KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

Ama ne alaka, sen konu istemişsin işte, vermesi lazım değil mi?
Süresi falan mı geçmiş acaba :26:

süresi falan yok ki önemli olan vizeye kadar yapıp sınıfta anlatmak. bu adamdan çektiğim kadar çekmedim hiçbir hocadan. ömrümü yedi yine bitiremedi. okulum uzarsa da onun bu gaddarlığı yüzünden uzayacak...

Off ya hep böyle gıcık hocalar olur canım boşver.
Ben 2. sınıfta aldığım Mikrobiyoloji'yi son sınıfa kadar veremedim, okulum bu ders yüzünden uzamıştı
İnşallah senin başına böyle bişey gelmez. :18:
Sen çalış gerisi kolay

yoğun bir çalışmayla açığı kapatabilirsin

kızlar çok moralim bozuk

Umarım kapatırım canım, evdeyim hep, bir manim yok; fakat ev halinin vermiş olduğu engeller oluyor arada..
Sizinle birlikte yol alırım artık inşAllah.. (;

YaseminA merhaba, seninle bir topicte daha karşılaşmak güzel.. (;
Sen de evdeydin sanırım, çalışmıyordun, umarım güzel ve gönlündeki yer olur hayırlısıyla.. (;

canım istedikten sonra yapılamayacak bir şey değil. okulum olmasa keşke ben de vakit ayırabilsem kpss'ye

inşallah canım inşallah, teşekkür ederim

canını sıkma kitapkokusu, dersini önemsemediğini düşünmüştür ama eminim senin iyi tavırların karşısında sana kolaylık yapıcaktır. üzme kendini sakın.

canını sıkma kitapkokusu, dersini önemsemediğini düşünmüştür ama eminim senin iyi tavırların karşısında sana kolaylık yapıcaktır. üzme kendini sakın.

kızlar çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız, gerçekten!
o kadar kötüydüm ki... ağlayıp zırlıyordum. önce yasemin sonra sen sonra da canım sevgilim yetiştiniz imdadıma.
çok iyiyim şimdi, umudumu kaybetmedim.

bende pes edecek göz var mı :82::112:

merhaba kızlar yarın dersim geç başlıyor fırsattan yararlanıp oturdum muhasebeye başladım, not çıkartıyorum zaten muhasebe en sevdiğim derslerdendir okulda hep finallerinden 95-100 alırdım umarım kpss konusunda da kendisiyle anlaşırız

blöf yapmış hocan canım
sanmıyorum ki son senesinde olan birini seneye haksız yere bıraksın.
en kötü gider konuşursun tekrar.
ama üzülme bişey olmaz
bide anlamadığım sunum yapmayanlar bu sene girmiyor mu sınava yani dersi aldığın dönem?
niye seneye demiş?
eğer böyle bi seçenek sunduysa tek kişide olsan seni sınav yapmak zorunda

merhaba kızlar.nasılsınız bakalım çalışkanlar?benim ceza hukuku bitmek üzere,medeninin ortalarındayım,muhasebeden de 15 stoklar bitti.ne uzun konu bu stoklar.
kitap kokusu üzme tatlı canını sadece korkutmak istemiştir.seni özellikle bırakacağını sanmam.üniversitelerde çok var bu tarz hocalardan.tekrar gidersin yanına bir gün.'' hocam siz önceden konu almayanlar sadece sınava girsin demiştiniz o yüzden ben konu almamıştım şimdi de bütün sınıf almış ben de almak istiyorum '' dersin.veya hocam bana konu vermemiştiniz sonra verecektiniz o yüzden geldim yanınıza falan dersin.hayret bişey ha şu tür hocalara sinir oluyorum.bizde bi kadın vardı hoca demeye dilim varmıyor.her derste dua ederdi.başından geçmiş kötü olaylarını anlatıp ağlardı.o ağladıkça sınıfın bütün kızları da ağlardı.o haftadaki 3.sayfa haberlerine yorum yapardı.hiç ders işlemiyordu,2 saat dersin 1 buçuk saati boşa giderdi böyle.var yani böyle psikopatlar.daha vizelere kadar kaç gün var,unutur bile sana o söylediğini.
sıkma canını

sınava girmek mühim değil canım o adam için sırf kıllığına bırakabilme özelliğine sahip. vizede tüm kitaptan sorumlu olunacak ve tek 1 soru olacak. geç geçebilirsen diyor yani

saol iyiyim sen nasılsın gıcık hocayı ne yaptın buarada foruma giremiyorum bikaç gündür pek

adamla 3 senedir zıtlaşıyoruz bugün bir başka dersinde soru sorup durdu bilenin vizesine +20 ve +10 vereceğim dediği 2 soruyu bilemeyeceğimi düşünüp dalga geçer gibi bana söz hakkı verdi "söyle bakalım ama eksik olursa kabul etmem" vs dedi ukala bir tavırla. ben de tam ve detaylı bir cevap verince 30 puanı kaptım daha sonra sorduğu soruya da cevap vermek istedim ama "1 kişiye 30dan fazla puan veremem" dedi söz hakkı vermedi

ben de yanına gidip aynı şeyleri söyledim ama "beni ilgilendirmez seneye girersin sınavlara" gibi saçma bir cevap verdi he ama öyle ya da böyle ben onun tüm çabalarına rağmen bir güzel mezun olurum siyasi görüşüm yüzünden adam 3 senedir beni her dersinden bırakıyor ama yok öyle pes etmek falan

selam kızlar bende iktisat mezunuyum ve bugün kitaplarımı sipariş verdim. biliyorum biraz daha erken davranmalıydım ama böyle oldu malesef inşallah konular yetişir ve herbirimiz güzel puanlarla atanırız inşallaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…