KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Dile kolay kalbe zor 3 yıl kaldım inkılaptan üüüüüç yıııııl :KK57: gerçi büt sonradan geldi bize, vize finalden kaldın mı direkt kalıyodun yani ama bi şey farketmezdi bana😂 inkılap hocamız nutuk okuttu 4 yıl ve dedi ki bu kitabı okumayanı dersten geçirmem. Helal olsun ama sözünün eriymiş geçemedik 😁 en son nası geçtiğimi bilmiyotum acıdı belki de 😁 artık sınava kimliği getirmeyi unuttuğumda hoca gelip hee tamam tmam ben onu tanıyorum sorun yok diyodu :KK67:
Ben de 3 yıl kaldım inklaptan mezuniyetimi yaktı bu ders. Şimdi de inkılap çalışmak yine azap derya deniz nasıl bitecek siz neler yapiyosunuz tarih için kısayoldan öğrenmek için.

Ben de 3 yıl kaldım inklaptan mezuniyetimi yaktı bu ders. Şimdi de inkılap çalışmak yine azap derya deniz nasıl bitecek siz neler yapiyosunuz tarih için kısayoldan öğrenmek için.

Açıkçası benim puanı çok etkilemediği için bi tek inkılap çalışıcam ben vaktim yok çünkü. Hepsini çalışmam gerek dersen şöyle söyleyim evet ben de çok korktum tarihten her zaman insanlar nası yapıyo ya dedim. Geçen yıl sınavdan önceki gece 1 saati bulmayan bi çalışma üstüne soruyla inkılaptan 7 net miydi belki daha fazlasını yaptım şok oldum hiç de öcü değilmiş hatta kafadan netmiş yani bence türkçe mata göre kek. Hem de kısa sürede çözülüyo mis ya.

Biraz güven gelsin istekleneyim dersen bence inkılapta çok soru çıkan yerlerden başla böylece en azından 5-6 netim var diye kendini rahatlatırsın güven de gelir kısa sürüyo zaten ink.

Bir soru daha coğrafyada engini pek dinlemedim ilk videosunu izlemiştim uzun biraz sıkıcı gibi gelmişti ama başı yani 😂 sıkılmaya başlama sürem 2 saniye falan 😁 ben bayram merali çok seviyorum çok görsel kullanıyo ondan dinlemiştim ikisini de dinleyen var mı engin mi bayram mı ve soru benk önerisi, bu arada ben uzun anlatımdan acayip sıkılıyorum genelde özet izlerim kısa öz anlatan varsa aynı zamanda tarih için de öneri lütfen. 🤗 Öpücük saygı sevgi kalp
Ben Bayram merali daha çok sevdim yalan yok işin mantığını anlatıyor çünkü

Kızlar bugün ders çalışmayacagum yeni program hazırladım kendime sadece bir 15 dk tarih tekrar ederim ..geometriyi devam ettirmeyecegim çünkü çok sıkıldım 10 saatlik bir kısmı kaldı 3 konu ama uzun ...hergun 30 dk çalışıp halledeceğim inşallah yanına bir sürü sözel dersler ile birlikte hadi iyi uykular bana :)

Açıkçası benim puanı çok etkilemediği için bi tek inkılap çalışıcam ben vaktim yok çünkü. Hepsini çalışmam gerek dersen şöyle söyleyim evet ben de çok korktum tarihten her zaman insanlar nası yapıyo ya dedim. Geçen yıl sınavdan önceki gece 1 saati bulmayan bi çalışma üstüne soruyla inkılaptan 7 net miydi belki daha fazlasını yaptım şok oldum hiç de öcü değilmiş hatta kafadan netmiş yani bence türkçe mata göre kek. Hem de kısa sürede çözülüyo mis ya.

Biraz güven gelsin istekleneyim dersen bence inkılapta çok soru çıkan yerlerden başla böylece en azından 5-6 netim var diye kendini rahatlatırsın güven de gelir kısa sürüyo zaten ink.
27 sorudan 10 tane yapıyorum sadece maalesef

Kızlar bugün ders çalışmayacagum yeni program hazırladım kendime sadece bir 15 dk tarih tekrar ederim ..geometriyi devam ettirmeyecegim çünkü çok sıkıldım 10 saatlik bir kısmı kaldı 3 konu ama uzun ...hergun 30 dk çalışıp halledeceğim inşallah yanına bir sürü sözel dersler ile birlikte hadi iyi uykular bana :)
Geometriye iyi bile dayandın ben biyolojiye 4 gün dayanabildim araya başka dersler atmak çok şart ya kolay gelsin canısıııı

O kadar çok tarih sınavı sığdırdım ki hayatıma 😁 bununla gurur duymuyorum tabi ki ama Edirne Savaşı sorulduğunda yerlerde cesetleeer ortalık kan revan diye anlattığımı lan edirne soğuk mu sıcak mı ona göre yazayım diye düşündüğüm o anları unutamam tabi Vahidettin'e paşa demem a bi de Atatürk'ün vatandaşlıktan çıkarılma teklifi mevzusu vardı -nutuktan- siz beni çıkaramazsınız falan diye Atatürk'ün ağzından konuşma da yazmışlığım var inkılap üzerine makalelerimde bulabilirsiniz 😁 eminim canım hocam ve karısı evde benim sınav kağıdıma bakarak epey eğlenceli vakit geçirmişlerdir😁 çünkü ben de atanınca öyle yapıciiim 😎
Vahdettin paşa değil mi ya 😄😁
Sırf bu cevapları görmek için bile atanabilir insan ya 😂 😂 😂
Bende müthiş bir ergenekon destanı yazmıştım. Türkler düşmanlardan kaçarken dağların arasındaki ovaya sığınırlar orda kendilerine çadır kurup güçlenirler. Sonracıma demiri eritirler çok işlerine yarar 😄. Güçlenip başka yere giderler gibi dümdüz yazmıştım. Ha bendede hava şartları kar kış soğuk 😂😂. Kağıda bakardım bakardım iki cümleyle bitirmişim koskoca destanı 😁. Tabi hep büt yolu görünürdü 😄. Ama sana çok hak veriyorum ya o söylenen cümleleri birebir hatırlamak mümkün mü ki tabii onun ağzından diyerek kendi cümlelerini kurmak da çok doğru değil de 😂
Neden sözel seçmedik ya atanınca komik cevapları bir tek sözel derslerden öğrenebilirdik 😄. Of hele Türkçeden neler görürdük belki sınav kağıtlarında yeni türetilmiş bir dil e şahit olurduk 😂😂
Neyse öğretmenler odasında bunların gırgırı olur zaten 😁. Ayyy ne içime dert oldu komik cevapları okuyamamak ya Allah başka dert vermesin bari 😄😄

Bugün bir şey çalışmayacagim evi temizlemem gerek desemde ne yaptım tabiki azda olsa yine ders çalıştım şimdi 1 saat dinlenip ev işi yetiştiği kadarını yapicam geri kalan Allah kerim ..bu arada Türkçe çalıştım kafam dinlendi resmen geometriyle kendimi helak etmişim ama bence değdi ya çok şükür :)

Vahdettin paşa değil mi ya 😄😁
Sırf bu cevapları görmek için bile atanabilir insan ya 😂 😂 😂
Bende müthiş bir ergenekon destanı yazmıştım. Türkler düşmanlardan kaçarken dağların arasındaki ovaya sığınırlar orda kendilerine çadır kurup güçlenirler. Sonracıma demiri eritirler çok işlerine yarar 😄. Güçlenip başka yere giderler gibi dümdüz yazmıştım. Ha bendede hava şartları kar kış soğuk 😂😂. Kağıda bakardım bakardım iki cümleyle bitirmişim koskoca destanı 😁. Tabi hep büt yolu görünürdü 😄. Ama sana çok hak veriyorum ya o söylenen cümleleri birebir hatırlamak mümkün mü ki tabii onun ağzından diyerek kendi cümlelerini kurmak da çok doğru değil de 😂
Neden sözel seçmedik ya atanınca komik cevapları bir tek sözel derslerden öğrenebilirdik 😄. Of hele Türkçeden neler görürdük belki sınav kağıtlarında yeni türetilmiş bir dil e şahit olurduk 😂😂
Neyse öğretmenler odasında bunların gırgırı olur zaten 😁. Ayyy ne içime dert oldu komik cevapları okuyamamak ya Allah başka dert vermesin bari 😄😄
Ahhah nedir bu sayısalcıların çektiği bee😁 valla sözelde inanılmaz şeyler var cumhuriyeti Atatürk'ün en yakın arkadaşı sanıp ikisi birlikte ülkeyi kurtardığını yazanlara şahit olmuştum😁 fende de oluyo aslında biraz hele latince kelimeleri yazamama kısmı bayağı iyi ama bi sözel tadı vermesi mümkün değil 😁

Veeee ELEKTRİK BİTTİ bitti BİTTİ bitti 😎😎😎 Sonunda alan dan sıyrılıp gk gy ye ve eğitime dönme vakti 😍. Çok şükür hiç bitmeyecek sandım. Bence Elektrik konusu fizikten daha uzun kesinlikle 😂
Eğitimden bi tek ıstatistik kaldı benim ölçmeden

X