- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
Ama ne alaka, sen konu istemişsin işte, vermesi lazım değil mi?
Süresi falan mı geçmiş acaba :26:
süresi falan yok ki önemli olan vizeye kadar yapıp sınıfta anlatmak. bu adamdan çektiğim kadar çekmedim hiçbir hocadan. ömrümü yedi yine bitiremedi. okulum uzarsa da onun bu gaddarlığı yüzünden uzayacak...
yoğun bir çalışmayla açığı kapatabilirsin
kızlar çok moralim bozuk
Off ya hep böyle gıcık hocalar olur canım boşver.
Ben 2. sınıfta aldığım Mikrobiyoloji'yi son sınıfa kadar veremedim, okulum bu ders yüzünden uzamıştı
İnşallah senin başına böyle bişey gelmez. :18:
Sen çalış gerisi kolay
Umarım kapatırım canım, evdeyim hep, bir manim yok; fakat ev halinin vermiş olduğu engeller oluyor arada..
Sizinle birlikte yol alırım artık inşAllah.. (;
YaseminA merhaba, seninle bir topicte daha karşılaşmak güzel.. (;
Sen de evdeydin sanırım, çalışmıyordun, umarım güzel ve gönlündeki yer olur hayırlısıyla.. (;
Off ya hep böyle gıcık hocalar olur canım boşver.
Ben 2. sınıfta aldığım Mikrobiyoloji'yi son sınıfa kadar veremedim, okulum bu ders yüzünden uzamıştı
İnşallah senin başına böyle bişey gelmez. :18:
Sen çalış gerisi kolay
YaseminA merhaba, seninle bir topicte daha karşılaşmak güzel.. (;
Sen de evdeydin sanırım, çalışmıyordun, umarım güzel ve gönlündeki yer olur hayırlısıyla.. (;
canını sıkma kitapkokusu, dersini önemsemediğini düşünmüştür ama eminim senin iyi tavırların karşısında sana kolaylık yapıcaktır. üzme kendini sakın.
ah kıyamam yaabizim daha 5 ay bile olmadı beraberliğimiz ama ben biraz sabırsızım
Allah hayırlı uzun soluklu bir ilişki nasip etsin canım bende başlarda dayanamıyordum ama alıştım sayılır eskisine göre
bu sene 3 tane dersini aldığım ve okulun en kıl hocasıyla tartıştık gibisunum yapılacaktı sunum yapmayanlar sınava girecekti ben de konu almadım sınav olurum diye ama bugün baktım bütün sınıf konu almış, hocadan konu istedim "beni ilgilendirmez seneye gelir sınavlara girersin" dedi
amin canım
nasılsın?
blöf yapmış hocan canım
sanmıyorum ki son senesinde olan birini seneye haksız yere bıraksın.
en kötü gider konuşursun tekrar.
ama üzülme bişey olmaz
bide anlamadığım sunum yapmayanlar bu sene girmiyor mu sınava yani dersi aldığın dönem?
niye seneye demiş?
eğer böyle bi seçenek sunduysa tek kişide olsan seni sınav yapmak zorunda
saol iyiyim sen nasılsın gıcık hocayı ne yaptın buarada foruma giremiyorum bikaç gündür pek
merhaba kızlar.nasılsınız bakalım çalışkanlar?benim ceza hukuku bitmek üzere,medeninin ortalarındayım,muhasebeden de 15 stoklar bitti.ne uzun konu bu stoklar.
kitap kokusu üzme tatlı canını sadece korkutmak istemiştir.seni özellikle bırakacağını sanmam.üniversitelerde çok var bu tarz hocalardan.tekrar gidersin yanına bir gün.'' hocam siz önceden konu almayanlar sadece sınava girsin demiştiniz o yüzden ben konu almamıştım şimdi de bütün sınıf almış ben de almak istiyorum '' dersin.veya hocam bana konu vermemiştiniz sonra verecektiniz o yüzden geldim yanınıza falan dersin.hayret bişey ha şu tür hocalara sinir oluyorum.bizde bi kadın vardı hoca demeye dilim varmıyor.her derste dua ederdi.başından geçmiş kötü olaylarını anlatıp ağlardı.o ağladıkça sınıfın bütün kızları da ağlardı.o haftadaki 3.sayfa haberlerine yorum yapardı.hiç ders işlemiyordu,2 saat dersin 1 buçuk saati boşa giderdi böyle.var yani böyle psikopatlar.daha vizelere kadar kaç gün var,unutur bile sana o söylediğini.sıkma canını
ayrılık ve kpss birarada hiç gitmiyor