- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
canım iyi yapmışsın bir sürü farklı kitap almaklamoral bozma üstesinden gelirsin bu senin için bir başlangıç olsun bakalım bitişte kaç yanlışa indireceksin önemli olan bu ayrıca bana özelden ya da mail yoluyla takıldığın Türkçe sorularının fotoğrafını atarsan ya da yazarsan çözüp sana anlatabilirim, için rahat olsun, moral bozmak yok
Tamam çok teşekkür ederim kitapkokusu ayyyyy çok mutlu oldum.
bu da benden istemediğin kadar dvd döküman falan filan :))
https://www.............................../notes
ayrıca madem iibf lisin mutlaka takipte olmalısın bu face sayfasını
darklosh merhaba bu siteyi açamadım ben şifreli bir şekilde yazabilirmisin mümkünse dabılyu dabılyu gibi türk usulü :)
merhaba kızlar
yoğun bir gün geçirdim,temizlik temizlik temizlik
türkçe tamamiyle bitti,coğrafyada bitti.
genel muhasebede bitti.
dersanede şimdi medeni hukua başladık.
ordada temel kavramlar ve kişiler hukuku bitti.
yarında ben tekrarlayacağım bol bol
Merhaba arkadaşlar, benim bi sorum vardı. Bu sene işletme son sınıfım ve gk-gy için dershaneye yazıldım. Hem okul hem alan zor gelir diye düşünmüştüm çünkü okulda 5 günüm de doluydu.
Ancak 2 günüm boşaldı ve ikinci öğretim olduğum için gündüzler de boş. Şimdi çok kararsız kaldım, sonradan alana çalışmadım diye pişman olur muyum diye. :/
Belki buradan bi öneri gelir :)
merhaba kızlar bende yazayım bari dedim dershanem başladı bugün ve hiç memnun kalmadım desem yeridir. daha şimdiden yorucu( gidiş gelişler) ve vakit kaybı gibi geliyor bilmiyorumkafam çok karışık bu aralar okulda beni kasıyor. öyle işte. hepinize iyi çalışmalar
buarada kızlar ben dershanede gk gy görmüyorum acaba onları haftasonu mu çalışsam. yoksa hergüne mi yaysam kafam çok karıştı ya. sınıfdaki herkes gk gy alıyor ve onlardan geri kalmak istemiyorum açıkcası..
ben de son sınıf iktisatım ve 15 tane devam zorunluluğum olan ders olmasına rağmen pişman olmamak için sabrımın ve bünyemin sonuna kadar zorlayacağım... bence bak arada alana da
Oo iyiymiş ya :) Peki dershane olmadan ne şekilde olur acaba? Yani benim önceliğim gk gy çalışıp oradan girmekti. Seneye de belki işe girersem, sonrasında alana çalışmak. Çünkü çoğu kişi yetişmez diyor bu saatten sonra :/
canım o link reklam içerikli olduğundan kaldırıldı, sayfada pek bir şey yok zatenolsaydı ben hepinize özelden atardım
merhaba civciv
maşallah her yere yetişiyorsun
türkçe, coğrafya ve genel muhasebeyi sen de tamamen bitirdin sanırım, yazıyorum?
hukukları henüz yazmıyorum?
Merhaba arkadaşlar, benim bi sorum vardı. Bu sene işletme son sınıfım ve gk-gy için dershaneye yazıldım. Hem okul hem alan zor gelir diye düşünmüştüm çünkü okulda 5 günüm de doluydu.
Ancak 2 günüm boşaldı ve ikinci öğretim olduğum için gündüzler de boş. Şimdi çok kararsız kaldım, sonradan alana çalışmadım diye pişman olur muyum diye. :/
Belki buradan bi öneri gelir :)
merhaba kitap kokusu
türkçe coğrafya genel muhasebe bitti artık sadece soru çözerek pekiştireceğim onları.
hukuku daha yazma çünkü ben medeniyi bitirmedim henüz.
konulara atırdın sanmıştım o yüzden yazmıştım
medeni tam bitince söylerim sana
çok şükür yetişiyorum şimdi.umarım böyle devam eder
sen neler yapıyorsun?
ne yazık ki ben hiç birine yetişemiyorumokul çok fazla zamanımı alıyor ne kendime zaman ayırabiliyorum ne de kpss'ye. elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum sadece. yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum
senin durumun normal canım.
sonuç itibariyle aldığın ders sayısıda çok fazla o yüzden kasma kendini yetişemiyorum diye.
benim yetişmemin tek sebebi,
sadece haftasonu olan dersanem ve tüm hafta içinin bana kalması
artı okulda olmayışı.
geçen haftaya kadar kasıyordum kendimi.eşim gelmeden bitireyim derslerimi diye.
çünkü 5 te damlıyor eve ve o gelince çalışmıyorum: )
ama şimdi eşim 2.üniversitesine başladı.çlıştığı için 2.öğretimlerle giriyor derslere.
mühendislik olduğu için labaratuvar dersleri falanda uzun sürüyor,artık akşamlarda bana kaldı
tek kötü yanı eşimi çok özlüyorum :2:
özlemek çok zor canımama akşam yine yanında oluyor
şanslı bir kadınsın, sevdiğin adam yanında olabiliyorbence keyfini çıkart
öyle tabide...
alışmışım ya sabah 8 akşam 5..
daha fazla göremeyince içime oturuyor
canım kıymetini bilben 10 günden fazla zamandır sevdiğim adamı göremiyorum ve daha ne kadar süre göremeyeceğim bile belirsiz en azından akşamları o senin yanında oluyor, sana çok büyük bir destek bence