- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helloovv bugün oruç biraz çarpmıştı beni ama şimdi kahvemi içtim iyiyim
Eğitimde PEGEM deneme alıyorum onaylıyor musunuz onaylamazsanız almycam ç
Afiyet bal şeker ossuuun Allah kabul etsin fencicimHelloovv bugün oruç biraz çarpmıştı beni ama şimdi kahvemi içtim iyiyim
Eğitimde PEGEM deneme alıyorum onaylıyor musunuz onaylamazsanız almycam çok pahalı çünkü
Engin i dinledim sonra çocuk doğurdum sektörden habersizim malesefBir soru daha coğrafyada engini pek dinlemedim ilk videosunu izlemiştim uzun biraz sıkıcı gibi gelmişti ama başı yani sıkılmaya başlama sürem 2 saniye falan ben bayram merali çok seviyorum çok görsel kullanıyo ondan dinlemiştim ikisini de dinleyen var mı engin mi bayram mı ve soru benk önerisi, bu arada ben uzun anlatımdan acayip sıkılıyorum genelde özet izlerim kısa öz anlatan varsa aynı zamanda tarih için de öneri lütfen. Öpücük saygı sevgi kalp
Yaa pdf çok ama her çıkarttırdığımda pişman oluyorum ya gözükmüyo ya astarı daha pahalıya geliyo ya eksik sayfa oluyo vs. Telegramda çıkaran kırtasiye var mı pegem eğitim deneme, soru bankası bulabilir miyim babam böyle güzel pasta yapmayı nerden öğrendiYa kusura bakma buralarda yeniyim elim ayağım birbirine giriyor bazen ben hiç kitap almadım bu sene çok pahalı geldi telegram gruplarından güncel pdfler paylaşıyorlar onları buldum sonra yine telegram grubundan bir kırtasiye mis gibi hallettim. Gönül kitap almak istiyor ama cüzdan razı değil
Çok mantıklı evet bence gayet iyi yapıyorsun çünkü evet kitaplar çok pahalı yaTelegram gruplarından güncel pdfler paylaşıyorlar onları buldum sonra yine telegram grubundan bir kırtasiye mis gibi hallettim. Gönül kitap almak istiyor ama cüzdan razı değil
Sağ ol şekerim gel beraber olsunAfiyet bal şeker ossuuun Allah kabul etsin fencicim
Pahalı ama hakediyor ya al derim ben çünkü sınav formatına daha yakınını bilmiyorum
Engin i dinledim sonra çocuk doğurdum sektörden habersizim malesef
Tarihte ramazan yetgin efsane ama sıkıntıdan biryerlerimden soluyarak dinleyip not aldım afedersin . Tarihten nefreeet ederim bilirsin. Sonra aydın yüce yi keşfettim iyiydi. Anlatımı ağır değil hemde anlattıkları gerekli yerler, sıkıcı değil, hafif, güzel tavsiye ederim
Hislerini bir şair kadar net anlattın dibine kadar hissettim yeminleSağ ol şekerim gel beraber olsun
Ramazanın inkılap özetini dinledim bi fena değildi olmazsa onun özeti dinleyebilirim aydına da bi bakarım ama tenks e lat tabii ki fizikçim nefret boyutunu kesinlikle tahmin ediyorum çünkü aynısının karesi içim sıkılıyo adını duyunca serin sulardan kızgın kumlara atılmış gibi ıslak terliğe çorapla basmış gibi temizlik yaparken viledama yerleşip çıkmayan sildikçe oraya buraya uzayıp duran saç kıllarını izler gibi hissediyorum
Ya ben epey yüklü çıkardım gayet başarılı şu an kullanıyorum birazını. Geldiğinde de inceledim temiz yapmış adam sağ olsun. Ben de korkuyla sipariş verdim ama korktuğum olmadı neyse kiYaa pdf çok ama her çıkarttırdığımda pişman oluyorum ya gözükmüyo ya astarı daha pahalıya geliyo ya eksik sayfa oluyo vs. Telegramda çıkaran kırtasiye var mı pegem eğitim deneme, soru bankası bulabilir miyim babam böyle güzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Kuzu 7000 küsür sayfayı 248 liraya mâl ettim. İçinde denemeler soru bankası vıttırı zıttırı şeylerYaa pdf çok ama her çıkarttırdığımda pişman oluyorum ya gözükmüyo ya astarı daha pahalıya geliyo ya eksik sayfa oluyo vs. Telegramda çıkaran kırtasiye var mı pegem eğitim deneme, soru bankası bulabilir miyim babam böyle güzel pasta yapmayı nerden öğrendi
En sevdiğim kargo da bedavaya geldiYaa pdf çok ama her çıkarttırdığımda pişman oluyorum ya gözükmüyo ya astarı daha pahalıya geliyo ya eksik sayfa oluyo vs. Telegramda çıkaran kırtasiye var mı pegem eğitim deneme, soru bankası bulabilir miyim babam böyle güzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Dile kolay kalbe zor 3 yıl kaldım inkılaptan üüüüüç yıııııl gerçi büt sonradan geldi bize, vize finalden kaldın mı direkt kalıyodun yani ama bi şey farketmezdi bana inkılap hocamız nutuk okuttu 4 yıl ve dedi ki bu kitabı okumayanı dersten geçirmem. Helal olsun ama sözünün eriymiş geçemedik en son nası geçtiğimi bilmiyotum acıdı belki de artık sınava kimliği getirmeyi unuttuğumda hoca gelip hee tamam tmam ben onu tanıyorum sorun yok diyoduHislerini bir şair kadar net anlattın dibine kadar hissettim yeminle
Ah be Zorbuisler meğer ne çok acı sığdırmışsın hayatına
Bak işte şu an etkilendimEn sevdiğim kargo da bedavaya geldi
Hesap makinesi>>248:7000 oooğğğ çooohiiyyyy var mı eksik gedik bişiler her sayfaya bi sayfa mı bi de?Kuzu 7000 küsür sayfayı 248 liraya mâl ettim. İçinde denemeler soru bankası vıttırı zıttırı şeyler
Ay bana özelden atar mısın neresiyseeYa ben epey yüklü çıkardım gayet başarılı şu an kullanıyorum birazını. Geldiğinde de inceledim temiz yapmış adam sağ olsun. Ben de korkuyla sipariş verdim ama korktuğum olmadı neyse ki
Evet evet seni kesinlikle kırmızı odada görmek istiyorum ya nickin seni hayatının her yönünden anlatıyorDile kolay kalbe zor 3 yıl kaldım inkılaptan üüüüüç yıııııl gerçi büt sonradan geldi bize, vize finalden kaldın mı direkt kalıyodun yani ama bi şey farketmezdi bana inkılap hocamız nutuk okuttu 4 yıl ve dedi ki bu kitabı okumayanı dersten geçirmem. Helal olsun ama sözünün eriymiş geçemedik en son nası geçtiğimi bilmiyotum acıdı belki de artık sınava kimliği getirmeyi unuttuğumda hoca gelip hee tamam tmam ben onu tanıyorum sorun yok diyodu
O kadar çok tarih sınavı sığdırdım ki hayatıma bununla gurur duymuyorum tabi ki ama Edirne Savaşı sorulduğunda yerlerde cesetleeer ortalık kan revan diye anlattığımı lan edirne soğuk mu sıcak mı ona göre yazayım diye düşündüğüm o anları unutamam tabi Vahidettin'e paşa demem a bi de Atatürk'ün vatandaşlıktan çıkarılma teklifi mevzusu vardı -nutuktan- siz beni çıkaramazsınız falan diye Atatürk'ün ağzından konuşma da yazmışlığım var inkılap üzerine makalelerimde bulabilirsiniz eminim canım hocam ve karısı evde benim sınav kağıdıma bakarak epey eğlenceli vakit geçirmişlerdir çünkü ben de atanınca öyle yapıciiimEvet evet seni kesinlikle kırmızı odada görmek istiyorum ya nickin seni hayatının her yönünden anlatıyor
Yok kız eksik falan yok hepsi tamHesap makinesi>>248:7000 oooğğğ çooohiiyyyy var mı eksik gedik bişiler her sayfaya bi sayfa mı bi de?
@trendfotokopi telegramdaki kullanıcı adı. Birçok telegram grubunda gördüm. +905394332245 ayrıca bu da numarası. WhatsApp üzerinden iletişime geçip pdfleri telegramdan gönderdim. Büyük dosyaları WhatsApp ile gönderemiyorsun bilgin olsun inşallah sen de memnun kalırsın ve ben mahcup olmamAy bana özelden atar mısın neresiysee