KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Bende bende bende fiziğe başlıcam inşallah böğün :21:
Fiziğe başlamaya karar verdim ya benim bebe iyice cozuttu vız vız vız bal yapmayan arı gibi beni delirtmeye ant içmiş bugün. İnşallah bebeyi sakinleştirince başlıcam :dua:
Offf vallahi benimki. 2-3 haftadır içim şişti sürekli mız mız sürekli ağlama ama neye ağladığı da belirsiz ne istediği de belirsiz saatlerce ağlıyo bezdum 😭 Fiziğe başladım saatlerdir videonun sadece 7 dakikasını izleyebilmişim 😂 Ben ağlarım ikimiziiin yerineee😭

ya çok özendim şimdi size ALLAH bana da bir bebek nasip eder gerçi şu an daha bekarım inşallah atandıktan sonra olur gerçi nasip kısmet... beş buçukta derse girdim çıktım çayımı alıp eğitimde araştırma yöntemlerine çalışayım

Offf vallahi benimki. 2-3 haftadır içim şişti sürekli mız mız sürekli ağlama ama neye ağladığı da belirsiz ne istediği de belirsiz saatlerce ağlıyo bezdum 😭 Fiziğe başladım saatlerdir videonun sadece 7 dakikasını izleyebilmişim 😂 Ben ağlarım ikimiziiin yerineee😭
Al bendende o kadar ya valla elimin tersiyle yapıştırasım geliyo çıldırmak üzereyim. Aynen bende öyleyim bak sözde bugün başlıcaktım hala fiziğe başlıcam bende videoyu bi izleyemedim :işsiz:

ya çok özendim şimdi size ALLAH bana da bir bebek nasip eder gerçi şu an daha bekarım inşallah atandıktan sonra olur gerçi nasip kısmet... beş buçukta derse girdim çıktım çayımı alıp eğitimde araştırma yöntemlerine çalışayım
İnşallah canım ama tecrübeli olarak demeliyim ki atanınca olsa daha iyi olur. Konumu okuduysan bence çocuğu 1500 kere daha düşün derim 😊

İnşallah en hayırlı zamanda evlat sahibi olursun canım 😊

Amiiiiin❤ naptın çalışabildin mi? Şu an cüneyt hocanın youtube canlı yayını var sorularla ölçme tekrarı yapıyo onu izliyorum
Fizikle barış diye bir hoca var onun hareket videolarını izledim tabi çok basite indirgeyerek anlatmış bana bişey katmadı. Zaten fizikçilere hitap eden öabt videosu bulmak zor o yüzden kendimi sorulara vericem veledi durdurabilirsem.
Dediğine bakayım merak ettim hiç bakmamıştım eğitim videolarına epeydir bebenin sayesinde :işsiz:

Fizikle barış diye bir hoca var onun hareket videolarını izledim tabi çok basite indirgeyerek anlatmış bana bişey katmadı. Zaten fizikçilere hitap eden öabt videosu bulmak zor o yüzden kendimi sorulara vericem veledi durdurabilirsem.
Dediğine bakayım merak ettim hiç bakmamıştım eğitim videolarına epeydir bebenin sayesinde :işsiz:
Ben vip fizik daha çok beğendim aslında

Bu arada nefret ediyorum hareket konusundan 😂😂😂 kinimi kusmadan edemedim iğrenç sinir bozucu nalet 😁

Evet işte üşümek gibi onlar tetikliyor. Hafif tülbent sararak saç bandı gibi yapıp kulaklarını kapatarak uyumayı dene. 3 hafta 2-3 doktorda az değil yahu. Genede farklı bir doktora gitmekten başka bişey gelmedi aklıma. Geçmiş olsun inşallah. Dikkat et kendine
Pisicik de iyi olur inşallah iğneden sonra dahada rahatlar. Dili de yokki hayvanın şuram ağrıyor desin. Öyle canım o yüzden akışına bırak.
Bu gece deneyim bakalım. Zaten kulak damlasının biri kortizonlu o da işe yaramazsa ne olacak bilmiyorum.
Pisiciğin eski veterinerini aradık bugün yeni veterineri babam pek sevmedi. Yavru da şimdi uyuyor.

Bu gece deneyim bakalım. Zaten kulak damlasının biri kortizonlu o da işe yaramazsa ne olacak bilmiyorum.
Pisiciğin eski veterinerini aradık bugün yeni veterineri babam pek sevmedi. Yavru da şimdi uyuyor.
İnşallah işe yararda rahat edersin canım. Yoksa başka doktor yolu gözükür malesef evet.
Pisicikdemi doktor doktor dolaşıyor yav kıyamam ona ben. Sevindim uyumasına biraz olsun rahatlamış demek ki.

İnşallah işe yararda rahat edersin canım. Yoksa başka doktor yolu gözükür malesef evet.
Pisicikdemi doktor doktor dolaşıyor yav kıyamam ona ben. Sevindim uyumasına biraz olsun rahatlamış demek ki.
4 yıllık veterineri burada değil. O yüzden bizde yeni açılan evimize yakın yere gidelim dedik ama memnun kalmadık.
Kedinin kaderi bana çekmiş hep hastayız. :KK70: :KK70:

Selam kızlar kayinvalideme gitmiştik yemek yemeğe gece 23:30 da geldik işte çocukları yatırıp derse oturdum geometri çalışıyorum bugünkü hedefim olan eşkenar ucgeni bitirmeye çalışıyorum haydi bakalım bismillah ... öpüyorum canlarım basaricaz inşallah :*

4 yıllık veterineri burada değil. O yüzden bizde yeni açılan evimize yakın yere gidelim dedik ama memnun kalmadık.
Kedinin kaderi bana çekmiş hep hastayız. :KK70: :KK70:
İlla hep gittiğin, bildiğin doktora gideceksin yoksa ara ki bulasın iyi doktor samanlıkta iğne aramak gibi malesef...
Kuzucuk ya evet öyle olmuş 😊.

X