- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
Bende iğnesini istedim ama sürekli iğne yaptırmak iyi olmaz zaten öyle aman amanda önlemiyor dediler o yüzden o kaldı. Krem vs verdilerse vücudunun belli bölgelerinde kaşıntıda var o halde çünkü benimde öyle dirsek içleri, dizkapağı içleri veya bacağımında filan herhangi bir yer gibi. Birde burnumun içi felaket kaşınıp, akıyor su gibi durmuyor. Evet bende parfüm vb gibi şeylerde tıpkı dediğin gibi ağlayacak hale geliyorum burnum akıyor, gözlerim doluyor. Ah gene dediğin gibi o ağır dönemlerimde oluyor bildiğin ruh gibi hareketsiz yatıyorsun, ne iştah var ne ayağa kalkabiliyorsun, burnun şırıl şırıl yatağının yakınında sadece su ve peçete. Bebiş varken inşallah denk gelmezBen iğnesini vuruluyordum. Alerji iğnesi bilmiyorum ki sizde de bu kadar ileri safha oldu mu kızlar. İlaç, krem falan vermişlerdi o zaman üni yeni başlamıştım işe yaramamıştı. Bazı parfümlerde bile hapşırıyor ağlayacak hale geliyordum. Bazen tansiyon, istiğfar baya baya beni yatalık yapıyordu. Umarım sizlerde bu kadar şiddetli olmuyordur. Çünkü sizin bebişler var. Bende kedicik zavallım sadece WC ve yemek için kalkıyor.
Pisicik en azından yemek yiyormuş ne güzel yemese ne yapacaktın Allah korusun öyle öyle gücünü toplayacak inşallah.