KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Aynen öyle annem tek başına dışarı bile çıksa ben de geliyorum der. Kuaförde bile gelir gider bitti mi diye. Eski tempom olsa haftada bir kitap bitirirdim. Şimdi hafızam da sorun var. Zihnimi odaklayamıyorum.
Sağol canım. Desteğin, destekleriniz inanın çok iyi geliyor.
Her şey üst üste geldiği için böyle düşünüyor, hissediyor olabilir misin? Yani hafızamda sorun var odaklanamoyorum diyorsun ya o yüzden dedim.

Kızlar bende odaklanma sorunu var. Zihnimi derslere veremiyorum. İnternette concerta diye bir ilaç gördüm. Ders çalışan öğrencilerde kullanıyormuş. Yan etkileri baya fazla gözüküyor. Siz hiç duydunuz mu ya da öneriniz var mı?
Ben anksiyete için destek aldığımda gene kpss ye hazırlanıyordum bir kaç tane ilacı birarada kullandım. Bunlardan biri odaklanma içindi ama adını hatırlamıyorum. İşe yaradı mı sorarsan yok yaramadı çünkü psikolojik olarak kafamda bitirmiştim odaklanmayı yani odaklanamıyorum diye diye dünyanın en iyi odaklanamayanı ben olmuştum 😄. O yüzden demek istediğim bence birazda inanmak gerekiyor galiba ilacın etkisinden daha önemli bu.

Kızlar bende odaklanma sorunu var. Zihnimi derslere veremiyorum. İnternette concerta diye bir ilaç gördüm. Ders çalışan öğrencilerde kullanıyormuş. Yan etkileri baya fazla gözüküyor. Siz hiç duydunuz mu ya da öneriniz var mı?
Etkileri oluyor mutlaka canım söylemeyi unuttum. İlk 2 hafta halüsinasyon görebilirsin biraz değişik bir ruh hali oluyor her şey alt üst oluyor ama 2 hafta sonra düzene giriyor. Birde doktor kontrolünde kullanıp doktorla bırakacaksın buna çok dikkat et. Bu ilaçları kullanırken araç kullanılmaz filan diyordu yani sersemlettiği için zannedersem

Miknatiss Miknatiss nette senin dediğin gibi yan etkisi olan ve psikiyatrinin yazdığı ilaçlar varda ben de onlara güvenmiyorum. Ben de senin gibi hafızam yok diye diye hafızamı yolda bıraktım geldim. :KK70:

Günaydın tünaydın iyi akşamlar günün hangi saatinde okuyorsanıız bugün nasılsınız bakalım. Açıkçası bi süredir sıkıntılardayım bi depresyon hali çok yansıtmasam da, ders çalışamıyorum sevmiyorum bu hallerimi de toparlıcam inşallah yine gaza gelen grup görmek istiyorum ama hadi hadi hadi hadi haydi liri liri liri liri liri liri yaarr😁

Miknatiss Miknatiss nette senin dediğin gibi yan etkisi olan ve psikiyatrinin yazdığı ilaçlar varda ben de onlara güvenmiyorum. Ben de senin gibi hafızam yok diye diye hafızamı yolda bıraktım geldim. :KK70:
Evet işte neye inanırsan o oluyor yani bana sorarsan ilaçların tek faydası uykular düzene giriyor.

Günaydın tünaydın iyi akşamlar günün hangi saatinde okuyorsanıız bugün nasılsınız bakalım. Açıkçası bi süredir sıkıntılardayım bi depresyon hali çok yansıtmasam da, ders çalışamıyorum sevmiyorum bu hallerimi de toparlıcam inşallah yine gaza gelen grup görmek istiyorum ama hadi hadi hadi hadi haydi liri liri liri liri liri liri yaarr😁
Dün bende gevşektim hem bebeyle dışarı çıktık iyi oldu ne zamandır çıkmıyorduk. Dışarı çıktık dediysem minik bir A101 gezintisi 😄. Yani senden farklı değilim bende hiç sorma o yüzden bugün hemen toparlanmaya çalışacağım. Hadi hadi yi liri liri ye bağladın ya yarım saattir gülüyorum 😂😂 ben bu enerjiyle hemen şimdi başlarım 😜🤪

Dün bende gevşektim hem bebeyle dışarı çıktık iyi oldu ne zamandır çıkmıyorduk. Dışarı çıktık dediysem minik bir A101 gezintisi 😄. Yani senden farklı değilim bende hiç sorma o yüzden bugün hemen toparlanmaya çalışacağım. Hadi hadi yi liri liri ye bağladın ya yarım saattir gülüyorum 😂😂 ben bu enerjiyle hemen şimdi başlarım 😜🤪
Ooo süperr koş çiko hemen başla 😁 ben de bi çıkabilsem hep yağmur soğuk hava buralar pöf bezdum

Kızlar alakasız olacak ama bana bildirimler gelmiyor hiç sizde böyle bir durum var mı?
Twitter hesabımda da bildirimler gelmiyor. Sürekli tarayıcı araçlarından düzeltin yazısı var yapıyorum gene düzelmiyor. Bunun hakkında bilginiz var mı?

Kızlar alakasız olacak ama bana bildirimler gelmiyor hiç sizde böyle bir durum var mı?
Twitter hesabımda da bildirimler gelmiyor. Sürekli tarayıcı araçlarından düzeltin yazısı var yapıyorum gene düzelmiyor. Bunun hakkında bilginiz var mı?
Buranın bildirimleri banada gelmiyor ...ama diğerini bilmem kuzum....
Ders konusunda geometrinin yarısından fazlasini bitirdim kızlar şükürler olsun.
dikdortgenn konusuna geldim ..
Bu arada 2 gündür 30 dk eliptik yapıyorum zorla canım sikiliyor yaparken , aslında pilastes yapmam lazım o çok güzel yapiyor vücudu ama istek yok simdilik

Bu arada 2 gündür 30 dk eliptik yapıyorum zorla canım sikiliyor yaparken , aslında pilastes yapmam lazım o çok güzel yapiyor vücudu ama istek yok simdilik
Telefoncuya gittim ve ne dedi bunun çözümü yok. Çünkü neyden kaynaklandığını bilmiyoruz, bulamıyoruz. Fabrika ayarı yapmamız gerek dedi ve ben şok. Eve geri geldim onca resim onca grafik onca KPSS bilgi onca kitaplar hepsi aktarmaya kalsam beni öldürür of of.
Bu arada geometride ilerlemene bayıldımm. Spor iyidir canım. Bende eliptik belli süre sonra sıkılıyordum. Plates cidden kasları uzatıyor ve etkili. Bencede yapabilirsin.

Buraya 10 tane msj yazılsa 6-7 tanesinin bildirimi gelir ama hepsinin gelmez bunu bende farkettim. Twitter kullanmıyorum bu yüzden bunun hakkında bilgim yok.

Bir dersi yarılayınca pratikleşme hızlanma oluyor yani umarım bundan sonrasında hızlıca sona ulaşırsın diye düşünüyorum 👍🏻. O kadar vakitsizliğin içinde eliptik, pilastes de helal olsun yani 😄

Telefoncuya gittim ve ne dedi bunun çözümü yok. Çünkü neyden kaynaklandığını bilmiyoruz, bulamıyoruz. Fabrika ayarı yapmamız gerek dedi ve ben şok. Eve geri geldim onca resim onca grafik onca KPSS bilgi onca kitaplar hepsi aktarmaya kalsam beni öldürür of of.
Bu arada geometride ilerlemene bayıldımm. Spor iyidir canım. Bende eliptik belli süre sonra sıkılıyordum. Plates cidden kasları uzatıyor ve etkili. Bencede yapabilirsin.
Hadi ya bu iyi olmamış o zaman düzenli olarak ara ara bakman gerekecek düzelene kadar tabi düzelirse...

Buraya 10 tane msj yazılsa 6-7 tanesinin bildirimi gelir ama hepsinin gelmez bunu bende farkettim. Twitter kullanmıyorum bu yüzden bunun hakkında bilgim yok.
Bende hiç gelmiyor. Ben kpss yazıp aramalardan giriyorum. Twitter zaten hiçbir şey gelmiyor. Bana yazılan mesaj bile gelmiyor. O hepten sıkıntı.
Hadi ya bu iyi olmamış o zaman düzenli olarak ara ara bakman gerekecek düzelene kadar tabi düzelirse...
Ben de ara ara bakıyordum da bugün artık tak etti canıma modu oldum. İki tane telefoncu ya gittim ikiside sonuç yok. Bu akşam ilk defa yeni telefon alma zamanı geldi dedim. Bilmiyorum ya her şeyi netbook aktarıcam fabrika ayarı yapıcam ya da yeni telefon alıcam. Belki bu gece aktarmaları yaparım.

X