- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Bilmiyorum beraberken bana hayatımda çok değer verdi. Kimseden görmediğim sevgiyi ilgiyi alakayı o gösterdi. Sonra bir ilişkim oldu ve onu görünce bunun ilah olduğunu anladım. O yüzden sanırım onu geri istiyorum.Kusura bakma açtırdım geçmişi hassas yerinden. O zaten seninleyken seni aldatmış hata etmiş ve bunu yapan birdaha yapar unutma. Asla geri dönsün diyede bekleme kurtuldum diye şükretmelisin. Bence böyle bir aşkı haketmiyorsun. Senin hakettiğin gerçekten kadınlığını hissettiğin, sevildiğin, önemsendiğin bir aşk olmalı bence. Söylemek kolay biliyorum ama bende tıpkı bu yoldan geçtimde o yüzden ben 3 yıl takık kaldım unutamadım sonra kendime kızdım niye unutamadın bu şuursuzu diye
Aynen öyle şuan görsen ayağımda yatıyor. WC gidicem uyancak diye bekliyorum. Hiç kımıldamıyor.0-3 yaş bebiş gibi ya fındık
Seni daha iyi anladım şimdi. Yani ben biraz kendi kafa yapıma göre öneri veriyorum tabiki. Ben hata kabul edemiyorum yaptıysa birdaha yapar deyip heryerden engelle sil unut gönder modundayımBilmiyorum beraberken bana hayatımda çok değer verdi. Kimseden görmediğim sevgiyi ilgiyi alakayı o gösterdi. Sonra bir ilişkim oldu ve onu görünce bunun ilah olduğunu anladım. O yüzden sanırım onu geri istiyorum.
Belki KPSS birincisi çıksa gelse ona da kayabilirim.
İyinin en iyisi tercihimizdir. Tabi en zeki ve en zengin erkekte diğer aradığımız opsiyonlar.Seni daha iyi anladım şimdi. Yani ben biraz kendi kafa yapıma göre öneri veriyorum tabiki. Ben hata kabul edemiyorum yaptıysa birdaha yapar deyip heryerden engelle sil unut gönder modundayım. Yani hemen böyle olmadı tabi zaman içinde bende mutsuz ola ola böyle kurallar, tabular oluştu. Anladım seni yani kötünün iyisi budur deyip kabul etmek istiyorsun . Ama sen kötünün iyisi nimi isterdin yoksaa iyi biri mi tekrar düşün
Bak kpss birincisi fikri fena değil neden olmasın
Çocuğun omuzlarına basıp yükselmişsin resmen hayınnnKızlar size gençliğimden bir hikaye üni sınavına hazırlanırken ben trigonometri hiç yapamıyordum. Dershanede bir çocuk vardı. Başarılı olmak için çocuğu kendime aşık etmenin yollarını buldum. Sürekli ders çalışa çalışa dershane birincisi oldum. Çocuksa 10 11 yavaş yavaş düştü. Sonra ben derece yaptım üni kazandım. O bir yıl daha dershane gitti.
Kpss grubunun sonunun buraya varacağını biliyodum yaaİyinin en iyisi tercihimizdir. Tabi en zeki ve en zengin erkekte diğer aradığımız opsiyonlar.
Ay bir dakika yakışıklı ve fit olsun. Karizmatik beyaz tenli sarışın olsun.
Ohhh nooooooo boş ver bunu sen bacım hiç gözüm tutmadı bunuOna aşkım bitmedi de. Benimle ilişkiye başlamadan bir hafta önce başka bir kızla ilişkisini bitirmiş ben bilmiyordum. Sonra o kız 8 ay sonra ortaya çıktı ben kıskançlık krizine girdim. Sen onun için benim sömestr tatilimde bile ona gittin dedim. O terk etti. Fakat dört yıl sırf o bana geri dönsün diye bekledim. Hala dönse hala giderim. Ona öyle aşık olmuştum bende ama ah ah en son kanada da diye duydum. Belki evlenmiştir hiç bilmiyorum hayal işte.
Hah işte bu ya hedefi yüksek tutacanİyinin en iyisi tercihimizdir. Tabi en zeki ve en zengin erkekte diğer aradığımız opsiyonlar.
Ay bir dakika yakışıklı ve fit olsun. Karizmatik beyaz tenli sarışın olsun.
Hiçbir fikrim yok canım malesef. çünkü kpss ye kitaptan hiç çalışmadım. Hep videolar izledim not aldım üzerine soru bankaları aldım böyle çalışıyorumKızlar size bir sorum var. Gy gk yeni bir kaynak için sizce tek tek konu anlatımlı set mi yoksa tek kitap konu anlatımlı kitap mı alayım?
Düşününce senin yaptığın daha doğru aslında videolarda püf noktalarını güzel açıklıyorlar.Hiçbir fikrim yok canım malesef. çünkü kpss ye kitaptan hiç çalışmadım. Hep videolar izledim not aldım üzerine soru bankaları aldım böyle çalışıyorum
Sen bilirsin canım ama videolardan gördüğüm eksik olmadı hep fazla fazla bilgi veriyorlar birde bir tane yer değil karma izliyorum defterde yeni ekleyeceğim bilgiler olursa yer yoksa araya kağıt koyup yazıyorum oraya zımbalıyorum. Defteri açınca heryerinden kağıtlar fışkırıyor ama ben anlıyorumDüşününce senin yaptığın daha doğru aslında videolarda püf noktalarını güzel açıklıyorlar.
Fizikçime katılıyorum benim de ne gkgy ne eğitim kitabım oldu şimdiye kadar, konu anlatımlı kitaplar bana çok zaman kaybı geliyo videolar varken ama soru bankası olarak dersen ben ayrı ayrı almalısın derim.Kızlar size bir sorum var. Gy gk yeni bir kaynak için sizce tek tek konu anlatımlı set mi yoksa tek kitap konu anlatımlı kitap mı alayım?
Benimde öyle hele matematik defteri içinden bir defter daha çıkardım sayılır.Sen bilirsin canım ama videolardan gördüğüm eksik olmadı hep fazla fazla bilgi veriyorlar birde bir tane yer değil karma izliyorum defterde yeni ekleyeceğim bilgiler olursa yer yoksa araya kağıt koyup yazıyorum oraya zımbalıyorum. Defteri açınca heryerinden kağıtlar fışkırıyor ama ben anlıyorum
Bende buradaki sizlerin tavsiyelerini dikkate alıyorum işe yarıyorlar. İnşallah hedeflerimize kavuşarıııızzzBenimde öyle hele matematik defteri içinden bir defter daha çıkardım sayılır.
Tavsiyeleri dikkate alıyorum kızlar. Zaten zamanda azalıyor.
Arada keyiflenmekde şartSelam kızlar şimdi keyif yapıyorum bende ama sabah fırsat buldukça geometri dikdörtgen konusunun yarısını çalıştım artık bu saatten sonra akşam calisirim şimdi az daha keyif yapıp yemek çamaşır bulaşık girişicem inslalah :) azda sözel tekrarı yaptım bu arada
İnşallah canım. Amin.Bende buradaki sizlerin tavsiyelerini dikkate alıyorum işe yarıyorlar. İnşallah hedeflerimize kavuşarıııızzz