KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Vay beee insanlar neler yapıyor ben de kısır kete yiyorum
Al benden de o kadar ya birde bu emzirme şeysi çok fena açlık hissi yapıyor yemek yerken diğer öğünde ne yapar ne yerim diye düşünüyorum. Yemek aralarında gömdüklerimde var tabii . Ayy kısır da hiç fena olmazdı ya turşulu murşulu oofffff

Kpss kitapları telefon parası edecek neredeyse zaten güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum
Ben zaten almayı planladığım 5 kitap var nerdeyse 1000 lira. Bir ders alan dersleri bende eski o yüzden yenisini almam lazım. Hukuk sürekli yenileniyor. Hepsini yeni baskı konu anlatım ve soru bankası olarak alıcam o da 1000 yapar belki daha fazla. Diğer dersler falan gy gk soru bankaları yeni çıkanlar var onları da almak istiyorum. 1000 o desek defter kalem derken bir şekilde beni bıraksalar 4000 veririm ben ya

Zengin koca mı demiştik bir önceki sayfalarda evet evet bak bu çok mantıklı

Ben bugün hiç ders çalışmadım. Benim bu halim ne olacaksa bir telefonla gün bitti. Zaten bankaya git şu bu derken saat 00.54

Bak yine güzel bahsettin yarın bi daa yicem sen de yap ye yarın bak sütlü kadının da canını çektirdim hay ağzımı yaa

Kızlar size gençliğimden bir hikaye üni sınavına hazırlanırken ben trigonometri hiç yapamıyordum. Dershanede bir çocuk vardı. Başarılı olmak için çocuğu kendime aşık etmenin yollarını buldum. Sürekli ders çalışa çalışa dershane birincisi oldum. Çocuksa 10 11 yavaş yavaş düştü. Sonra ben derece yaptım üni kazandım. O bir yıl daha dershane gitti.

Ben bugün hiç ders çalışmadım. Benim bu halim ne olacaksa bir telefonla gün bitti. Zaten bankaya git şu bu derken saat 00.54
Nö problem bendede durum aynı gevşeklik var ama toparlayacaz sorun yok. Benim bebe büyücek düzeliyor diyorum 2 gündür gene formunda o bağırıyor ben bağırıyorum evde opera var sanki

Sonra çocuğu olan aşkın bitti mi yoksa ben ünite gittim ortam değişti unuttum mu diyorsun nasıl devam etti merak ettim

Bugün bizim kedide ben hep dışardayım diye küsmüş sanırım. Dişini fırçalamadım bugün resmen aç aç uyudu. 30 gr bile yemedi. Çok şımarık ya.
Dişi fırçalanmadı diye küsmek mi . Ah pisi ne nazlısın ne şirinem bişeysin sen cadı . İyiki o benimle değil yoksa ben kediyi sinir hastası ederdim heralde zorla yedirmeye çalışarak

Sonra çocuğu olan aşkın bitti mi yoksa ben ünite gittim ortam değişti unuttum mu diyorsun nasıl devam etti merak ettim
Ona aşkım bitmedi de. Benimle ilişkiye başlamadan bir hafta önce başka bir kızla ilişkisini bitirmiş ben bilmiyordum. Sonra o kız 8 ay sonra ortaya çıktı ben kıskançlık krizine girdim. Sen onun için benim sömestr tatilimde bile ona gittin dedim. O terk etti. Fakat dört yıl sırf o bana geri dönsün diye bekledim. Hala dönse hala giderim. Ona öyle aşık olmuştum bende ama ah ah en son kanada da diye duydum. Belki evlenmiştir hiç bilmiyorum hayal işte.

Dişi fırçalanmadı diye küsmek mi . Ah pisi ne nazlısın ne şirinem bişeysin sen cadı . İyiki o benimle değil yoksa ben kediyi sinir hastası ederdim heralde zorla yedirmeye çalışarak
Yok onu da yapıyorum. Geçen sabah yaptım. Zorla ağzına tıkadım sonra gitmiş benim odama kapımın önüne kusmuş. Benden öç almış. Böyle öçte alıyor.

Kusura bakma açtırdım geçmişi hassas yerinden. O zaten seninleyken seni aldatmış hata etmiş ve bunu yapan birdaha yapar unutma. Asla geri dönsün diyede bekleme kurtuldum diye şükretmelisin. Bence böyle bir aşkı haketmiyorsun. Senin hakettiğin gerçekten kadınlığını hissettiğin, sevildiğin, önemsendiğin bir aşk olmalı bence. Söylemek kolay biliyorum ama bende tıpkı bu yoldan geçtimde o yüzden ben 3 yıl takık kaldım unutamadım sonra kendime kızdım niye unutamadın bu şuursuzu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…