KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Ben iğnesini vuruluyordum. Alerji iğnesi bilmiyorum ki sizde de bu kadar ileri safha oldu mu kızlar. İlaç, krem falan vermişlerdi o zaman üni yeni başlamıştım işe yaramamıştı. Bazı parfümlerde bile hapşırıyor ağlayacak hale geliyordum. Bazen tansiyon, istiğfar baya baya beni yatalık yapıyordu. Umarım sizlerde bu kadar şiddetli olmuyordur. Çünkü sizin bebişler var. Bende kedicik zavallım sadece WC ve yemek için kalkıyor.
Bende iğnesini istedim ama sürekli iğne yaptırmak iyi olmaz zaten öyle aman amanda önlemiyor dediler o yüzden o kaldı. Krem vs verdilerse vücudunun belli bölgelerinde kaşıntıda var o halde çünkü benimde öyle dirsek içleri, dizkapağı içleri veya bacağımında filan herhangi bir yer gibi. Birde burnumun içi felaket kaşınıp, akıyor su gibi durmuyor. Evet bende parfüm vb gibi şeylerde tıpkı dediğin gibi ağlayacak hale geliyorum burnum akıyor, gözlerim doluyor. Ah gene dediğin gibi o ağır dönemlerimde oluyor bildiğin ruh gibi hareketsiz yatıyorsun, ne iştah var ne ayağa kalkabiliyorsun, burnun şırıl şırıl yatağının yakınında sadece su ve peçete. Bebiş varken inşallah denk gelmez :dua:
Pisicik en azından yemek yiyormuş ne güzel yemese ne yapacaktın Allah korusun öyle öyle gücünü toplayacak inşallah.

Güncel bilgiler onu takip etmeye çalışayım bende mantıklı geldi.
Zaten listenin başında 30 günlük gy gk dedim. Sonra gaza geldim sanırım. Konuların sayfa sayısına göre süreleri kıstım. :KK70: :KK70:
Hasta olmak beni üzmüyorda. Kedim hasta olunca canım sıkılıyor. Çünkü tam olarak nesi olduğunu söyleyememesi, veterinerlerin doğru teşhis ve tedavi yaptıklarını hissettirmemeleri beni baya yoruyor. Artık allaha yalvarıyorum, ona vereceği hastalığı bana versin diye. En azından ben sorunu söyler iyileşirim diye. Böyle bir zihnim oluştu. Farklı duygulardayım gene.
Çok ama çok sağol canım. 😘
Seni çok iyi anlıyorum evet o canından bir parça gibi. O iyi olsun sen iyi olmasanda olur modundasın. Kız öylede dua etme sadece ikimizde iyileşelim inşallah diye dua et. Hiç beklemediğin zamanda dualar kabul oluverir. Yemek yiyor demiştin bak bu iyi bişey en azından gücü yerinde olur. En kısa zamanda da inşallah ilaçlar etki eder veya teşhis konulur pisiciğe.
Bu süreçte ne kadar zorda olsa derslere odaklanman lazım.
Ne demek ❤️

Bende iğnesini istedim ama sürekli iğne yaptırmak iyi olmaz zaten öyle aman amanda önlemiyor dediler o yüzden o kaldı. Krem vs verdilerse vücudunun belli bölgelerinde kaşıntıda var o halde çünkü benimde öyle dirsek içleri, dizkapağı içleri veya bacağımında filan herhangi bir yer gibi. Birde burnumun içi felaket kaşınıp, akıyor su gibi durmuyor. Evet bende parfüm vb gibi şeylerde tıpkı dediğin gibi ağlayacak hale geliyorum burnum akıyor, gözlerim doluyor. Ah gene dediğin gibi o ağır dönemlerimde oluyor bildiğin ruh gibi hareketsiz yatıyorsun, ne iştah var ne ayağa kalkabiliyorsun, burnun şırıl şırıl yatağının yakınında sadece su ve peçete. Bebiş varken inşallah denk gelmez :dua:
Pisicik en azından yemek yiyormuş ne güzel yemese ne yapacaktın Allah korusun öyle öyle gücünü toplayacak inşallah.
Bu kadar ileriyi yaşamana üzüldüm. Aynen kaşıntılarım oluyordu. Şuan seni okurken o kadar üzüldümki o hallerimi ben hiç özlemiyorum. İnşallah sende atlatırsın o kadar şiddetli halinden kurtulursun. Ben iğnelerden sonra kurtuldum sayılır. Tamam hala bazı parfümlerde insanların üstüne hapşırır şekilde kendimden geçiyorum ama kaşıntı evrim bitti. Güneş olunca da yaz kış gene hapşırırım ben sonra güneş görmeyen yerde hiçbir şeyim kalmaz. Garip cidden alerji garip bir şey
Seni çok iyi anlıyorum evet o canından bir parça gibi. O iyi olsun sen iyi olmasanda olur modundasın. Kız öylede dua etme sadece ikimizde iyileşelim inşallah diye dua et. Hiç beklemediğin zamanda dualar kabul oluverir. Yemek yiyor demiştin bak bu iyi bişey en azından gücü yerinde olur. En kısa zamanda da inşallah ilaçlar etki eder veya teşhis konulur pisiciğe.
Bu süreçte ne kadar zorda olsa derslere odaklanman lazım.
Ne demek ❤️
Onun iyileşmesi için çok dua ettim işe yaramayınca ben olayım diye etmeye başladım.
İyi ve güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. :KK36:
Zihnim daha iyi bu aralar bu konular bir ayda bitecek. 😎

ucukgenclik ucukgenclik sen bir şey yazmayınca iyilestiniz diye düşündüm ben genelde maksimum 2 güne iyileşirim ... bilmiyorum iyi gelir mi ama sirke içiyorum ben özellikle hasta olacağımı hissettiğim zamanlarda birde sarımsağı kabuğuyla tavada kozleyip direk pişiriyoruz ondan yutuyorum .pisirince koku yapmıyor asla ve aşırı bir enerji veriyor bir kere 5 dış yuttum resmen böyle minik parçalara ayırıp yutuyorum enerjim aşırı artmıştı ...kedicik için közlenmiş sarımsak böyle acı olmuyor iyi gelir mi bilmem doğal antibiyotik aslında ama sormak lazım

Merhaba ,
Ben 2 yıllık çocuk gelişimi ön lisans mezunuyum
Bu sene yapılacak olan hangi kpss sinav türüne girebilirim ?
Memurluk sınavı var mi bu yıl ?
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Güldürme nolursun 3-5 günde buraya gelebildim sürüne sürüne.Geriye kaldı 1500 tane fizik konusu 😄. Böyle oluyor işte heralde her derse 1 ay olacak 😂😂. Neyse göbüş bağımızdan ötürü durmamam lazım aman diyim sende durma 😄😄. Sende sıkma canını oluyor böyle şeyler işte misafirdi oydu buydu insan bişey yapamıyor haklısın. İnan bende sürüne sürüne yapıyorum benim bebe 5.5 aylık hala 2 saate bir besleniyor anam ağlıyor yaw. Aralarda yemek mi yiyem, hazırlayam mı, tuvalete mi gidem ıvır zıvır sıkıştırabildiğim kadar o yüzden üstünkörü bakıp geçiveriyorum. Bazı videoları bebeyle izliyoz ağlamasın diye sonra o ağlarken aldığım ekran fotilerini nota geçiriyorum 😂😂. Ah ah o yüzden derecede gözüm yok ucundan kıyısından olsunda olsun yaşlandım yaşlandım...
Haklısın gerçekten çok zor anlıyorum Allah kolaylık versin be bacı ne diyelim artık az kaldı diş sıkalım yapalım innnşallaaaah ben de bugün bombe gibi geri dönüciiimmm 😁

Dediğin gibi kendime güvenmediğim konulara iki gün yazdım fakat bir güne çok ders sokmam biraz sıkıntı oldu.
Bu sabah bankaya gittik sonra alışveriş derken kedinin ilacı derken akşam oldu. Oğlum hala hasta iyileşemedi. Kortizon tedavisi görüyor şuan bakalım inşallah iyileşicek. Ben gene farklı bir antibiyotik artık nereye kadar antibiyotik içiceksem bende bilmiyorum.
Çok üzüldüm bununla geçmiş olsun bu antibiyotik batağı çok sinir bozucu ama sonrasında bağışıklık güçlendirici şeylerle takviye yaparsın❤ Ders de dert değil önce sağlık dikkat et kendine de kediciğe de bu ara keyfinize bakın biraz😊💖

20210402_114515.jpg

Bu kadar ileriyi yaşamana üzüldüm. Aynen kaşıntılarım oluyordu. Şuan seni okurken o kadar üzüldümki o hallerimi ben hiç özlemiyorum. İnşallah sende atlatırsın o kadar şiddetli halinden kurtulursun. Ben iğnelerden sonra kurtuldum sayılır. Tamam hala bazı parfümlerde insanların üstüne hapşırır şekilde kendimden geçiyorum ama kaşıntı evrim bitti. Güneş olunca da yaz kış gene hapşırırım ben sonra güneş görmeyen yerde hiçbir şeyim kalmaz. Garip cidden alerji garip bir şey

Onun iyileşmesi için çok dua ettim işe yaramayınca ben olayım diye etmeye başladım.
İyi ve güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. :KK36:
Zihnim daha iyi bu aralar bu konular bir ayda bitecek. 😎
Aaa o zaman şiddetini hafifletiyor bu iğne. Emzirme dönemi geçince bende bi yaptırayım o zaman.
Yok yok genede öyle dua etme tamam o iyi olmazsa sen iyi olamazsın ama sende iyi olmazsan ona yardım edemezsin böyle düşün pozitif dua et.
O zaman harika hemencik kullan bu fırsatı 👍🏻😊🤩

ucukgenclik ucukgenclik sen bir şey yazmayınca iyilestiniz diye düşündüm ben genelde maksimum 2 güne iyileşirim ... bilmiyorum iyi gelir mi ama sirke içiyorum ben özellikle hasta olacağımı hissettiğim zamanlarda birde sarımsağı kabuğuyla tavada kozleyip direk pişiriyoruz ondan yutuyorum .pisirince koku yapmıyor asla ve aşırı bir enerji veriyor bir kere 5 dış yuttum resmen böyle minik parçalara ayırıp yutuyorum enerjim aşırı artmıştı ...kedicik için közlenmiş sarımsak böyle acı olmuyor iyi gelir mi bilmem doğal antibiyotik aslında ama sormak lazım
Çok güzel doğal ilaçlar bunlar sağol bizimle paylaştığın için. Çünkü antibiyotik hayatın her döneminde ihtiyaç oluyor malesef. Şu sıralar benimde ihtiyacım var deneyeceğim 👍🏻

Düz memurluk sınavları her yıl olmuyor mu 🥺. En son 27.dönem girdi. Şimdi 28.dönem yok mu yannış mı biliyorum canım
😥
Yok 2 yılda bir mesela biz bu yıl sınava girdiğimizde memurluğa başvuramayız seneye yine girmemiz gerek, tabi polislik vs ayrı da düz memurluk 2 yılda bir. Tabi çocuk gelişimi için bi farklılık var mıdır onu bilmiyorum alan sınavıyla girdikleri bi sınav vardı o da 2 yılda bir yine herhalde

Elma sirkesi içiyordum bende önceden ama midemi biraz rahatsız edince bıraktım. Sarımsak fermente edilince cidden daha sağlıklıymış, çiğ yemek yerine. Nette kedi için zararlı diyorlarda ben de bir kere kaynatıp ağzına sürdüm evin içinde hoplaya hoplaya kaçtı. :KK70: Bizde dün polen aldık. Balla karıştırıp yemek için. Artık balık yağı hapı, b12 hapı başlıycam. Demir hapı kullanıyorum. Ginko biloba hapı kullansam mı zihin için düşünüyorum.
Çok üzüldüm bununla geçmiş olsun bu antibiyotik batağı çok sinir bozucu ama sonrasında bağışıklık güçlendirici şeylerle takviye yaparsın❤ Ders de dert değil önce sağlık dikkat et kendine de kediciğe de bu ara keyfinize bakın biraz😊💖
Evet bende zaten kedi için bağışıklık macunu alıcam yer mi belirsiz ama denicem. Zaman azaldıkça insan daha çok çalışmam gerek diyor. Bugün zaten şehir dışındayız gibi bir şey. Bakalım bu akşam ders aşkıyla yaşıyorum.

X