KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Evet hala ve hala Elektrik çalışıyorum bi çıkamadım şu konudan ama içindeki EMK kısmısını bitirdim çok mutluyum, manyetik alan kısmıyla devam ediyorum 😊. İnşallah bitecek bitecek ben inanıyorum 😁

Melokka Melokka cum başladığın dersi ve konuyu söyledin mi yoksam ben mi görmedim 👀. Yok yok tabiki sıkboğaz etmiyorum sadece nereden başlıyorsun merak ettimdi 😁

Ay çok hızlısın 🤣🤣 yarım bıraktığım gelişim psikolojisinde piaget'nin bilişsel dönemlerini bitirdim teste geçiyorum.💁🤣
Tamamdır güzel 😊. Devam et kolay gelsin 👍🏻. Bende alanı aradan çektim mi eğitim Türkçe coğrafya çalışmayı düşünüyorum bakalım bir aradan çekeyimde

Tamamdır güzel 😊. Devam et kolay gelsin 👍🏻. Bende alanı aradan çektim mi eğitim Türkçe coğrafya çalışmayı düşünüyorum bakalım bir aradan çekeyimde
Coğrafya için engin Eraydın hocayı öneririm kesinlikle bir numara. Videoları uzun ama genel tekrar videosu bulursan izle isabetli yorumları var. Bu arada ben de 2021 kitabının pdfsi var. Öz bilgileri atabilirim

Coğrafya için engin Eraydın hocayı öneririm kesinlikle bir numara. Videoları uzun ama genel tekrar videosu bulursan izle isabetli yorumları var. Bu arada ben de 2021 kitabının pdfsi var. Öz bilgileri atabilirim
Evet muhteşem ya coğrafyayı yıllar sonra sevdiysem onun sayesinde hepsini izleyip not almıştım tekrar videolarını da izledim 😄

Çok iyi olur atabilirsen çok mutlu olurum 🙏
Benim de geometrim sıfır sıfır sıfırrrrr 😂😂😂
İşte bu çalışan grupta sıfırlarımızla bir elmanın yarısı gibi olduk 🤪. Aklıma grup hepsi 1 miydi neydi onun şarkısı geldi aklıma bunu yazarken 😄😄

Çok iyi olur atabilirsen çok mutlu olurum 🙏

İşte bu çalışan grupta sıfırlarımızla bir elmanın yarısı gibi olduk 🤪. Aklıma grup hepsi 1 miydi neydi onun şarkısı geldi aklıma bunu yazarken 😄😄

Sen ve ben elmanın iki yarısıı bir ömür boyu beraaaaaberrr yalaaan yalaaan... Güne açaaan çiçekler gibiiiyiiiiz 😂

Sen ve ben elmanın iki yarısıı bir ömür boyu beraaaaaberrr yalaaan yalaaan... Güne açaaan çiçekler gibiiiyiiiiz 😂
Yalan yalaaaaan
Öyle saf ki sevgimiiiiiz
Yallağan yallağağağağan 😂😂
Tam tınısını vereyim dedim neyse başka anlamlara çıkacak sonra kpss konusu hooop +18 de 😂😂😂

Kızlar bu 3 geometri sorusuna bakabilirmisiniz konu çemberde uzunluk

Cevapları saatli olan 10
Pencereli olan 60kok 3
Bisiklet 4kok 5

Eklentiler

• 2021-04-16-06-13-18-461.jpg
    2021-04-16-06-13-18-461.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 19
  • 2021-04-16-06-13-27-048.jpg
    2021-04-16-06-13-27-048.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 20
  • 2021-04-16-06-13-35-752.jpg
    2021-04-16-06-13-35-752.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar bu arada çemberde uzunluk bitti dairede alan ve çevrenin yarısını bitirdim geri kalanını gece bitirmeyi planlıyorum şimdi dinlenip ev işleri yapicam inşallah ...daireyide bitirince geriye geometriden son 3 konusu kalıyor katı cisimler, analitik geometri, çemberin analitiği bunlar kalıyor

Bende böyle buldum sağol kuzum diğer çözdüğünü hoca anlatmadı ama eskiden hatırlıyorum öyle bir şey vardı çok sağol kuş gibi hafifledim :*
Rica ederim o bisikletli soruya da bakıyordum ama bebişim çok ağlıyo ne zaman bakabilirsem artık. Diş mi ne çıkarıcak heralde of bi çıkarsada rahatlasak hep beraber 😒

Rica ederim o bisikletli soruya da bakıyordum ama bebişim çok ağlıyo ne zaman bakabilirsem artık. Diş mi ne çıkarıcak heralde of bi çıkarsada rahatlasak hep beraber 😒
Kuzum benim Allah razı olsun bebisinede şifa versin rabbim ...kolayca cıkarsın inşallah dışini

X