KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Kızlar büyük amcam ölmüş, kalp krizi geçirmiş. Bugün biraz üzüldüm sadece türkçe çalıştım. En son onunla konuştuğumuzda sesi mükemmel geliyordu bizi yanına davet etmişti. Birden şok oldum.

Yaaaa başınız sağ olsun çok üzüldüm var mıydı bi hastalığı tetikleyen bi şey

Adam dicek hem 200 e yakın video çekeyim hemde çocuğuna bakayım oldu pışşıııığk . Evet evet öyle iyi edersin. Sonuçta ezber sınavı o yüzden özetlerini oku oku soru çöz bol bol

Başın sağolsun. Üzüldüm. Sıkıntılar tek tek gelmiyor biri gelince ardından hepsi patır patır dökülüyor...

Yaaaa başınız sağ olsun çok üzüldüm var mıydı bi hastalığı tetikleyen bi şey
Önceden motor kazası geçirmişti. Onun etkileri bitti demişken kalp krizi geçirmiş. Gırtlak kanseri olan amcayı beklerken babamın en sevdiği öldü.
Başın sağolsun. Üzüldüm. Sıkıntılar tek tek gelmiyor biri gelince ardından hepsi patır patır dökülüyor...
Aynen öyle fallarda bir hastalık ölüm acil yolculuk diyordu annemde o da hep annem ölecek sanıyordu bambaşka bir şey çıktı.
Kızlar sağolun bu arada ben bugün zihnimi toplayamıyorum. Ağrı kesici içtim. Odaklanmam lazım ama başaramıyorum.

Bu kadar kendine yüklenme insansın ve yakınını kaybetmişsin odaklanamaman gayet doğal. Ailenle vakit geçirip biraz rahatlamaya ihtiyacın var. Mümkün olduğuncada dinlen. Bolca sabırlar diliyorum ailene ve sana.

Bu kadar kendine yüklenme insansın ve yakınını kaybetmişsin odaklanamaman gayet doğal. Ailenle vakit geçirip biraz rahatlamaya ihtiyacın var. Mümkün olduğuncada dinlen. Bolca sabırlar diliyorum ailene ve sana.
Sağol canım. Şimdi daha iyiyiz. Babam da topladı kendini. Öğlen biraz kötüydü onu ağlar görünce bende etkilendim sanırım. O toplayınca kendini bende rahatladım. Bir yıl dolmadan ninem ( babamın babaannesi) , dedem, annemin kuzeni, anneannemin kardeşi bugün babamın amcası hepsi eceliyle öldü ama virüse yakalanmış gibi bu yıl akrabalarımın çoğunun ölmesi beni çok yıprattı. Bir de dedem yatalaktı ve ben onun her şeyiyle ilgileniyordum. Hiçbir evladı ona bakmıyordu. İdrar torbası kokuyor şu bu diye ah ah bu yıl çok şey yaşadım ya ölümler dedemi hatırlatıyor ve daha da yıkılıyorum sanırım o yüzden kendimi toplamakta çok zorlandım.
Ama şimdi iyiyim mükemmel hissediyorum.

Hepsi için tekrar başın sağ olsun ne kadar inanamasak da aslında en büyük gerçek işte ölüm de. Toparlanmana çok sevindim Allah kalanlara uzun ömürler versin inşallah.

Gerçekten 1 değil 2 değil hepsi üst üste gelmiş. Evet virüs almış götürmüş gibi olmuş haklısın. Zaten şu virüs olaylarıda işin içine girince daha iyi anlıyorum seni cenazeye gitmek bile sıkıntı helede sen böyle acı çekerken... Çok çok sabırlar diliyorum hepinize hiç kolay değil.
Ya insanlar böyle işte sanki onlar hiç yaşlanmayacak, sanki onların idrar torbası lavanta kokuyor bak gene çok sinirlendim ya böyle şeylere deli oluyorum. Evet tekrar diyorum bunlar karşısında kendine nefes alma zamanı tanı gayet doğaldır.
İyi olmana çok sevindim, sen güçlü bir kızsın

Eveet arkideşler tam gaz Kepler,genel çekim diye gidiyorduuum ki dünyanın yörüngesine girip çekim ivmesi ile bir miktar sarsılıp yavaşlamış bulunmaktayım. Neyse ki no problem bunun üstesinden geleceğim. Sarsıldık diye İtme ve Momentuma girmemezlik etmedik mis gibi giriş yaptık. İtme lerle Momentum larlan devam ediciğim yarın inşallah

Sizler ne yaptınız?

Hepsi için tekrar başın sağ olsun ne kadar inanamasak da aslında en büyük gerçek işte ölüm de. Toparlanmana çok sevindim Allah kalanlara uzun ömürler versin inşallah.
Çok sağol canım. Bir yıl olmadan bu kadar ölüm olunca bugünkü ölüm alışkanlık yaptı sanırım. Amin en sevdiğim üç kişi var onlara kendi canımı bile vermeye razıyım.
Sağol canım. En garibi hep en iyiler gitti aile içinde. Geçmişler boşuna dememiş iyiler erken gider diye. Belki bana iyi ama olsun. Belki de kötünün iyisi. Belki de benim karşıma iyi çıkmadı. Ne arkadaşlarımın ailesini gördüm bebek gibi torunlarını sevenler ah ah.
Aynen biz güçlüyüz hiçbir şey bizi yıkamaz. Bende koltukta uyuya kalmışım uyandım şimdi. Bir elma yedim. Biraz özet çıkarıcam sonra uyurum.

Evet öyle derler ne kadarda doğru derler. Allah seviyormuş gibi yapandanda korusun diyeceksin işte. Millet öz torununu geç öz evlatları arasında bile ayrım yapıyor malesef. Gerçekten o kişilerin içleri çürümüştür çok mutlu olduklarına inanmıyorum.
İşte bu evet yola devam

bu halinle yine de senle ikizler paradoksu gibiyiz sen ilerlerken ben hep aynı yerdeyim gibi hissediyorum yine de uzaya gittim diye sevinsem mi

Ben bugünden itibaren kendimi tekrar ve soru çözüme veriyorum baştan sona inşallah bakalım ne kadar sürerse gazamız mübarek olsun

Belkide sen ilerliyorsun ben duruyorumdur . Tekrar ve soru çözümü öncesi uzay havasını soluduğun için evet sevinmelisin
Mübarek olsun canım en mantıklısı bende bir kaç konu sonrası tekrar soru çözüm kısmısına geçiciğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…