KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Alana başlaman çok iyi olmuş evet bizide çok etkiliyor. Aslında benimde alana çoktan başlamam lazımdı tarihi baştan sona tekrar edip test çözüp alana geçeyim dedim olmadı. Tarih elime sakız gibi yapıştı o yüzden yeni planlar yapabilirim kısa bir süre daha böyle devam edeceğim.

Bence de bi an önce başla sizde nasıl bilmiyorum ama mesela gkgy den totalde 55 net falan kurtarıyor o yüzden hiç bakmıyorum alanımız derya deniz çünkü

Bence de bi an önce başla sizde nasıl bilmiyorum ama mesela gkgy den totalde 55 net falan kurtarıyor o yüzden hiç bakmıyorum alanımız derya deniz çünkü
Evet bizdede gkgy fazla gerekmiyor tam ordan kaç net lazım hesaplamadım ama ben sözel özürlüsü olunca Türkiye ortalamasının altına düşüyorum tarih coğrafya ve anayasada . O yüzden mecbur bakıyorum.

Kızlar gün içinde gelemedim çünkü çocuk yemek ancak çıktım işin içinden şimdi bebeğim huysuzlandi onu uyutur uyutmaz geometri kenarortay az bir şeyi kaldı onu bitiricem inşallah sonrası Allah kerim çalışırsam yazarım :*

Sabah 07.30 gibi çalışmaya başladım 09:30 a kadar ama sanki 30 dk bile çalışmadım gibi hissediyorum hiç verimli geçmedi sozelleri az tekrar ettim .. matematik çözdüm çok az .. geometrinin ikizkena üçgen konusuna adım attım bugün ikizkenar üçgen konusunu bitirmeden uyumak istemiyorum şimdi kahvaltı çocuk vs ugrasicam çalışmaya fırsat bulunca yazarım . Verimli olsun günümüz inşallah kızlar :*

Ah güzel anne sanıyorum ki uykunu almadan çalışmak istiyorsun anlıyorum seni bu yıl uyumayayım kazanayım gerisi mühim değil diyorsun biliyorum ama uykunu almazsan dediğin gibi hem verimsiz olur hemde uykusuz kalmış olursun.
Zaten uykunu alıpda kalan dar vakitte çalışsaydın gene o verimsiz vakitte oluşturduğun verimli kısım kadar olacaktı hemde uykusuz kalmamış olacaktın. Biraz cümlelerim karışık oldu kusura bakma umarım anlatabilmişimdir.
Bunlar tamamen benim tecrübelerim ve fikirlerim tabiki kendi vücudunu, uyku düzenini, dayanabileceğin sınırı en iyi sen bileceksin.
İyi gidiyorsun bozma moralini.

İnşallah hepimizin günü verimli geçsin kızlarcım

Sözelden ne çektik behhhh
Ahahha bu ben inkılap tarihini 4. Sene geçebilen ben sonunda kendim gibi birine denk geldim
Üniversite sınavında bile tüm tarih sorusunu yanlış yapan ben. Ay benim gibi birileri olunca kendime güvenim geliyor. Öteki türlü çevremde herkes tarihçi ben dilsiz gibi kalıyordum yanlarında.
Başarıcaz kızlar. Ben bize inanıyorum.

Galiba öyle oldu 2 gün çok az uykuyla baya bir çalıştım ama son iki gündür gözlerim kapaniveriyor zaten uykum gelince direk uyuyorum yorgunluktan kendimi zorlamak istesemde vücudum izin vermiyor ..öğlen yine devrilmisim şimdi minik bebeğimi beslicem sonra geometri konumu çalışmaya devam ederim inşallah

Vitamin desteği mi alsan canım. Bu aralar halsizim diyorsun. Vücut yorgunken zihin yeterince odaklanamayabilir.

Tam bir sözelden zorlanılanlar olarak biraraya gelmek çok garip oldu ya . Çünkü sizlerde biliyorsunuz ki çoğu kişi hatta neredeyse herkes sözel yapıyor. Bir ortama girip ben tarih sorunlarının hepsini saatlerce çalışsamda yanlış yapıyorum deyince yanıma yandaş veya beni anlayan bulamıyordum.

Evet tıpkı dediğin gibi hissediyordum bende.

Evet bende inanıyorum inşallah Allahın izniyle yapacağız. Ne olmuş yani sözel özürlüysek bizde yapabildiğimiz taraflardan fazlaca yaparak arayı kapatırız .

Vitamin desteği mi alsan canım. Bu aralar halsizim diyorsun. Vücut yorgunken zihin yeterince odaklanamayabilir.
halacocuksun Evet ucuk doğru söylüyor. Hem vitaminsizlik hemde kansızlık insanı yerden yere vurur karşındaki kişi konuşur neeey dedin neey anlayamıyorum neeey modunda yaşarsın

Aynen öyle. Onların sözeli varsa bizim de sayısalımız, alanımız var.

Dün geceden beri isem mantık sorusu konu anlatım bitiremedim. Gıcık sorular var arada. Son üç test kaldı. Sabahta babamla alışverişe gittik. O yüzden sabahta çalışamadım. Bitmedikçe sinirim bozuldu.

Bu süreçte bizi en zorlayacak şey sabır galiba bende hemen bitsin isterim ....evde vitamin vardı hamileyken kullandığım onu bitireyim en iyisi bu aralar baya hırs yaptım oda galiba uyku yapıyor...bu arada ikizkenar ücgeni çalıştım şimdi yemek felan hazırlayacağım artık ..

Hırs iyidir canım. Hırsımızı kaybedersek başarısız oluruz. Sadece sağlığına dikkat et bu süreçte. Benimde 2 testim kaldı. Yapamadığım soruları yazdım. Sonradan dönüp bakmak için.
Geometri en sevdiklerimden. Önemli olan görmek.
Bu hafta kedim rahatsız olduğu için uyku düzenim yok benimde.

Geçmiş olsun kuzum grip felan mi oldu ki ... Bende şimdi sozellere bakmaya çalışıyorum tarih not çıkarıyorum... hala uyumadı kızlarım bir yandan onlarla ilgileniyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…