- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
Süpersin aslansın kralsın sen yaparsın az ara vermek hem iyi gelir bombe gibi dönenlerde bugün sen de var olElma sirkesi içiyordum bende önceden ama midemi biraz rahatsız edince bıraktım. Sarımsak fermente edilince cidden daha sağlıklıymış, çiğ yemek yerine. Nette kedi için zararlı diyorlarda ben de bir kere kaynatıp ağzına sürdüm evin içinde hoplaya hoplaya kaçtı.Bizde dün polen aldık. Balla karıştırıp yemek için. Artık balık yağı hapı, b12 hapı başlıycam. Demir hapı kullanıyorum. Ginko biloba hapı kullansam mı zihin için düşünüyorum.
Evet bende zaten kedi için bağışıklık macunu alıcam yer mi belirsiz ama denicem. Zaman azaldıkça insan daha çok çalışmam gerek diyor. Bugün zaten şehir dışındayız gibi bir şey. Bakalım bu akşam ders aşkıyla yaşıyorum.
Sağol valla aydınlandım iyi oldu cahil cahil kpss ye giriyordumYok 2 yılda bir mesela biz bu yıl sınava girdiğimizde memurluğa başvuramayız seneye yine girmemiz gerek, tabi polislik vs ayrı da düz memurluk 2 yılda bir. Tabi çocuk gelişimi için bi farklılık var mıdır onu bilmiyorum alan sınavıyla girdikleri bi sınav vardı o da 2 yılda bir yine herhalde
Bunlar süper çünkü hamileyken kullandım ciddi bir şekilde farketti okuduklarım aklımda kalıyor iyi hissediyordum.balık yağı hapı, b12 hapı
Ama bu dediğin hakkında bir fikrim yok araştırdım baktımda doğal filan diyor ama genede birde miden hassas sanırım bu yüzden tanıdık bir doktor, eczacı vs. ye danışsan iyi edersinGinko biloba hapı
Yeter ki artık ev hanımı olmayımSağol valla aydınlandım iyi oldu cahil cahil kpss ye giriyordum. İnsan öğretmen olamazsam diye korkuyor her ihtimal için puanını değerlendirmek istiyor. Zor bu işler cınım yaa
Ev hanımlığını geçtim benimki biraz tutuşma durumuYeter ki artık ev hanımı olmayım
Ev hanımlığını geçtim benimki biraz tutuşma durumu. Bebişle ben birlikteyiz, eşime dava açarsam işsiz güçsüz durumundayım, velayet hikayeleri vs. düşünmek istemiyorum.
2020 kpss ye girdim çıktım sonrasında çok sürmedi doğum yaptım. Eşimin şizofren gibi bir psikolojik rahatsızlığı olduğunu öğrendim. Aslında böyle olduğunu bilerek evlendirildiğimi öğrendim. Onun rahatsız olması o kadar değilde kandırılarak evlendirilmek beni yıktı. Böyle işte tekrar kpss ye hazırlanıyorum. Yani eğer sıkıntısı varsa bebişi ona vermezler zaten elimde sağlam kanıtlarda var ama bebeğime sahip çıkabilmek ona yermek istiyorum en çok bu yüzden kazanmak istiyorum.Evet bunu daha önce de yazmıştın sen ailenle kalıyosun sanırım. Eşinle neden kötüsünüz özel değilse biraz üzüldüm biraz merak ettim tabi sizin iyi olmanız mutluluk verici, daha bebiş küçük hani birden olan bi şey mi
Her şeyin en iyisine layık olun. Gerçekten çok zor bir durum umarım iki atamalarda en iyi yere gidersin canım. Bebişin sağlıklı gelişimi senin de düzgün ruh halinle daha iyi olur.2020 kpss ye girdim çıktım sonrasında çok sürmedi doğum yaptım. Eşimin şizofren gibi bir psikolojik rahatsızlığı olduğunu öğrendim. Aslında böyle olduğunu bilerek evlendirildiğimi öğrendim. Onun rahatsız olması o kadar değilde kandırılarak evlendirilmek beni yıktı. Böyle işte tekrar kpss ye hazırlanıyorum. Yani eğer sıkıntısı varsa bebişi ona vermezler zaten elimde sağlam kanıtlarda var ama bebeğime sahip çıkabilmek ona yermek istiyorum en çok bu yüzden kazanmak istiyorum.
Zor bu işler işte azizim.
Çok teşekkür ederim inşallah inşallahHer şeyin en iyisine layık olun. Gerçekten çok zor bir durum umarım iki atamalarda en iyi yere gidersin canım. Bebişin sağlıklı gelişimi senin de düzgün ruh halinle daha iyi olur.
Geçmiş olsun canım. Bu mevsim de şiddetlendiriyordur. Güzel elerlemişsin bence.Hayırlı geceler kızlar alerjim fena oldu sirke içtim burnuma siktim ama çok kotuydum gece 11 gibi toparlandim ancak bu yüzden bugün fazla calisamadim ama en azından geometri çokgenlere adim atayım dedim başlamak bitirmenin yarısıdır diyerek...işte tarih tekrarı yaptım azıcıkta birazda çıkmış soru çözdüm ..şimdi biraz daha çokgenlere devam ederim sonra uyurum heralde herkese sağlıklı bol çalışmalı günler geceler :)
Çok sinirlendim yaa2020 kpss ye girdim çıktım sonrasında çok sürmedi doğum yaptım. Eşimin şizofren gibi bir psikolojik rahatsızlığı olduğunu öğrendim. Aslında böyle olduğunu bilerek evlendirildiğimi öğrendim. Onun rahatsız olması o kadar değilde kandırılarak evlendirilmek beni yıktı. Böyle işte tekrar kpss ye hazırlanıyorum. Yani eğer sıkıntısı varsa bebişi ona vermezler zaten elimde sağlam kanıtlarda var ama bebeğime sahip çıkabilmek ona yermek istiyorum en çok bu yüzden kazanmak istiyorum.
Zor bu işler işte azizim.
Allah şifa versinHayırlı geceler kızlar alerjim fena oldu sirke içtim burnuma siktim ama çok kotuydum gece 11 gibi toparlandim ancak bu yüzden bugün fazla calisamadim ama en azından geometri çokgenlere adim atayım dedim başlamak bitirmenin yarısıdır diyerek...işte tarih tekrarı yaptım azıcıkta birazda çıkmış soru çözdüm ..şimdi biraz daha çokgenlere devam ederim sonra uyurum heralde herkese sağlıklı bol çalışmalı günler geceler :)
Çok sağol canım. Amin inşallah. Evet normalde hasta olmasına insan bişey demezde çünkü hepimizin yarın ne olacağı belli değil ama kandırılmak kısmını hala kafam almıyor. Hayırlısı olsun evet çok şükür bin şükür ailem yanımda geriside hallolur inşallah.Çok sinirlendim yaaçevremde de böyle oğlunu bile bile evlendirip gencecik kızları yakan çok aile var ikisi de evlat değil mi niye sadece oğlunu düşünüyosun kız da bi ananın evladı yazık günah ya Allah uzak etsin öylelerinden inşallah evlatlarımızı da. Ne güzel ki arkanda ailen var ayrıca atanamasan bile özelde çalışıp bakabilirsin her türlü çocuğu sana verirler diye düşünüyorum Rabbim yolunu açsın işini kolaylaştırsın
O hislerini yoksay o hisler gitmiyor ama yapabiliyorsun fiziğe yıllarını vermiş biri olarak konuşuyorumKaç gündür yarım kalan optikte dün küresel aynaları halletmeye çalıştım tüm soruları çözdüm ama hala soru görsem çözemicekmişim gibi hissediyorumBugün optiğe dewamke bakalım yanında pilav salata filan olursa da iyi olur
Hadi innşallahO hislerini yoksay o hisler gitmiyor ama yapabiliyorsun fiziğe yıllarını vermiş biri olarak konuşuyorum. Full çekemeiyorsun belki ama büyük oranda yapıyorsun. O yüzden evet dewamke
Ben Kepler genel çekim harmonik filan devam ediyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa bugün bitiricem. Fizikle barışla biraz daha fizikle barışıyorumHadi innşallahsen bugün neler yapcan bakalm
Fizikle barıştırırken çocuğa da baksa keşke barış hocaBen Kepler genel çekim harmonik filan devam ediyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa bugün bitiricem. Fizikle barışla biraz daha fizikle barışıyorum. Beşik sallıyorum şimdi