KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Günaydın tünaydın iyi akşamlar 🤗 bugün nasılsınııııız neler yapacaksınıııııız heyattt nasıl gidiyoooor havanız suyunuz nasııııııı
Valla ben bugün babamla bir dolap almıştık onu kurucaz. Sonra ev süpür sil falan derken para dergisi almıştım onu okuyucam. Gece de tarihte kaldığım yere devam edicem. Dün sadece matematik bir konu bitirdim. Tarihte bir konuya başlamıştım. Regl olduğum için biraz gevşedim gene ben.

Günaydın tünaydın iyi akşamlar 🤗 bugün nasılsınııııız neler yapacaksınıııııız heyattt nasıl gidiyoooor havanız suyunuz nasııııııı
Çok şükür geveşeğiiik ama iyiyiiiik cınıms 😄❤️. Sen nasılsın? Ben hala elektrik çalışıyorum. Galiba 1 ay elektrik çalışıcam 🤪😜. Bebiş gene vızır vızır ondan yavaşladım da elektrik i bi bitireyim bütün derslere sağlı sollu girişmeyi düşünüyorum yoksa böyle tek tek kaplak hızında ilerliyorum 😂
Regl olduğum için biraz gevşedim gene ben.
Ayy bende bende iyicene sakız oldum ama şu bir iki çiğnemede tadı kaçan sakızlardan 😂.

Aleyküm selam kızlar ..ben dikdörtgen konusunu bitirdim şimdi biraz sözel tekrarı yapmak istiyorum 15 dk ama :) sonra dinlenmeye ve ev işi yaparım diyorum bakalım ev işi yapmam lazım mutfak temizliği ve çamaşır isim var malesef :)

Bu arada geometriden son 8 konum kaldı ...bir sonraki konum kare olacak inşallah

Regl olduğum için biraz gevşedim gene ben
Gevşeme hakkına sahipsin okiş ama çok uzatma bak 😁çok şükür bitti bitiyor benimki de
Galiba 1 ay elektrik çalışıcam 🤪😜. Bebiş gene vızır vızır ondan yavaşladım da elektrik i bi bitireyim bütün derslere sağlı sollu girişmeyi düşünüyorum yoksa böyle tek tek kaplak hızında ilerliyorum
Elektriğe 1 ay çocukla bence normal 😁 sağlı sollu tekrarlardan bildiriyorum her şeyi unutmuşum buuu haarrrrikaa dostuuummmm👌
geometriden son 8 konum kaldı ...bir sonraki konum kare olacak inşallah
güzeeel kolay gelsin 😊

Aleyküm selam kızlar ..ben dikdörtgen konusunu bitirdim şimdi biraz sözel tekrarı yapmak istiyorum 15 dk ama :) sonra dinlenmeye ve ev işi yaparım diyorum bakalım ev işi yapmam lazım mutfak temizliği ve çamaşır isim var malesef :)

Bu arada geometriden son 8 konum kaldı ...bir sonraki konum kare olacak inşallah
Ne güzel bir dersi aradan şutlamaya az kalmış 💃🏻

Gevşeme hakkına sahipsin okiş ama çok uzatma bak 😁çok şükür bitti bitiyor benimki de

Elektriğe 1 ay çocukla bence normal 😁 sağlı sollu tekrarlardan bildiriyorum her şeyi unutmuşum buuu haarrrrikaa dostuuummmm👌

güzeeel kolay gelsin 😊
Böyle tek tek gidersemde sınav gelip geçer ben hala ders çalışıyo olurum kpss de münasip bir yeriyle bana güler artık 😂😂.
Bence unutmamışsındır ya bir yerlerde depolanıyor o bilgiler öyle değilmiğğğ o_O. Nayıır nolamaaaz dicem şimdi 😄

Ramazanda oruç tutacaklara sorum var a dostlar nası çalışacaksınız sahura kadar mı çalışsaaam yoksa yatıp uyuyup erken kalkmak hiç kulağıma hoş gelmedi 😁
Ben uykusuz adım bile atamıyorum o yüzden uykumu tam alırım hele bide oruçlu iken uykumu almalıyım. Erken kalkmak daha avantajlı olur benim açımdan o yüzden biraz sana bağlı canım ya uykuya dayanırım dersen ders çalış geç yat.

Böyle tek tek gidersemde sınav gelip geçer ben hala ders çalışıyo olurum kpss de münasip bir yeriyle bana güler artık 😂😂.
Bence unutmamışsındır ya bir yerlerde depolanıyor o bilgiler öyle değilmiğğğ o_O. Nayıır nolamaaaz dicem şimdi 😄
İnşallah öyledir 😁sen eğitimi ne zaman çalışsan kimden çalışcan ya ölçmeyi özetleyen adam akıllı kimse yok mu uzuuun uzuuun mala anlatır gibi anlatmışlar millet de oha nefis harika diyip duruyo 🙄

İnşallah öyledir 😁sen eğitimi ne zaman çalışsan kimden çalışcan ya ölçmeyi özetleyen adam akıllı kimse yok mu uzuuun uzuuun mala anlatır gibi anlatmışlar millet de oha nefis harika diyip duruyo 🙄
Eğitim özetlerim var onları okur soru çözerim bayadır öyle yapıyorum inşallah yeni konu eklenmemiştir 😅😅😄

Güle güle kullanın negzel negzel 🤩

Evet kaldığımız yerlerden dewamke Zorbuisler Zorbuisler in dediği gibi 😄
Teşekkür ederim, canım. 😊
Ramazanda oruç tutacaklara sorum var a dostlar nası çalışacaksınız sahura kadar mı çalışsaaam yoksa yatıp uyuyup erken kalkmak hiç kulağıma hoş gelmedi 😁
Bende düşünüyorum. Sanırım sabaha kadar çalışır sonra uyurum. Bilmiyorum ki sanırım vücudumun reaksiyonuna göre hareket edicem.

O zaman müthiş soru benk önerisi varsa alırım bi dal 😁
Pegem vazgeçilmezim, yediiklim in saygı şeysi mi ne vardı o biraz şaşalamış ondan uzak dur. Beyaz kalem, yargı bu ikisinide sevdim. Lider de güzel de bazı soruları uçuşa geçip kpss yi denk getiremeyebiliyor amma çözülmesi gerekir genede ben o soruları görmezden geliveriyorum. İşte bele bele dallar var istediklerini tut Zorbuisler Zorbuisler cim 😄

Pegem vazgeçilmezim, yediiklim in saygı şeysi mi ne vardı o biraz şaşalamış ondan uzak dur. Beyaz kalem, yargı bu ikisinide sevdim. Lider de güzel de bazı soruları uçuşa geçip kpss yi denk getiremeyebiliyor amma çözülmesi gerekir genede ben o soruları görmezden geliveriyorum. İşte bele bele dallar var istediklerini tut Zorbuisler Zorbuisler cim 😄
Tenk yu çiçekk:21: gittim saf gibi benim hocam aldım deneme olarak, bu yıl ilk kez çalışıcam gibi demiştim zaten bilmiyodum iyidir benm hocam dedim ama saçma sapan çıktı ya pegem alayım artıkın🤗

Teşekkür ederim, canım. 😊

Bende düşünüyorum. Sanırım sabaha kadar çalışır sonra uyurum. Bilmiyorum ki sanırım vücudumun reaksiyonuna göre hareket edicem.
Sanırım öylesi daha mantıklı ama erkenden uyanmamak için cücüğümü de sahura kadar uyutmamam lazım o da nası olcak hiç bilmiyorum yaa amaaan çocukla nasıl zor bu işler 😁

Sanırım öylesi daha mantıklı ama erkenden uyanmamak için cücüğümü de sahura kadar uyutmamam lazım o da nası olcak hiç bilmiyorum yaa amaaan çocukla nasıl zor bu işler 😁
Valla ben kediyi şimdiden alıştırmaya çalışıyorum. Bu akşam uyutmuycam onu bakalım saat kaça kadar dayanacak. Çocukla cidden zor ama onları yeni bir düzene alıştırmak çok zor. Nette KPSS kampı gördüm. Ramazan boyunca 21.30 01.30 arası 22 gün 299 liraymış. Bende ona katılsam mı diye düşündümde. Şimdi ben alan derslerinden sıfırım o da hızlandırılmış kursmuş ondan biraz korktum.

X