Bu arada bebiş fena ya bare bir ayda sol kolla çalış kuzum. İyi boş bende yazı yazmaktan sağ kolda pazular oluşmuş. Dışarı çıkınca el içinde sıkılan toplardan almayı düşünüyorum. Dar tşört giyince bile belli oluyor aradaki fark.
Acilen sol kol hareketleri yap bence ne öyle sağ kol seksi sol kol yoğun ev kadını olmaz öyle.
Ev kadınıyım şimdilik bunu inkar edemiyorum
. Beşiği sol kolla sallıcam no problem
Senin yanında ben keyiften stres yaşıyorum valla. Of canım ya. Lütfen ya lütfen en iyi yeri kazan.
Bu arada kızlar stres çocuk demişken siz. Benim kedi dün hiç uyumadı. 4 ayrı kaba su koydum içine süt krem mama ne bulduysam her şeyi denedim yok içmedi. Sabaha kadar uyutmayayım diye beynimi dağıttı valla.
Şimdide sağolsun mide bulantısı ve baş ağrısı sanırım sinirden dişimi sıkmışım çene diş ağrısı çekiyorum.
Ben kediyi baş edemezken sizler hem çocuk hem eş hem onların aileleri valla takdiri şayansınız. Sizi kutluyorum.
Olurmu öyle şey canım herkesin derdi kendine büyüktür. Ancak şunu kabul etmek gerekir ki yoluna devam etmelisin en az hasarla. Bu hayatta bana zarar vereni sil at yapmayı öğrendim inan kafan tertemiz oluyor. Bir süre sonra senin ismin neydi ya sanki gözüm bir yerlerden seni ısırıyo moduna giriyorsun aaa canım kusura bakma ya silip atmışım seni
Bunu düşün işte sevmediğin biriyle evlenirsen hem eşin hem ailesi hem akrabaları vırt zırt dert 1 iken 10 oluyor.
Bir canlıya bakmak kolay değil Allah sanada kolaylıklar versin inşallah canım
O kadar güzel destek oluyorsunuz ki hepinizden teşekkür ederim.
O kadar güzel yazmışsınki aynen bencede hasta beyinliydi. Bende beni aşağlamalarını bana yaptığı kötülükleri aklıma getirip bilinçaltıma onu hafızamdan sil diyorum.
32 yasında değilde 28 falan olaydım valla bir bölüm daha gider okurdum ama o kadar çok yormuşki beni hayatta okuduğumu bile anlayamaz hale getirdi. Ben ben kendime kızıyorum nasıl kendime bu kadar kötü davrandım. Bütün suçlu benim.
Annem zaten ben eminim adını ağzına almıyor onun ama o onun yüzünden yıllardır aramız kötü anne kız olmaktan çıktık. Savaş halindeyiz sanki.
Emin ol bu şekilde yazman bile çok büyük destek oluyor ve benim için bu çok güzel bir duygu.
Evet bu anlattıklarına göre kesinlikle bir sıkıntısı var. Ama şunuda hiçbir sıkıntılı da bende sıkıntı var demez sende sıkıntı var der
. Bu tip kişilerin aklında yer etmesi gayet doğal çünkü bunun için çabalarlar, kendileri bulunmaz hint kumaşıdır, emirleri yerine getirilmelidir, eziyet ederim karşı taraf asla ses çıkarmamalıdır zihniyetiyle yaşarlar. Bunların artık farkındasın bu yüzden artık onun senin vaktini çalmasına, onun seni üzmesine izin verme. Onu düşünmek bile senin vaktinden çalar unutma.
28 le 32 arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum ancak yaş ilerledikçe insan bıkkınlaşıyor bu yüzden var olan mesleğini ya devlette ya özelde ya da başka bir yerde sürdürebilirsin. İlla devlet dersen biliyorsun ciddi emek harcamalısın. Kendine kızmamalısın çünkü o durumda kim olsa farkedemezdi onun bu oyunlarını. Bu tipler genelde empati yeteneği yüksek, başarılı, sevgi dolu insanları seçerler sonrada sömür de sömür yaparlar bu yüzden kendine yüklenme. Geçmişe bişey yapamazsın geleceği değiştir.
Baksana ailenle bile aranı kötü yapmış tamamen dünyada tek insan oymuş gibi davranmanı istemiş bu ne kadar kötü bir ruh hali ve vicdansızlık.
Geçmişe inat tertemiz bir gelecek aç, dualar et her şeyi geride bırak, huzurunu hisset artık. Bak iyisin hoşsun, sınava hazırlanman bile güzel, hava güzel, evin, kedin, ailen mis. Mutlu ol artık
Kızlar hayat cidden beni sınıyor. Önceki gece yan apartman bahçedeki masayı bize sormadan almıştı ve ramazan günü bildiğiniz alem yaptılar. Bende dün akşam gittim masayı aldım ardiyeye kitledim. Bugün yan apartmanda başka bir komşuya masayı siz mi aldınız diye kadına sitemde bulunmuş kadın bana geldi.
Bende dedimki ben aldım. Sormadan etmeden aldığı ve sürekli bizim bahçede olduğu için sinirlendim belki kendine çeki düzen verir dedim. Biz çocuklar bile girince bahçeye zarar veriyor diye kızardık biliyorsun dedim. O hergün bahçede ağaçlarda dedim. Tamam dedi gitti. Ya Allah aşkına burada suçlu nasıl ben oluyorum size sorarım. Bu benim malımı ilk kez alışları değil. Babamın bahçeye diktiği aşmayı kendi tarafına çekip beyfendi çardak yapacakmış ve yapıyor. Hadi o terbiyesizliğine sustum. Bahçede meyve ağaçlarından ben bir tane koparamadan hergün olmuşları çıkıp çıkıp topluyor. Yaprak sarması herkes sever. Yaprağın büyümesine izin vermiyor. Babam yere döşediği taşları bile almış bir insan. Ya cidden sorun bende mi kızlar. Ya ben bu seviyesiz insanların bizim mahalleye düşmesine o kadar üzülüyorumki. Daire satıldı yeni sahibi her allahın günü içen alkoliğe evi verdi. Ben cidden buradan ve insanlardan bıktım.
Bahsettiğin ağacın, meyvenin, masanın sahibisin ne bu insanların çirkefliği böyle ya. Canım bunları hukuki yoldan mı çözsenki değilse bir yol var ama bu sefer sen suçlu çıkarsın
. Yani video, ses kaydı yapabilirsin. Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama bu insanlara ya kendi dilinden konuşacaksın yada hukuki yol.
Kuzum , bu tür anlattigin insanla ben evlendim ve boşanmasida zor olur 3 yıl boşanmaya çalıştım adamdan ...bu tür insanlara bir şey deniliyordu şu an beynim durdu ...karşıdaki kişiyi manipüle eden ..seni savunmasız bırakan , ailen arkadaslarini hiç bir şeyin kalmayıp ona muhtaç olmanı isteyen sürekli seni aşağılayıcı ozguvenini yerle bir eden bir adı vardı ama unuttum şu an ...evlenseydin çok daha yıpratıcı ve acı verici emin ol ..bu yüzden şükret beddua et yoluna devam et...artık arkana bakma bu yaşadıklarımız biz tecrübe oluyor bir daha böyle biri karşına çıkarsa çabuk sutlarsin en azından
+1
Narsist diye biliyorum bu yaratıkları