- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Öyle oluyor evet sınırları zorluyoruz işte elimden geleni yaptım deyip rahatlamaya çalış canım. Yoksa böyle böyle sinirler birikip bırakmaya meyil ediyoruz aman diyeyim bırakmak yok minicik adımlarlada olsa devam.Bitmedikçe sinirim bozuldu
Evet insan hemen bitsin istiyor ama bitmeyebiliyor. Misal benimde bir aydır tarih özet, video, not alma olarak sadece Osmanlı kuruluşa gelebilmem gibi. Bunlar moralimizi bozmasın inşallah minik adımlarlada olsa devam.hemen bitsin isterim
Minnişin nesi var ki çok geçmiş olsun..Bu hafta kedim rahatsız olduğu için uyku düzenim yok benimde.
Al bendende o kadar seninkiler umarım şimdi uyuyordur bende şimdi beşik sallıyorum vızır vızır kafam gene kazan. İlla gece vızırdama mesaimiz tamamlanmadan uyuyamıyoruzhala uyumadı kızlarım bir yandan onlarla ilgileniyorum ..
İnşallah canım sevindim. Bende sonunda Osmanlı kuruluş kısmına kadar konu tekrar, özet vs tamamladım şükürler olsun tam bir aydır.Kızlar uykum az biraz geldi gibi Osmanlı kuruluş dönemi notlarımı çıkardım bitti ( ne zamandır az az not cikariyordum :) soru bankamda cozucem sonraki günlerde yavaş yavaş böylece konumu bitmiş sayicam inşallah ..
Hayırlı geceler bende vızırtılı veledi sızdırıp uyumayı planlıyorum.bugün uyumazsam bir adım atarım hayırlı geceler ... Öpüyorum :*
Veteriner şuan tam olarak ne olduğunu bulamadı. Antibiyotik tedavisi yapıyor. Bana göre hastalığı başka ama kabul etmiyor.Geçmiş olsun kuzum grip felan mi oldu ki ... Bende şimdi sozellere bakmaya çalışıyorum tarih not çıkarıyorum... hala uyumadı kızlarım bir yandan onlarla ilgileniyorum ..
Sağol canım. Bebek gibi ayağımda uyuyor. Ayağım uyuştu ama uyanmasın diye dua ediyorum.Öyle oluyor evet sınırları zorluyoruz işte elimden geleni yaptım deyip rahatlamaya çalış canım. Yoksa böyle böyle sinirler birikip bırakmaya meyil ediyoruz aman diyeyim bırakmak yok minicik adımlarlada olsa devam.
Evet insan hemen bitsin istiyor ama bitmeyebiliyor. Misal benimde bir aydır tarih özet, video, not alma olarak sadece Osmanlı kuruluşa gelebilmem gibi. Bunlar moralimizi bozmasın inşallah minik adımlarlada olsa devam.
Minnişin nesi var ki çok geçmiş olsun..
Al bendende o kadar seninkiler umarım şimdi uyuyordur bende şimdi beşik sallıyorum vızır vızır kafam gene kazan. İlla gece vızırdama mesaimiz tamamlanmadan uyuyamıyoruz
İnşallah antibiyotiğe cevap verirde iyileşir.Veteriner şuan tam olarak ne olduğunu bulamadı. Antibiyotik tedavisi yapıyor. Bana göre hastalığı başka ama kabul etmiyor.
HarikaBende bitirdim testleri. Yarın coğrafyaya başlamayı planlıyorum.
Çok geçmiş olsun bunların hepside üst üste gelir böyle...Sol kulağım ağrıyor. Akşam kedimi veterinere götürücem.
Evet inşallah bu yıl olacak. Anlamı yok deme her şeyin bir anlamı var, tecrübe oluyor en kötü bozma sakın moralini.Bu yıl bir şekilde başarmam gerek çünkü artık sıkıldım. Okumamın hiçbir anlamı yokmuş gibi hissetmeye başladım. Bu yıl bu iş olacak başka yolu yok hedefimiz bu yolda kızlar.
Bu gece kedim uyumayınca bende yorgun hissediyorum diye bu sabahki doktor randevuma gitmedim. Akşam 6'da kedinin iğnesi var. Offf böyle bir karamsarlık var içimde. Burası bugün çok soğuk, içimi kararttı.İnşallah antibiyotiğe cevap verirde iyileşir.
Harika
Çok geçmiş olsun bunların hepside üst üste gelir böyle...
Evet inşallah bu yıl olacak. Anlamı yok deme her şeyin bir anlamı var, tecrübe oluyor en kötü bozma sakın moralini.
Evet hedefimiz bu yol ileri
Doktor randevunu ihmal etme canım bence. Minnoş da iyi olur inşallah. Evet heryer soğuk haklısın.Bu gece kedim uyumayınca bende yorgun hissediyorum diye bu sabahki doktor randevuma gitmedim. Akşam 6'da kedinin iğnesi var. Offf böyle bir karamsarlık var içimde. Burası bugün çok soğuk, içimi kararttı.
Bende birazdan derse oturucam. İnşallah elimdeki kitap iki gün içinde biter.
Harikasın canım bence yaptığın mantıklı bende bebişi uyutabilirsem tarih işine ara veriyorum ve alana başlamaya karar verdim yoksa bir derse saplanıp çok zaman yiyorum. Birde alan çalışmayı deneyeceğim olmazsa senin yöntemden yapıcam hepsinden az az mantıklı geliyor.hepsinden minicik minicik
Aslında gitsem iyi olurdu. İki tedavi uygulandı başarısız sonuçlandı. Kronik orta kulak iltihabım var. O nüksetti ve ben antibiyotik içmekten bıktım. Gitmediğime pişmanım ama bu hatayı yaptım.Doktor randevunu ihmal etme canım bence. Minnoş da iyi olur inşallah. Evet heryer soğuk haklısın.
Elindekini bugün bitirmeye çalış ama bitmezse 2-3 günde biter canın sağolsun yani elinden geleni yapıyorsun daha ötesi yok böyle düşün.
Harikasın canım bence yaptığın mantıklı bende bebişi uyutabilirsem tarih işine ara veriyorum ve alana başlamaya karar verdim yoksa bir derse saplanıp çok zaman yiyorum. Birde alan çalışmayı deneyeceğim olmazsa senin yöntemden yapıcam hepsinden az az mantıklı geliyor.
Kolay gelsin canım. Okuduğun, gördüğün ve yazdığın bilgiler zihninde doğru bir şekilde depolansın ve yeri geldiği zaman sana yardımcı olsun.❤merhaba arkadaşlar ben de 3.sınıfta gireceğim kpssye hazırlanıyorum şu an alanlarımdan olan lineer cebir çalışıyorum 1 saat çalıştım tekrar lineer cebire çalışayım
senin için de canım inşallahKolay gelsin canım. Okuduğun, gördüğün ve yazdığın bilgiler zihninde doğru bir şekilde depolansın ve yeri geldiği zaman sana yardımcı olsun.❤
Anladım canım çok geçmiş olsun. Evet anlıyorum sürekli aynı ilaçları kullanmakta bir yerden sonra etki etmemesine de sebep olur. Farklı doktorlara git diyeceğim ama muhtemelen öyle yapmışsındır kronik dediğine göre. Benimde sürekli alerji, sinüzit, gözüm ağrır vs dediğin gibi sürekli gitmiyorum nelerin tetiklediğini buldum onlara dikkat ediyorum öyle baya bir gidiyor. Belki seninde vardır bu iltihabı tetikleyen şeyler bunlara dikkat etmeye çalış genede ihmal etme en kısa sürede git geçmiş olsun.Aslında gitsem iyi olurdu. İki tedavi uygulandı başarısız sonuçlandı. Kronik orta kulak iltihabım var. O nüksetti ve ben antibiyotik içmekten bıktım. Gitmediğime pişmanım ama bu hatayı yaptım.
O zaten iyi olsun. Ona da üzülüyorum sanırım.
Sözel yetenek ales için aldığım bir kitabım vardı, 139 sayfa. Şuan ona başladım. Amacım bunu bitirmek. Pazar günü bir tane deneme çözmek istiyorum. Annemde dip köşe temizliği yapmak istiyor. O yüzden verimsiz bir haftasonum da olabilir. Garip bir durum yani.
Bugünkü üçüncü doktor olacaktı, 3 hafta içinde 2 tedavide başarısız oldu. Bende dediğin gibi düşünüyorum acaba sorun ne diye tek aklıma gelen geçen gece üşüdüm ya da dişim mi kulak ağrısı yaptırıyor.Anladım canım çok geçmiş olsun. Evet anlıyorum sürekli aynı ilaçları kullanmakta bir yerden sonra etki etmemesine de sebep olur. Farklı doktorlara git diyeceğim ama muhtemelen öyle yapmışsındır kronik dediğine göre. Benimde sürekli alerji, sinüzit, gözüm ağrır vs dediğin gibi sürekli gitmiyorum nelerin tetiklediğini buldum onlara dikkat ediyorum öyle baya bir gidiyor. Belki seninde vardır bu iltihabı tetikleyen şeyler bunlara dikkat etmeye çalış genede ihmal etme en kısa sürede git geçmiş olsun.
Bence bitirebildiğin yere kadar çöz denemeni yap sonra tekrar çalış tekrar deneme yap. Yani bu haftaki deneme temizlik işlerinden dolayı düşük gelebilir ama ötekiler yüksek gelir bozma moralini.
Sende haklısın anneler temizlik yapılacak dendimi o iş mutlaka oluyor boşver temizlik olmasa başka iş çıkıyor sıkma canını bunlar olağan şeyler.
Kitaba nescafeyi döktüm. Ant içtim ya bitecek diye elim ayağıma dolandı.
Evet işte üşümek gibi onlar tetikliyor. Hafif tülbent sararak saç bandı gibi yapıp kulaklarını kapatarak uyumayı dene. 3 hafta 2-3 doktorda az değil yahu. Genede farklı bir doktora gitmekten başka bişey gelmedi aklıma. Geçmiş olsun inşallah. Dikkat et kendineBugünkü üçüncü doktor olacaktı, 3 hafta içinde 2 tedavide başarısız oldu. Bende dediğin gibi düşünüyorum acaba sorun ne diye tek aklıma gelen geçen gece üşüdüm ya da dişim mi kulak ağrısı yaptırıyor.
Kitabın kurumasını bekledim. Şimdi yemek yiyoruz, sonra dışarı çıkıcam. Kediciğin iğnesi var.
Aynen temizlik yapalım da annem zihnen rahatlasa diyorum. Aynen hayat bazen ne denk getiricek bilmiyor insan.
Bende bende bende fiziğe başlıcam inşallah böğünBiyolojiyi bitirmek üzereyim fiziğe geçtim beraberinde coğrafya başlycam önümüzdeki hafta