Bana öğretmenim diceksin anne demek yasaaak!Yaaa bayıldımmçocuğunun öğretmeni olmak da iyimiş bak hiç düşünmemiştim senin bi de lise tam ergen olur ve o lafları der muhtemelen ama bu senin en iyi fizikçi olduğunu değiştirmez ay arabamız çok tatlış olsun yaa lütfeeen
Bende dedim vardırAhahh bu arada uzak geçmiş mi yazmışım uzak gelecek olacaktı siz çaktınız neyse
Ya alemsin varyabu arada o sıralar kk ya girmiyo olursan falan anında bulurum akdeniz ve balkanların en iyi fizikçisi ne tarafta dicem sonra pıtır pıtır arabalarımızla minnoş kızlarımızla gezcez tozcaz
Diyorum zaten. Orası zaten hep virüslü.Yasaklar durum falan dinlemez oturacaklar oturdukları yerde. Virüs kaparsın de göndermeyin kimseyi bir yere bence
O halde mutluluğunada ortak olmalarına izin vermemelisin yani ben olsam öyle yapardım. Böyle dediysem yani hırçın olmak değil işte saygı çerçevesinde mesafeni koyarsın ama eeen önemlisi bunların seni etkilemesine izin verme lütfen. Benim anneannemlerde böyleler çok iyi paralar kazandığım zaman arar sorarlar işten çıkarım aramazlar. Önceden üzülürdüm ağlardım şimdi takmıyorum ben böyleyim onlar öyle hiçbişeyi değiştiremezsin ama kafa yapını değiştirip kafana takmadan hayallerine odaklanarak mutlu olabilirsin
Aynen büyük kızimlada çok sorun yaşadımO senin tatlışlığın cınım
Ağlarken de kareyi bitirdin ya helal olsun bordo berelisin vallahi maşallah
Ayyy o kakaları hiç sevmem sanki ben kaka yapamıyomuş gibi hissediyorum ya
Tuvalet eğitimiyle ilgili bir konu okuyordum az önce sende tam üzerine yazdın. Yoruldumya diye nickli biri çocuk beni mahvetti enerjisi bitmiyor yazmış. Blackangel mi ne ise o da demiş ki planlı yapılan çocuk böyle olmaz siz çocuk oluversin diye yapmışsınız ondan böyle oluyor demiş. Deminden beri onlara yorum yapıyorum çıldırdım gece gece. Oysa ne kadar zor ve emekli bir iş bir canlı yetiştirmek. Ayy maşallah kız bitmiş olmuş vallahi süpersinAynen büyük kızimlada çok sorun yaşadım
kaka mevzusunda birliktee ağladık hatta şu an iyi çok şükür ama ...bitirdim valla ama nasıl bitirme yani uyku tutmadı beni 6 saat dersin başında ancak onu yapabildik 1 saatlik iş normalde...gece 1 de uyandım bu saate kadarda yamuk çalıştım yarısından fazlası bitti yarın bitiririm inşallah sonra ver elini çember :)
Böyle olman çok normal yüklenme kendine. Boşver bırak kendi ayıplarıyla kalsınlar ben artık öyle yapıyorum ve kafam nasıl rahat nasıl rahat. Yoksa ne onlara laf yetiştirebilirim ne de enerjim kalır ay bide laf soktuğumda anlasalar gene içim rahatlar o da yok o yüzden ben sizi tanımıyorum modunda takılıyorum mis gibiDiyorum zaten. Orası zaten hep virüslü.
Bizim büyükler iki farklı ülkenin savaşçısı gibiler. İki tarafta birbirini aşağlar. Orada iken hayallerim onlara gülünç konusu geliyor. Sen mi sen mi yapacaksın deyip gülüyorlar. Babamın babası ben üniyi dereceyle kazandım tebrik bile etmedi. Üstüne kavga çıkardı, ben mezun olana kadar 5. Yılıma başladım annemlerle konuştu. Öyle reziller. Ay çok doluyum onlara kusura bakmayın.
İlk bu mesaj girdim bidirimde dedimki kabine toplantısı sonucu bizim kızlar atanmış mükemmel. Ben şimdi tek mi çalışcam dedim. Sonra bir baktım öncesi varmış mesajların.halacocuksun ucukgenclik siz de katılın aramıza , biz atandık bi hayırlı olsununuzu alırız, gezmelere de başladık dondurma yiyoruz nerde kaldınız?
Çocuklarda tuvalet eğitimi zor. Annem bana 6 aylıkken öğretmiş. Çatlak annem hala izleri var üzerimde.Aynen büyük kızimlada çok sorun yaşadım
kaka mevzusunda birliktee ağladık hatta şu an iyi çok şükür ama ...bitirdim valla ama nasıl bitirme yani uyku tutmadı beni 6 saat dersin başında ancak onu yapabildik 1 saatlik iş normalde...gece 1 de uyandım bu saate kadarda yamuk çalıştım yarısından fazlası bitti yarın bitiririm inşallah sonra ver elini çember :)
En doğrusu en iyisini yapıyorsun. Bende artık tek akrabam anne ve baba siz ve kedim diyorum. Kedim olmazsa olmaz.Böyle olman çok normal yüklenme kendine. Boşver bırak kendi ayıplarıyla kalsınlar ben artık öyle yapıyorum ve kafam nasıl rahat nasıl rahat. Yoksa ne onlara laf yetiştirebilirim ne de enerjim kalır ay bide laf soktuğumda anlasalar gene içim rahatlar o da yok o yüzden ben sizi tanımıyorum modunda takılıyorum mis gibi
6 aylık bebek dünyaya geldiğini yeni yeni farkediyor ne tuvaleti ne eğitimiİlk bu mesaj girdim bidirimde dedimki kabine toplantısı sonucu bizim kızlar atanmış mükemmel. Ben şimdi tek mi çalışcam dedim. Sonra bir baktım öncesi varmış mesajların.
Çocuklarda tuvalet eğitimi zor. Annem bana 6 aylıkken öğretmiş. Çatlak annem hala izleri var üzerimde.Bence güzel ilerliyorsun canım. Olsun öğrenelimde 24 saat olsun.
Ayy kızlar bende heyecanlandım bak, şimdi sınavı kazandıktan sonra şöyle bakım topigi açalım zaten güzeliz ama neden daha güzel olmayalım neden 18 yaşımiza donmeyelim değil mi hahayt ...hayali bile güzel 2. Eşimle evlenmeden önce vaktim vardı bakım spor aşırı yapıyordum paramda vardı tabi çalışıyordum ..şimdi kpss gomuldum hergun yüzüme maske yapan ben haftada 1 bile yapmamaya başladım yarın bir tane yapayım diyorum ama ....sonra okuduğumuz kitaplari paylaşırız işte tatilde gideceğimiz yerleri vs güzel olur daha çok hedefim var dil öğrenmek yeni üni okumak vs tam karar veremediklerim var duruma göre bakicam yani :) önce bunu kazanmam lazımhalacocuksun ucukgenclik siz de katılın aramıza , biz atandık bi hayırlı olsununuzu alırız, gezmelere de başladık dondurma yiyoruz nerde kaldınız?
Yok valla 6 aylık. Zaten emme olayı da hastanede bitmiş. Her şey çok hızlı olmuş. Tek sorun geç yürümüşüm. Bir yaşına girdiğim gün yatakta onlara doğru yürümüşüm annem bize hediye verdin der gibi anlatır ama sonrasında geç yürüdü der.6 aylık bebek dünyaya geldiğini yeni yeni farkediyor ne tuvaleti ne eğitimi. 16 aylık olmasın ya
Ben bu sene kesin kazanmak istiyorum ama benim girmek istediğim kurumlardan biri bu ay alım yapacağı için ben herhalde seneye de yazarım burada.Ayy kızlar bende heyecanlandım bak, şimdi sınavı kazandıktan sonra şöyle bakım topigi açalım zaten güzeliz ama neden daha güzel olmayalım neden 18 yaşımiza donmeyelim değil mi hahayt ...hayali bile güzel 2. Eşimle evlenmeden önce vaktim vardı bakım spor aşırı yapıyordum paramda vardı tabi çalışıyordum ..şimdi kpss gomuldum hergun yüzüme maske yapan ben haftada 1 bile yapmamaya başladım yarın bir tane yapayım diyorum ama ....sonra okuduğumuz kitaplari paylaşırız işte tatilde gideceğimiz yerleri vs güzel olur daha çok hedefim var dil öğrenmek yeni üni okumak vs tam karar veremediklerim var duruma göre bakicam yani :) önce bunu kazanmam lazım
Dip not: ben bu sene değil diğer sene için çalışıyorum kızlar siz gidecek mısınız bu kpss den sonra
Sen baya aktifmişsin işte tahmin ediyordum o yüzden şimdi evde olmak sorumluluklar bu kadar sıkılman gayet doğal.Maske mi ne maskesi maske ne arar la annelerde dicem şimdi o kadar unutmuşum bakım yapmayıAyy kızlar bende heyecanlandım bak, şimdi sınavı kazandıktan sonra şöyle bakım topigi açalım zaten güzeliz ama neden daha güzel olmayalım neden 18 yaşımiza donmeyelim değil mi hahayt ...hayali bile güzel 2. Eşimle evlenmeden önce vaktim vardı bakım spor aşırı yapıyordum paramda vardı tabi çalışıyordum ..şimdi kpss gomuldum hergun yüzüme maske yapan ben haftada 1 bile yapmamaya başladım yarın bir tane yapayım diyorum ama ....sonra okuduğumuz kitaplari paylaşırız işte tatilde gideceğimiz yerleri vs güzel olur daha çok hedefim var dil öğrenmek yeni üni okumak vs tam karar veremediklerim var duruma göre bakicam yani :) önce bunu kazanmam lazım
Dip not: ben bu sene değil diğer sene için çalışıyorum kızlar siz gidecek mısınız bu kpss den sonra
Eee bazen her şey planlı olmaz işteYok valla 6 aylık. Zaten emme olayı da hastanede bitmiş. Her şey çok hızlı olmuş. Tek sorun geç yürümüşüm. Bir yaşına girdiğim gün yatakta onlara doğru yürümüşüm annem bize hediye verdin der gibi anlatır ama sonrasında geç yürüdü der.
Neden olmasın ki yeter ki hayal et ve gerçekleştirBen bu sene kesin kazanmak istiyorum ama benim girmek istediğim kurumlardan biri bu ay alım yapacağı için ben herhalde seneye de yazarım burada.
Bence çok güzel hedefler bende sürekli bakımlı bir kadın olmak istiyorum. Süslü püslü şımarık seksi sözünü dinleten saygı duyulan aklı başında dünyanın en çok takip edilen ekonomisti olmayı isterdim. Ekonomi kanallarında fikirlerimi paylaşmayı insanların benim programımı takip etmesini bay teknik gibi ah ah.
3 aylık geç dimi?Eee bazen her şey planlı olmaz işte. Genede annen azimli kadınmış valla ben 3 aylıkken emzirmeye başlayabildim