KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

O kadar iyi anlıyorum ki, ben eşimden kaynaklı doğudayım hiiiç imkan olmayan soğuk bir yerde lcw bile yok işte düşün, özelde çalışacak yer yok, insan yok aile yok akraba yok komşu yok arkadaş yok gezecek yer yok, dışarı hiç çıkmıyoruz kimseyi görmüyorum kimseyle konuşamıyorum, kızım çok sıkılıyo hep ağlıyo küçücük evde ders çalışmak zorundayım arkadaşlarımı çook özlüyorum senede bir belki bi kez görebiliyorum onları ve ailemi, eşim iyi hoş çok şükür ama eşlerle iş bitmiyor onu da biliyorum velhasıl inan farklı değilim ve kimle konuşsam aynı şeyleri söylüyor ben de yalnızım ben de kimseyle görüşmüyorum çıkmıyorum diyen insanların çoğunun ailesi yakınında en az bi arkadaşı kesin var ve avm mağaza vs çok sıkıldığında gidebilecek yeri var ama aynıyız sayıyolar.

Çok konuştum farkındayım kusura bakma kafanı şişirdim ama aynı ya da daha kötü durumda olanları görünce insan yalnız değilmişim diyo şükretmeliyiz napalım biliyorum ki çalışıp şu sınavı kazandığımızda arkamızda bıraktığımız bu günlere bakıp vay beee işte bu kadardın sen de geçtin gittin artık yeni bi hayat zamanı dicez Allah izin verirse 😍
Lütfen öyle deme birbirimize anlaticaz tabiki zaten hayat basıyor bari burda rahat rahat konuşalım istediğimiz şeyleri anlatalım .. inşallah kazanırız bizim için bir o yol ışık görünüyor ondan sonra daha bir sürü hedef koyarız ama bu engeli aşmamız lazım işte o Zaman deydi diyeceğiz bu psikolojik savaşı birlikte yeneceğiz inşallah...bırakma buraları lütfen burada benim yine kayınvalidem görümcem var arada bir geliyolar az olsada ohh be diyorum esimede dedim annen kardeşin olmasa çekilmez bu şehir yalnızlık çok kotu sadece eş ile bitmiyor çünkü eşler zaten işte çalışıyor sonra yoruluyorlar vs bizde birbirimizin dostu yol arkadaşı olacağız inşallah

Lütfen öyle deme birbirimize anlaticaz tabiki zaten hayat basıyor bari burda rahat rahat konuşalım istediğimiz şeyleri anlatalım .. inşallah kazanırız bizim için bir o yol ışık görünüyor ondan sonra daha bir sürü hedef koyarız ama bu engeli aşmamız lazım işte o Zaman deydi diyeceğiz bu psikolojik savaşı birlikte yeneceğiz inşallah...bırakma buraları lütfen burada benim yine kayınvalidem görümcem var arada bir geliyolar az olsada ohh be diyorum esimede dedim annen kardeşin olmasa çekilmez bu şehir yalnızlık çok kotu sadece eş ile bitmiyor çünkü eşler zaten işte çalışıyor sonra yoruluyorlar vs bizde birbirimizin dostu yol arkadaşı olacağız inşallah
İnşallahh hayırlısıyla kazanalım sonrası gelir. İyi ki bura var siz varsınız 😊

Büyük ihtimalle zamanın bu kadar hızlı akışına zaten canın sıkılıyordu ve kafana takıyordun tahminim ve bu diziler ve kitaplarda bunu şaak diye yüzüne vurarak sana tekrar hatırlatıyor değil mi? Bir diğer aklıma gelen de regl durumları malum hepimizin başında :işsiz:
Regl e yapacak bir şey yok da bu zamanın hızlı akışına da yapacak bir şey yok malesef benide çok üzer bu durum. Aslında online da olsa bi psikologla görüşebilsen ne güzel olurda işte biliyorum zamanın yok telaşın çok buna bile vakit yok. Keşke dediğin gibi yüzyüze olabilsek ah ne iyi olurdu buradan bile iyi geliyor insana. Eğer dediğin gibi komşu vs. kafa dengin yoksa çok zor oluyor koca da bir yere kadar işte.Sen hemşireydin işten çıktım demiştin sanırım bu yüzden buda çok zorlamıştır seni anlıyorum. Böyle yoğun bir işten çıkıp dört duvar arasında kalmak gerçekten alt üst ediyor insanı. Bende daha alışamadım akşam 10 lara kadar dışarıda çalışırdım bir anda evde olunca tökezledim. Neyse ki biz elimizden geleni yapıyoruz böyle düşün. Bu günler geçecek eskisi gibi çalışacağım diyerek kendimi telkin ediyorum. Eminim hepimiz işlerimize kavuşunca emeklerimizin karşılığını alınca hayatı bu kadar sorgulamayız diye düşünüyorum çünkü vakit kalmaz :)
2.evliliğin olduğunu yeni öğrendim ve mutlu oldum hayat gerçekten çok garip bazen önce sınıyor sonrada mutlu edebiliyor demek ki.İşte bu durumda mutlu olmadan önce bir sınama olabilir mi?
Bu yüzden daha öncede dedim ya geçecek geçecek geçeceeeek o kedi buraya gelecek 😎🤪. Bu günler geride kalıcak geriye bakıp sadece gülümseyeceğiz 😊
Yaa sen ne tatlı kadınsın çok iyi anlamışsin gerçekten zamanın hızlı akışı diziye genç giriyorlar yaslaniyorlar sonra birde bitiyor benim için ölüyorlar işte hayatin tüm gerçeği ... bugün daha iyiyim iyi varsınız canlarım benim kareyi bitirdim bu arada soylemismiydim :KK70: yamuk a gecicem bugün çocuklarımı uyutabilirsem minik kuzumun sıkıntısı var kakayi zor yapıyor ağladı biraz onunla uğraşıyorum ilk fırsatta derse oturucam inşallah

O kadar iyi anlıyorum ki, ben eşimden kaynaklı doğudayım hiiiç imkan olmayan soğuk bir yerde lcw bile yok işte düşün, özelde çalışacak yer yok, insan yok aile yok akraba yok komşu yok arkadaş yok gezecek yer yok, dışarı hiç çıkmıyoruz kimseyi görmüyorum kimseyle konuşamıyorum, kızım çok sıkılıyo hep ağlıyo küçücük evde ders çalışmak zorundayım arkadaşlarımı çook özlüyorum senede bir belki bi kez görebiliyorum onları ve ailemi, eşim iyi hoş çok şükür ama eşlerle iş bitmiyor onu da biliyorum velhasıl inan farklı değilim ve kimle konuşsam aynı şeyleri söylüyor ben de yalnızım ben de kimseyle görüşmüyorum çıkmıyorum diyen insanların çoğunun ailesi yakınında en az bi arkadaşı kesin var ve avm mağaza vs çok sıkıldığında gidebilecek yeri var ama aynıyız sayıyolar.

Çok konuştum farkındayım kusura bakma kafanı şişirdim ama aynı ya da daha kötü durumda olanları görünce insan yalnız değilmişim diyo şükretmeliyiz napalım biliyorum ki çalışıp şu sınavı kazandığımızda arkamızda bıraktığımız bu günlere bakıp vay beee işte bu kadardın sen de geçtin gittin artık yeni bi hayat zamanı dicez Allah izin verirse 😍
Anlattıklarını birebir yaşadım tek fark bebişim karnımdaydı o zaman. - 25 derece sıcaklık, koltukların altından rüzgar esmesi, eşimin kombiyi çok yakıyor diye kısması, benim soğuktan ağlamam vs. diye uzar gider bitmez. Evet o durumda seni kimsecikler anlamaz çünkü kimse o durumda değil dediğin gibi arada bir çıkacak gezecek bi bim, a101 bile varsa o kişi senden iyidir net ama iyiyim demez hemen ben en kötüyüm yarışına girer :işsiz: Diğer mesajınıda gördüm canım çok üzüldüm ayrıca. Öyle bir yerde kombi bozulunca ne olur onuda yaşadım abooovv hele bebişle hiç düşünemiyorum Allah kombinize zeval vermesin kız. Neyse ki doğu görevi olunca geçici bunlar geçecek diyebilirsin. Evet bunaltıcı evet çok zor evet seni çooook iyi anlıyorum ama GEÇİCİ. İnşallah hayallerimize sarılarak bunları aşacağız, ileride bebişlerimize oturup bunları anlatıp birlikte gülümseyeceğiz 😊. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu Ramazan ın yüzü suyu hürmetine Allah ım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın, kolay olmayacak ama imkansızda değil kızlar 💪🏻
Bence çok güzel açıklamışsın. Ben istesem şuan çarşıya gider gelir kafamı dağıtırım. Ama köyde iken benim yaşıtımda insan bile yok. Hep 50 60 yaş üstü ve ben orada iken hiç konuşucabilceğim olayım olmuyordu. Orada iken çakallar çok vardı. Geceleri evden ulurdum hep uzaklaşsınlar diye. Onlarda benim arkadaşımdı. 😂😂
Benim içinde sizin varlığınız çok önemli. İyiki varsınız. Sizde kimsemiz yok diye üzmeyin kendinizi. Bizler birbirimiz için varız.
İşte o köyde 1 yıl kpss ye hazırlandığını hayal etsene bi 😱

Evet bu yüzden burası bulunmaz bir nimet kesinlikle En Büyük KK bu emojiyi gülerken hayal edin bu olmamış ne bu sinir 😄

Anlattıklarını birebir yaşadım tek fark bebişim karnımdaydı o zaman. - 25 derece sıcaklık, koltukların altından rüzgar esmesi, eşimin kombiyi çok yakıyor diye kısması, benim soğuktan ağlamam vs. diye uzar gider bitmez. Evet o durumda seni kimsecikler anlamaz çünkü kimse o durumda değil dediğin gibi arada bir çıkacak gezecek bi bim, a101 bile varsa o kişi senden iyidir net ama iyiyim demez hemen ben en kötüyüm yarışına girer :işsiz: Diğer mesajınıda gördüm canım çok üzüldüm ayrıca. Öyle bir yerde kombi bozulunca ne olur onuda yaşadım abooovv hele bebişle hiç düşünemiyorum Allah kombinize zeval vermesin kız. Neyse ki doğu görevi olunca geçici bunlar geçecek diyebilirsin. Evet bunaltıcı evet çok zor evet seni çooook iyi anlıyorum ama GEÇİCİ. İnşallah hayallerimize sarılarak bunları aşacağız, ileride bebişlerimize oturup bunları anlatıp birlikte gülümseyeceğiz 😊. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu Ramazan ın yüzü suyu hürmetine Allah ım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın, kolay olmayacak ama imkansızda değil kızlar 💪🏻

İşte o köyde 1 yıl kpss ye hazırlandığını hayal etsene bi 😱

Evet bu yüzden burası bulunmaz bir nimet kesinlikle En Büyük KK bu emojiyi gülerken hayal edin bu olmamış ne bu sinir 😄
Köyde hiç iş bitmiyor ama sorun orda. Sürekli bahçede buluyorsun kendini. Evde olduğun zamanda anneannemin komşuları, evlatları hiç ev boş kalmıyor. Zaten anneannem kaç yaşındasın ne okuması okuma diyor daha da moralimi bozuyor. Onun gözünde ben bir pisliğim hiçbir şeye yaramıyorum. Yani tam geri kalmış bir köy kızlar. Bir de ben iki taraftan da en nefret edilen torunum. Anne tarafı babamı sevmez. Baba tarafı annemleri sevmez. Olan bana oluyor.

İnşallahh hayırlısıyla kazanalım sonrası gelir. İyi ki bura var siz varsınız 😊
Sende iyiki varsın. Yazıklarımız kusur değil yazmadıklarımız kusur olur çünkü içimize dert olur o yüzden sal gitsin birlikte paylaşalım aşalım, yalnızlıklarımızıda paylaşalım ❤️

Yaa sen ne tatlı kadınsın çok iyi anlamışsin gerçekten zamanın hızlı akışı diziye genç giriyorlar yaslaniyorlar sonra birde bitiyor benim için ölüyorlar işte hayatin tüm gerçeği ... bugün daha iyiyim iyi varsınız canlarım benim kareyi bitirdim bu arada soylemismiydim :KK70: yamuk a gecicem bugün çocuklarımı uyutabilirsem minik kuzumun sıkıntısı var kakayi zor yapıyor ağladı biraz onunla uğraşıyorum ilk fırsatta derse oturucam inşallah
O senin tatlışlığın cınım 🌺
Ağlarken de kareyi bitirdin ya helal olsun bordo berelisin vallahi maşallah 😄
Ayyy o kakaları hiç sevmem sanki ben kaka yapamıyomuş gibi hissediyorum ya
😄

Ne güzel dedin çok doğru 🌼

Evet ya duydum bayramda gidilmesin diye yapmışlar muhtemel, belki bayramdan sonra kalkar o yasak
Kalkar ya çünkü belli olmuyor bu işler bildiğimiz üzere düzene girmedi girmeyecekde o yüzden arttı mı hemen yasak azaldı mı hemen yasakları indir modunda gidiyorlar

Tek tek alıntılamayım dedim hepsini okudum hepimizin problemleri sıkıntıları var hiçbiri azımsanamaz ama en güzel tarafı şu hepimizin hayali bir hedefi bir. Bu ara sanırım hepimiz biraz saldık gaza getirelim birbirimizi. Sınav günü gelsin çıkalım sınavdan koşa koşa buraya yazalım oldu bu iş diyelim yaa hatta şey yapıcam ımmm sonraki hedeflerimi yazıcam durun geliyor 😁

Valla benim işime geliyorda. Gidesim zaten yokta. Annemin ailesi biraz durumlar sıkıntı. Anneannem sorun çıkarıyormuş. Teyzemde yarın yola çık diyor anneme o tam kafayı yemiş.
Yasaklar durum falan dinlemez oturacaklar oturdukları yerde. Virüs kaparsın de göndermeyin kimseyi bir yere bence
Köyde hiç iş bitmiyor ama sorun orda. Sürekli bahçede buluyorsun kendini. Evde olduğun zamanda anneannemin komşuları, evlatları hiç ev boş kalmıyor. Zaten anneannem kaç yaşındasın ne okuması okuma diyor daha da moralimi bozuyor. Onun gözünde ben bir pisliğim hiçbir şeye yaramıyorum. Yani tam geri kalmış bir köy kızlar. Bir de ben iki taraftan da en nefret edilen torunum. Anne tarafı babamı sevmez. Baba tarafı annemleri sevmez. Olan bana oluyor.
O halde mutluluğunada ortak olmalarına izin vermemelisin yani ben olsam öyle yapardım. Böyle dediysem yani hırçın olmak değil işte saygı çerçevesinde mesafeni koyarsın ama eeen önemlisi bunların seni etkilemesine izin verme lütfen. Benim anneannemlerde böyleler çok iyi paralar kazandığım zaman arar sorarlar işten çıkarım aramazlar. Önceden üzülürdüm ağlardım şimdi takmıyorum ben böyleyim onlar öyle hiçbişeyi değiştiremezsin ama kafa yapını değiştirip kafana takmadan hayallerine odaklanarak mutlu olabilirsin

Tek tek alıntılamayım dedim hepsini okudum hepimizin problemleri sıkıntıları var hiçbiri azımsanamaz ama en güzel tarafı şu hepimizin hayali bir hedefi bir. Bu ara sanırım hepimiz biraz saldık gaza getirelim birbirimizi. Sınav günü gelsin çıkalım sınavdan koşa koşa buraya yazalım oldu bu iş diyelim yaa hatta şey yapıcam ımmm sonraki hedeflerimi yazıcam durun geliyor 😁
Ayy bu müthüş olur ya ne güzel dedin ya yapalım yapalım. Biliyo musun bende bugün diğer topiklere baktım kitap topiği yok saç uzatma topiği yok bilmem ne topiği millet yaşıyor yiiağğ dedim. Bir gün kpss engelini aşıp bende bu topiklerden açmak istiyorum dedim heyecanlandım. İnşallah bu engeli aşıp ciciş topikler altındada mutluluklarımızı her şeyimizi paylaşmaya devam ederiz

Önce anneme ve kayınvalideme istediklerini alıcam sonra dolabı full değiştiricem sonra biriktirip araba alıcam ufak tefek eski ama tatlış bi otomatik ayrıca hobilere zaman ayırmacaaa kızımı baleye falan gönderirim😍 sonraaa bi parça uzak geçmişe gidelim şöyle akdeniz ya da egede bir yere taşınıyorum müstakil bi evdeyim bir güzel bir güzel deniz görüyo sakin ama kalkıyorum okuluma gidiyorum öğlen çıkıyorum kızımı okuldan alıyorum kız kıza dondurma yiyoruz bisiklet sürüyoruz sahildee 😍

Hadi siz de yazın bakimmm

Seninkini okuyunca çok heyecanlandım ya Zorbuisler Zorbuisler 🥰😍
Bende anneme ve kayınvalideme istediklerini alıcam ayy kv yok bende artık 💃🏻😄😄 o halde annemgile istediklerini alıcam. Kardeşime yeni bir bilgisayar almak istiyorum belki telefonda olur. (şimdiden battım). Araba şart evet haklısın bende şu tostoparlak yusyuvarlak kibarcık arabalar varya onlardan istiyorum 😂. Yuvarlanıp gidiyorum işte dediğimde gerçek olur 😂.Akdeniz den gitmezsem yolumuz kesişebilir hemide deniz kenarısı bak möthüş olur 🏝.
Kızcağızımın bütün ihtiyaçlarını karşılamak istiyorum bende. Ona güzel cicişler almak hatta mümkünse kız kıza alışverişlere çıkmak istiyorum birlikte. Onun öğretmenliğini yapmak istiyorum 😊.X şehrinin en iyi fizikçisi benim benden ders aldığın için çok şanslısın diye hava atmak istiyorum minnoşuma 😄. O da büyük ihtimal aman anneeeeğğ yiiaağ git başımdan pfffsss der sanırım 😂
Birde kilolarımdan kurtulmak istiyorum fazla yok da işte hayalime ulaşmak istiyorum, saçlarımı kısacık kestirmiştim onları uzatmak ve birdaha asla kestirmemek istiyorum.
Neyse şimdilik bu kadar yoksa iyice detaya girip gün gün yazacam az kaldı 😂😂

Seninkini okuyunca çok heyecanlandım ya Zorbuisler Zorbuisler 🥰😍
Bende anneme ve kayınvalideme istediklerini alıcam ayy kv yok bende artık 💃🏻😄😄 o halde annemgile istediklerini alıcam. Kardeşime yeni bir bilgisayar almak istiyorum belki telefonda olur. (şimdiden battım). Araba şart evet haklısın bende şu tostoparlak yusyuvarlak kibarcık arabalar varya onlardan istiyorum 😂. Yuvarlanıp gidiyorum işte dediğimde gerçek olur 😂.Akdeniz den gitmezsem yolumuz kesişebilir hemide deniz kenarısı bak möthüş olur 🏝.
Kızcağızımın bütün ihtiyaçlarını karşılamak istiyorum bende. Ona güzel cicişler almak hatta mümkünse kız kıza alışverişlere çıkmak istiyorum birlikte. Onun öğretmenliğini yapmak istiyorum 😊.X şehrinin en iyi fizikçisi benim benden ders aldığın için çok şanslısın diye hava atmak istiyorum minnoşuma 😄. O da büyük ihtimal aman anneeeeğğ yiiaağ git başımdan pfffsss der sanırım 😂
Birde kilolarımdan kurtulmak istiyorum fazla yok da işte hayalime ulaşmak istiyorum, saçlarımı kısacık kestirmiştim onları uzatmak ve birdaha asla kestirmemek istiyorum.
Neyse şimdilik bu kadar yoksa iyice detaya girip gün gün yazacam az kaldı 😂😂
Yaaa bayıldımm 😍 çocuğunun öğretmeni olmak da iyimiş bak hiç düşünmemiştim senin bi de lise tam ergen olur ve o lafları der muhtemelen😂😂 ama bu senin en iyi fizikçi olduğunu değiştirmez😎😎 ay arabamız çok tatlış olsun yaa lütfeeen 😍

X