Kpss 2021 giricem hangi oturuma para yatırmam gerektiğini bilmiyorum

Brbnbrkzm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
221
364
23
40
Kpss 2021 giricem hangi oturuma para yatırmam gerektiğini bilmiyorum kızlar bilgisi olan varsa öğretmen mezunuyum ama sadece genel kült genel yet. Girmek istiyırum eğitim bilimlerine girmicem hangi oturumu seçmeliyim

Genel kültür genel yetenek oturumuna bu sene girmenin size bir faydası yok ki

Yani bu sene puanı ile KPSS B ataması olmayacak

Eğitim bilimleri ÖABT varsa o GK GY ile öğretmenlik, GK GY ve diğer alan sınavı ile de KPSS A grubu atamalar imkan dahilinde, onun için de mezuniyet şartları var tabii İİBF hukuk vs gibi

Kendimi deneyeyim diye girerseniz GK GY oturumuna girmelisiniz

Şu kulüpte gördüğüm en açıklayıcı yorumları yazan kadınlardan birisiniz

Faydası olmadığını biliyorum çok çalışamadım bu sene sadece netlerimi görmek kendimi denemek için girme amaçındayım fakat hangi oturuma para yatırıcağımı bilmiyorm kpss1 kpss1A kpss10 oturumları var

girdim baktım KPSS Lisans şeklinde oturumun adı

oradan başvuracaksınız

özel bir araştırma gerekmiyor ki ÖSYM sitesi zaten ilk şart o oturuma girilmesi gerektiğini belirtiyor

lisanstan gireceksiniz "oturum seç" ten GK GY deyip devam edeceksiniz

ama amaç denemek ise ben yerinizde olsam eğitim bilimleri ve varsa ÖABT ye de girerim

ne yapabiliyorum, kendimi görürüm

başarılar

girdim baktım KPSS Lisans şeklinde oturumun adı

oradan başvuracaksınız

özel bir araştırma gerekmiyor ki ÖSYM sitesi zaten ilk şart o oturuma girilmesi gerektiğini belirtiyor
Ösymnin sitesinde değil şu bankaya para yatırıyoruz ya orada kpss1 kpss1A şeklin
Soruyu yalnış sordum galiba ösymnin sitesinden değil para yatıracağımız atmde hangisini seçcez demin sizw yazdığım gibi aeçenekler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…