KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Ay şuan alt komşumuzla konuşuyor. Belediyenin çiçeğini çalmışlar. Birde keyifle anlatıyorlar.
Oaaaaa şeytanın görünür şubesi
Vay be kendini sana beğendirmek için süslenen bir kadın değerini bilmeliydin vah vah. Ne üzüldüm.
O da öğretmen şu an özelde çalışıyo, aşağıda öğrencisi annesiyle dolaşmaya çıkmış gelip bi de onlarla konuşurken havasını attı ben çalışıyorum sen kim köpek havasını ayy totomm

Ay aman çalışmışta ne olmuş. Hala gözü senin arkadaşlığında.

Ev kadınıyım şimdilik bunu inkar edemiyorum . Beşiği sol kolla sallıcam no problem
Olurmu öyle şey canım herkesin derdi kendine büyüktür. Ancak şunu kabul etmek gerekir ki yoluna devam etmelisin en az hasarla. Bu hayatta bana zarar vereni sil at yapmayı öğrendim inan kafan tertemiz oluyor. Bir süre sonra senin ismin neydi ya sanki gözüm bir yerlerden seni ısırıyo moduna giriyorsun aaa canım kusura bakma ya silip atmışım seni
Bunu düşün işte sevmediğin biriyle evlenirsen hem eşin hem ailesi hem akrabaları vırt zırt dert 1 iken 10 oluyor.
Bir canlıya bakmak kolay değil Allah sanada kolaylıklar versin inşallah canım
Evet bu anlattıklarına göre kesinlikle bir sıkıntısı var. Ama şunuda hiçbir sıkıntılı da bende sıkıntı var demez sende sıkıntı var der . Bu tip kişilerin aklında yer etmesi gayet doğal çünkü bunun için çabalarlar, kendileri bulunmaz hint kumaşıdır, emirleri yerine getirilmelidir, eziyet ederim karşı taraf asla ses çıkarmamalıdır zihniyetiyle yaşarlar. Bunların artık farkındasın bu yüzden artık onun senin vaktini çalmasına, onun seni üzmesine izin verme. Onu düşünmek bile senin vaktinden çalar unutma.
28 le 32 arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum ancak yaş ilerledikçe insan bıkkınlaşıyor bu yüzden var olan mesleğini ya devlette ya özelde ya da başka bir yerde sürdürebilirsin. İlla devlet dersen biliyorsun ciddi emek harcamalısın. Kendine kızmamalısın çünkü o durumda kim olsa farkedemezdi onun bu oyunlarını. Bu tipler genelde empati yeteneği yüksek, başarılı, sevgi dolu insanları seçerler sonrada sömür de sömür yaparlar bu yüzden kendine yüklenme. Geçmişe bişey yapamazsın geleceği değiştir.
Baksana ailenle bile aranı kötü yapmış tamamen dünyada tek insan oymuş gibi davranmanı istemiş bu ne kadar kötü bir ruh hali ve vicdansızlık.
Geçmişe inat tertemiz bir gelecek aç, dualar et her şeyi geride bırak, huzurunu hisset artık. Bak iyisin hoşsun, sınava hazırlanman bile güzel, hava güzel, evin, kedin, ailen mis. Mutlu ol artık

Bahsettiğin ağacın, meyvenin, masanın sahibisin ne bu insanların çirkefliği böyle ya. Canım bunları hukuki yoldan mı çözsenki değilse bir yol var ama bu sefer sen suçlu çıkarsın . Yani video, ses kaydı yapabilirsin. Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama bu insanlara ya kendi dilinden konuşacaksın yada hukuki yol.
+1
Narsist diye biliyorum bu yaratıkları

Evet ya o kadar haklısınki namıssız, vicdansızlar tüüü yazıklar olsun size bebişler. Bende anırıcam artık banenah bende aaaaaa diye bağırıcam bakalım nasıl oluyormuş anlasın

Şu bişey bilmeyen ama örtmenim been diye gezen tipler değil mi gözümde canlandı bak tiksindim

Mükemmel bir ev kadını bir kerem.
Aynen öyle yaptım, canım. Zaten hep ben hediye alırdım o yüzden atılcak bir şeyi yok.
Bunu düşün işte sevmediğin biriyle evlenirsen hem eşin hem ailesi hem akrabaları vırt zırt dert 1 iken 10 oluyor.
Zaten derdi dedemin mirasıymış. Herkes derdi inanmazdım. Meğersem doğruymuş. Dedem evlendi her şeyi satmış. Kadın almış gitmiş parayı yedim. O zamandan başladı bana soğukluğu. Başta inanmadı sonradan inanınca gitmeye karar verdi. TV programı oluruz yani.
Bir canlıya bakmak kolay değil Allah sanada kolaylıklar versin inşallah canım
Amin canım. Bugün aşağya indim eve bir geldim. Her yerde beni arıyor. Ben geldim nerdesin dedim koşa koşa bana geldi.
Aynen öyleydi. Benim dediğim her şeye tersti. Aslında hiç anlaşamıyorduk. Haftanın anca bir günü ondada kesin sorun çıkarıyordu.
28 le 32 arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum ancak yaş ilerledikçe insan bıkkınlaşıyor bu yüzden var olan mesleğini ya devlette ya özelde ya da başka bir yerde sürdürebilirsin.
Sorun istediğim çoğu yere yaş şartıyla kaybettim. Özel sektörde çalışabilecek kadar yeteneğimde tecrübemde yok. O yüzden devleti başarmam lazım.
Geçmişe inat tertemiz bir gelecek aç, dualar et her şeyi geride bırak, huzurunu hisset artık. Bak iyisin hoşsun, sınava hazırlanman bile güzel, hava güzel, evin, kedin, ailen mis. Mutlu ol artık
Ah dualar 2018'de başladım. Nette bulduğum büyüleri bile yapmıştım. Deli ben.
Bugün ve her geçen gün daha iyi daha başarılı olucam hem kendime hem size söz.
ya kendi dilinden konuşacaksın yada hukuki yol.
Kendi dilinden konuşucam. Hukuki yol çözüm bulmuyor.
Narsist diye biliyorum bu yaratıkları
Aynen öyle hatta yaratık kelimesi bile az.

Kızlar ne güzel öabt için yaş sınırı 40 ' mış sanırım. Öyle okudum çok şanslısınız. Bende çoğu güzel bölüm 30.

Kızlar öabt girmek istiyorum bende ya bende ona girmek istiyorum. Finans mezunları gidemiyor mu ya bir açık yok mu ya. Kanunlar bu kadar mı sert

özür dileyip ağlamalı fotolar bilmem neler evime geldi ama artık çok geç
Evet ya o kadar haklısınki namıssız, vicdansızlar tüüü yazıklar olsun size bebişler. Bende anırıcam artık banenah bende aaaaaa diye bağırıcam bakalım nasıl oluyormuş anlasın
Ben denedim 5 dk işe yaradı sonra daha kötü şekilde pik yaptı en üzücüsü de sönme patlamasıdır demiştim değilmiş ama seninki daha küçük bence işe yarar

Ya valla sizin bebişler sizinle alay ediyor.
Ay boşver bilgisiz cahili sen. Sana ne arkadaşlar var.

Kızlar ne güzel öabt için yaş sınırı 40 ' mış sanırım. Öyle okudum çok şanslısınız. Bende çoğu güzel bölüm 30.
Öğretmenlik ilk atamada herhangi bir yaş sınırının olmadığını belirten Sedat Değer, 28 Ocak 2015 Tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliği ile beraber o tarihe kadar uygulanan 40 yaş sınırının kaldırıldığını ifade etti.

Eğitim bilimleri kampımdan 3. Gün

Hayırlı sabahlar kızlar, cuneyt hocanın 26. Videosundayim geriye kaldı 7 video bugün onu bitirmeyi planlıyorum . Ardından yapacaklarımı belirleyim

Notları okuyup sesimi kayıt edicem ve sonrasında hala benimsemediysem o kayıtı maksimum 5 minimum 1 kere dinlemem gerek ...
Ardından Cüneyt hocanın soru çözümü videosunu izleyim sonrada kpssden çıkmış soruları cozmeliyim ....bütün bunlar bitince...
ÖYT ye giriş yaparım inşallah :)

Yani sizde hiç yaş sınırı yok mu?

Günaydın kızlar kalktim bende paragraftan ales cikmis sorulari cozdum yarisi yanlis cikti ise gelecegim icin hizli hizli çözdüm gec kalmayayim diye ama olsun yarisi yanlis cikar mi türkçeyi görmezden gelirsen birizz iste olacagi bu dedim kendime aksamda halim kalırsa egitim ve tarih bakmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…