- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
Neyse ben elektrik çalışmaya devam edeyim Daha dünyayı kurtarıcazYaşayabilirdik yaa araya gittik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ben elektrik çalışmaya devam edeyim Daha dünyayı kurtarıcazYaşayabilirdik yaa araya gittik
Ay çok hızlısın yarım bıraktığım gelişim psikolojisinde piaget'nin bilişsel dönemlerini bitirdim teste geçiyorum.Melokka cum başladığın dersi ve konuyu söyledin mi yoksam ben mi görmedim . Yok yok tabiki sıkboğaz etmiyorum sadece nereden başlıyorsun merak ettimdi
Tamamdır güzel . Devam et kolay gelsin . Bende alanı aradan çektim mi eğitim Türkçe coğrafya çalışmayı düşünüyorum bakalım bir aradan çekeyimdeAy çok hızlısın yarım bıraktığım gelişim psikolojisinde piaget'nin bilişsel dönemlerini bitirdim teste geçiyorum.
Coğrafya için engin Eraydın hocayı öneririm kesinlikle bir numara. Videoları uzun ama genel tekrar videosu bulursan izle isabetli yorumları var. Bu arada ben de 2021 kitabının pdfsi var. Öz bilgileri atabilirimTamamdır güzel . Devam et kolay gelsin . Bende alanı aradan çektim mi eğitim Türkçe coğrafya çalışmayı düşünüyorum bakalım bir aradan çekeyimde
Benim de geometrim sıfır sıfır sıfırrrrrBende de sözel sıfır
Evet muhteşem ya coğrafyayı yıllar sonra sevdiysem onun sayesinde hepsini izleyip not almıştım tekrar videolarını da izledimCoğrafya için engin Eraydın hocayı öneririm kesinlikle bir numara. Videoları uzun ama genel tekrar videosu bulursan izle isabetli yorumları var. Bu arada ben de 2021 kitabının pdfsi var. Öz bilgileri atabilirim
Çok iyi olur atabilirsen çok mutlu olurumCoğrafya için engin Eraydın hocayı öneririm kesinlikle bir numara. Videoları uzun ama genel tekrar videosu bulursan izle isabetli yorumları var. Bu arada ben de 2021 kitabının pdfsi var. Öz bilgileri atabilirim
İşte bu çalışan grupta sıfırlarımızla bir elmanın yarısı gibi olduk . Aklıma grup hepsi 1 miydi neydi onun şarkısı geldi aklıma bunu yazarkenBenim de geometrim sıfır sıfır sıfırrrrr
Tamam kuzum yarın atarım mutlakaÇok iyi olur atabilirsen çok mutlu olurum
İşte bu çalışan grupta sıfırlarımızla bir elmanın yarısı gibi olduk . Aklıma grup hepsi 1 miydi neydi onun şarkısı geldi aklıma bunu yazarken
Çok iyi olur atabilirsen çok mutlu olurum
İşte bu çalışan grupta sıfırlarımızla bir elmanın yarısı gibi olduk . Aklıma grup hepsi 1 miydi neydi onun şarkısı geldi aklıma bunu yazarken
Yalan yalaaaaanSen ve ben elmanın iki yarısıı bir ömür boyu beraaaaaberrr yalaaan yalaaan... Güne açaaan çiçekler gibiiiyiiiiz
Kızlar bu 3 geometri sorusuna bakabilirmisiniz konu çemberde uzunluk
Cevapları saatli olan 10
Pencereli olan 60kok 3
Bisiklet 4kok 5
Kızlar bu 3 geometri sorusuna bakabilirmisiniz konu çemberde uzunluk
Cevapları saatli olan 10
Pencereli olan 60kok 3
Bisiklet 4kok 5
Bende böyle buldum sağol kuzum diğer çözdüğünü hoca anlatmadı ama eskiden hatırlıyorum öyle bir şey vardı çok sağol kuş gibi hafifledim :*Bir hata olduğunu düşünüyorum bence cevap böyle Eki Görüntüle 2826822
Rica ederim o bisikletli soruya da bakıyordum ama bebişim çok ağlıyo ne zaman bakabilirsem artık. Diş mi ne çıkarıcak heralde of bi çıkarsada rahatlasak hep beraberBende böyle buldum sağol kuzum diğer çözdüğünü hoca anlatmadı ama eskiden hatırlıyorum öyle bir şey vardı çok sağol kuş gibi hafifledim :*
Kuzum benim Allah razı olsun bebisinede şifa versin rabbim ...kolayca cıkarsın inşallah dışiniRica ederim o bisikletli soruya da bakıyordum ama bebişim çok ağlıyo ne zaman bakabilirsem artık. Diş mi ne çıkarıcak heralde of bi çıkarsada rahatlasak hep beraber
Hepimizden razı olsun inşallah amin. İnşallah inşallah sağol canımKuzum benim Allah razı olsun bebisinede şifa versin rabbim ...kolayca cıkarsın inşallah dışini