştı ya. sınıfdaki herkes gk gy alıyor ve onlardan geri kalmak istemiyorum açıkcası..

Merhaba arkadaşlar, benim bi sorum vardı. Bu sene işletme son sınıfım ve gk-gy için dershaneye yazıldım. Hem okul hem alan zor gelir diye düşünmüştüm çünkü okulda 5 günüm de doluydu.
Ancak 2 günüm boşaldı ve ikinci öğretim olduğum için gündüzler de boş. Şimdi çok kararsız kaldım, sonradan alana çalışmadım diye pişman olur muyum diye. :/

ben de son sınıf iktisatım ve 15 tane devam zorunluluğum olan ders olmasına rağmen pişman olmamak için sabrımın ve bünyemin sonuna kadar zorlayacağım... bence bak arada alana da :KK34:
merhaba kızlar bende yazayım bari dedim dershanem başladı bugün ve hiç memnun kalmadım desem yeridir. daha şimdiden yorucu( gidiş gelişler) ve vakit kaybı gibi geliyor bilmiyorum :KK50: kafam çok karışık bu aralar okulda beni kasıyor. öyle işte. hepinize iyi çalışmalar :KK31:

canım artık yazılmışsın dersaneye o yüzden etinden sütünden faydalanmaya çalış bu sene yorucu olacak hepimiz için :KK50:

buarada kızlar ben dershanede gk gy görmüyorum acaba onları haftasonu mu çalışsam. yoksa hergüne mi yaysam kafam çok karıştı ya. sınıfdaki herkes gk gy alıyor ve onlardan geri kalmak istemiyorum açıkcası..

bence gy-gk yı her güne yayarak çalış, bir program yapıp..

ben de son sınıf iktisatım ve 15 tane devam zorunluluğum olan ders olmasına rağmen pişman olmamak için sabrımın ve bünyemin sonuna kadar zorlayacağım... bence bak arada alana da :KK34:

Oo iyiymiş ya :) Peki dershane olmadan ne şekilde olur acaba? Yani benim önceliğim gk gy çalışıp oradan girmekti. Seneye de belki işe girersem, sonrasında alana çalışmak. Çünkü çoğu kişi yetişmez diyor bu saatten sonra :/

Oo iyiymiş ya :) Peki dershane olmadan ne şekilde olur acaba? Yani benim önceliğim gk gy çalışıp oradan girmekti. Seneye de belki işe girersem, sonrasında alana çalışmak. Çünkü çoğu kişi yetişmez diyor bu saatten sonra :/

alan 1 senede halledilecek bir şey değil zaten. bu sene alandan bi beklentim yok ama en azından alt yapı oluşsun istiyorum ki kaptırınca gidiyor gerçekten. ben geçen hafta ders aralarında 1 saat falan boşluk buldukça para-merkez bankası notlarını çıkarttım hafta sonu aldım onları tekrar ettim ve tüm sorularını bitirdim. bence yapılamayacak bir şey değil. bu sene olmasa da önümüzdeki sene için yatırım yapıyorum :KK34:

canım o link reklam içerikli olduğundan kaldırıldı, sayfada pek bir şey yok zaten :KK34: olsaydı ben hepinize özelden atardım :KK53:

merhaba civciv :KK3:
maşallah her yere yetişiyorsun :nazar::nazar:

türkçe, coğrafya ve genel muhasebeyi sen de tamamen bitirdin sanırım, yazıyorum?
hukukları henüz yazmıyorum?

merhaba kitap kokusu :KK16:
türkçe coğrafya genel muhasebe bitti artık sadece soru çözerek pekiştireceğim onları.
hukuku daha yazma çünkü ben medeniyi bitirmedim henüz.
konulara atırdın sanmıştım o yüzden yazmıştım :KK1:
medeni tam bitince söylerim sana :KK34:

çok şükür yetişiyorum şimdi.umarım böyle devam eder :KK1: :nazar:
sen neler yapıyorsun?

mezunsan hiç düşünme alan hazırlan diyecektim ama son sınıfmışsın kitap kokusu gibi :KK1:
aslında yetişmesine yetişir ama okul olmadan.
burda çok sevdiğim bi üye var almor.
mesela o da ekimde başladı çalışmaya ve temeli yoktu ama mezundu.
çok güzel puanlar aldı şimdi güzel bir kurumda uzman oldu.
yani olmayacak bişey değil.
bir de şu var işletme bilediğim kadarıyla iktisata falan nazaran çok daha kolay.
yapabilirim diyorsan dene.
bak mesela ben yeni mezunum.
ve geçen sene 2.dönem hem okul vardı hem evliydim(ki ben ekonometri okudum) hem de dersaneye gittim muhasebe ve iktisattan.
maksadım altyapı oluşturmaktı,iyide oldu.
eğer derslerin hafifse alanıda düşünebilirsin bu sene olmasa bile yanına kar,seneye alt yapın olur.
ama şöyle de yapabilirsin.
biliyorsun kpss gk gy formatı değişti,mantık soruları girdi müfredata.
eğer gk gy bilgin çok iyi değilse güzel bi gk gy kursuna yazıl ve bu sene girecekmişsin gibi hazırlan.
önünde iki sonuç olacak,
ya atanacaksın ya da seneye alan hazırlanırken gk gy derdin olmayacak.
yani ikisinde de sen karlı olacaksın.

merhaba kitap kokusu :KK16:
türkçe coğrafya genel muhasebe bitti artık sadece soru çözerek pekiştireceğim onları.
hukuku daha yazma çünkü ben medeniyi bitirmedim henüz.
konulara atırdın sanmıştım o yüzden yazmıştım :KK1:
medeni tam bitince söylerim sana :KK34:

çok şükür yetişiyorum şimdi.umarım böyle devam eder :KK1: :nazar:
sen neler yapıyorsun?

ne yazık ki ben hiç birine yetişemiyorum :KK50: okul çok fazla zamanımı alıyor ne kendime zaman ayırabiliyorum ne de kpss'ye. elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum sadece. yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum :KK9:

ne yazık ki ben hiç birine yetişemiyorum :KK50: okul çok fazla zamanımı alıyor ne kendime zaman ayırabiliyorum ne de kpss'ye. elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum sadece. yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum :KK9:

senin durumun normal canım.
sonuç itibariyle aldığın ders sayısıda çok fazla o yüzden kasma kendini yetişemiyorum diye.
benim yetişmemin tek sebebi,
sadece haftasonu olan dersanem ve tüm hafta içinin bana kalması :KK9:
artı okulda olmayışı.
geçen haftaya kadar kasıyordum kendimi.eşim gelmeden bitireyim derslerimi diye.
çünkü 5 te damlıyor eve ve o gelince çalışmıyorum: )
ama şimdi eşim 2.üniversitesine başladı.çlıştığı için 2.öğretimlerle giriyor derslere.
mühendislik olduğu için labaratuvar dersleri falanda uzun sürüyor,artık akşamlarda bana kaldı :KK53:
tek kötü yanı eşimi çok özlüyorum :2:

senin durumun normal canım.
sonuç itibariyle aldığın ders sayısıda çok fazla o yüzden kasma kendini yetişemiyorum diye.
benim yetişmemin tek sebebi,
sadece haftasonu olan dersanem ve tüm hafta içinin bana kalması :KK9:
artı okulda olmayışı.
geçen haftaya kadar kasıyordum kendimi.eşim gelmeden bitireyim derslerimi diye.
çünkü 5 te damlıyor eve ve o gelince çalışmıyorum: )
ama şimdi eşim 2.üniversitesine başladı.çlıştığı için 2.öğretimlerle giriyor derslere.
mühendislik olduğu için labaratuvar dersleri falanda uzun sürüyor,artık akşamlarda bana kaldı :KK53:
tek kötü yanı eşimi çok özlüyorum :2:

özlemek çok zor canım :KK50: ama akşam yine yanında oluyor :KK16:
şanslı bir kadınsın, sevdiğin adam yanında olabiliyor :KK34: bence keyfini çıkart :KK16:

öyle tabide...
alışmışım ya sabah 8 akşam 5..
daha fazla göremeyince içime oturuyor :KK50:

canım kıymetini bil :KK9: ben 10 günden fazla zamandır sevdiğim adamı göremiyorum ve daha ne kadar süre göremeyeceğim bile belirsiz :KK53: en azından akşamları o senin yanında oluyor, sana çok büyük bir destek bence

canım kıymetini bil :KK9: ben 10 günden fazla zamandır sevdiğim adamı göremiyorum ve daha ne kadar süre göremeyeceğim bile belirsiz :KK53: en azından akşamları o senin yanında oluyor, sana çok büyük bir destek bence

Allah kavurtursun canım :KK17:
öyle tabi hep yanımda :KK69:
ama insanoğlu doyumsuz işte istedikçe istiyor :KK53:

X