KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

halacocuksun hangi dilleri öğrenmek istiyorsun olmadı dil topiğimiz olur. Bende Rusça, Çince, İspanyolca, sevmesemde İngilizceyi ana dilim gibi konuşmayı istiyorum.
Önce ingilizce sonra çince evet dil topigi harika olur ...cince eğitim seti almıştım boşa gitmesin diyorum :)

Haftada 1 de yok oldu artık ama cildim parlardi şimdi rengi solmuş gibi ..ellerim bile detajandan yaslandi...maske dediysem doğal şeyler yaparım ben uğraşırdim önceden baya bir aktardan yağlar alırdım hep karıştırıp bir şeyler yapıp dururdum ama en iyi gelenide maya maskesi ..maya ile zy karıştırıp 15 dk bekletmek..bugün buzluktan direk çıkarıp mayayı yüzüme süreyim diyorum en azından bugünler geçene kadar kirismasin yüzüm diye belki yapmam bilmiyorum ..mesela eskiden sabahları kesin pirinç unu maskesi yapardım akşam ayrı ooo tabi çocuğa annem bakıyordu ben işten gelip kızımla ilgilenip sonra full bakım yapıyordum kendime şimdi ..2 çocuk saç bas karışık göbek almış başını gidiyor öyle yani ama geçecek bu günler :)

Oooooh açalım kıııızzz maşallah valla iyi aktifmişsin cidden ben de çoook süslüydüm önceden ama çocuktan sonra çıkacak yer de olmayınca performans da epey düşüş var bu yıl her türlü sınava giriyorum alese girmiştim yks ye de giricem atanacak puan alamazsam ya yüksek lisans ya da yeni üni diyorum ama maalesef burda ve yakın illerde ünide bölüm yok bakalım diyetisyenlik hoş olurdu ☺

ah keşke. Ay şokk 6 ay ne bee çiş geldiğini nasıl anlıycak acaba 6 aylık çocuk nası tepki verebilir diye düşündüm

Bu sene olmazsa bi daha girmeyi düşünmüyorum yoluma bakıcam özel mözel, 2. Üni, yüksek lisans vs artık neyse ama sizi bırakmam tabiiiy

Vayyy çok asortik oldu süslü püslü akıllı meşhur ve seksiii ooo yeeeee

Önce ingilizce sonra çince evet dil topigi harika olur ...cince eğitim seti almıştım boşa gitmesin diyorum :)
Bende bir zamanlar Çince seti almıştım. Kırmızı bir kutuda içinde 16 ya da daha fazlamıydı neydi kitap ve CD ler vardı. O zaman flash bellek bu kadar revaçta değildi.
Mükemmelmişsin. Bence eskisi gibi olmalısın. Bende kırışıklık için keten tohumu içine süt cildi sıkılaştırsın diye denicem. Bende mayayı saçım uzasın diye kullanıyordum. Gitcek gitcek göbek möbek bırakmıycaz.
Hayırlısı hangisiyse o olsun canım. Tabi gönül atanmandan yana. Diyetisyenlik hmmm ilk hastaların hazır.
Vayyy çok asortik oldu süslü püslü akıllı meşhur ve seksiii ooo yeeeee
Profil resmimdeki gibi olayım yeter.

Kızlar ittire kaktira yamuk bitti çok şükür şu geometri den çok sıkıldım ama bitmesini istiyorum sinir oldum neyse araya sözelle giriş yaparım olmadı bazen tarih gibi yeni konumu söylüyorum çemberde açı hedef 2 günde bitirmek

3 aylık geç dimi?
Annen evet azimlidir. Bu yüzden yaşlandı.
Geç olsun güç olmasın Mükemmelliyetçi heralde dediğine göre
Harikasın ya sabah akşam bakımlar sonra gel bebiş bide iş ben düşüp bayılcak yer arardım heralde . Ben makyajımı temizleyince bakım yaptım sayıyordum zaten bizim iş yerindeki kızlarda madem burda yaşıyoruz diyerek işyerinde ojelerini sürerlerdi . Dediğin maskeler tamamen doğalmış evet ne güzel kozmetik ürünlerinin maskelerini yapmaktansa senin yaptıkların çok mantıklı. Bende denemek istiyorum bebişimin delirikliği azalınca .
Evet öteki dediğinde doğru ama geçeceğinin bilincinde olman ne güzel yani haklısın bir kere doğurduk diye yan gelip yatmayacağız ya yıllarca elbet bir gün her şey rayına oturacak
Ben girdim en son hemşirelik kazandım dedim doğuda nasıl okuyacam 4 yıl ya dedim en yakın yer arabayla yarım saat sinir oluyodum kpss daha mantıklı geldi . Gir bakalım heyecanla bekliyorum neler kazanacaksın benden geçti o üni müni yks işleri belki sonra
Özel mantıklı. İşini oturtuncada yüksek filan.Neyse en iyisini sen bileceksin oturduğun yerden fikir vermek çok kolay değil mi . Bırakma zaten
*Performansta olacak. Yeni uyandım da
Birileri yenice Türkçe çalışmış sankim
Bende elektrikte takıldım ama gidiyo yavaşcık yavaşcık. Hadi bakalım bitmiş olmuş son yüklenmenide yap çekiver aradan geo yu

Birileri yenice Türkçe çalışmış sankim
Ahhah yok valla hiiiiç bakmıyorum maalesef, biraz de da takıntım var bi an cümleyi düşünürken farklı yazmışım yanlış olmuş tahammül edemedim
hemşirelik kazandım dedim doğuda nasıl okuyacam 4 yıl ya dedim
Oooo hemşire olsan şimdi haritadan yer seçiyodun 73 ile aaah ahh ücretli yaparken okulda müzikçi vardı 63 puan almış hava atıyodu nereye atansam bakalım seçicem diye gerildim sinirlendim bak yine

Kpss nin yan etkileri işte

Evet hiç sorma ya ama bu saatten sonra 4 yıl okumak yemedi be. Kpss yi kazanırım ben o 4 yılda dedim bakalım kaldı 3 . Ooofff evet hiç sorma bide etrafta gezerler şöyle çalışacaksın canım böyle yapıcaksın canım diye. Müzikçi, dinci olmak vardı. Aaah ah ah diye ah çekerken kırmızı odadaki boncuk gibi ağağa ğaaaaaaa diye bağırmaya geçicem

Yaa ben teneffüste harıl harıl anlatacaklarıma çalışırken çocuklara oyun vs hazırlarken resimci olacak kadın erkek kardeşine kız arayışında dedikodu yapıyodu bana bakıp ay ne uğraşıyosun bee ben şimdi gircem derse meyve çizin bugün dicem ben de telde takılırım diyodu o an neden resimci değilim diye sorguladım yetenek de yok değildi girerdik bi şekilde bee püü aklıma

Bazıları cidden yaşıyor bu hayatı ya . Bizde bolom adomo olcoz diye geziyoduk En iyi şekilde öğretcez her şeyi bilcez heh heh heh diye nefes almadan çalıştık . Sen tekrar özelde çalışmak istediğine emin misin bunlar da gözardı edilecek gibi değil ya ben oturur ağlardım heralde . Ben hiç böyle ortamlarda çalışmadım benim ortamımda hep bölüm mezunları atanamamışlar vardı mis gibi

Miknatiss Sen zaten ressam olmak istiyodun yetenek benden kat kat çoktur bana da az teknik öğretirdin kesin girerdik bak araya gittik görüyon mu
Yok kız ya bisürü şeyi ezberlicem, öğrencem diye yetenek köreldi gitti. Ama kesinlikle bu fırsatı kaçırmamalıydık iki meyve çizerek hayatımızı yaşayabilirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…