- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
kimya bitti biyoloji bitmek üzere
Bence hiçde salmamışsınız aynen böyle devameğitimi bitirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimya bitti biyoloji bitmek üzere
Bence hiçde salmamışsınız aynen böyle devameğitimi bitirdim
Hahaha valla ne yalan söyleyeyim benide korkutuyor . Fizik değişik bir dünya çok farklı soru tiplerini görmek ve EZBERLEMEK gerekiyor. Ezberlemek kısmını büyük yazdım çünkü bazı soru tipleri malesef ezberlenmek zorunda. Sen üstesinden gelemediğin soruları özelden bana atarsan vaktim olduğunca, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Fizik beni çok korkutuyo
Bende öyleyim kuzum minik bebeğim var birde kızım onlarla ilgilen evi saldım en can alıcı şeyleri yapıyorum geri kalan vakitte çalışmaya çalışıyorum matematik bitti ama diğerleri çok minik adımlarla ilerliyorum geometri yi bir tık daha hızlı ilerliyorum sadeceBenim ilerlemem biraz minik minik ve yavaş oluyor, istek var ama zaman yok .
Sol elimle beşik sallıyorum sağ elimle yazı yazıyorum, video izliyorum yaklaşık 1 aydır bu yüzden tarihin yarısına bile gelemedim. Türkçe, matematik, anayasa... kısmına hiç girmiyorum daha bakamadım. Elimden gelen budur olduğu kadar artık nasip kısmet.
Bunlar size motive olsun ders çalışasım filan yok demeyin .
Bırakmayıda hiç düşünmüyorum sizde bırakmayın kızlar
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah harikasınız bu duruma göre maşallah diyeyim. O halde devamBende öyleyim kuzum minik bebeğim var birde kızım onlarla ilgilen evi saldım en can alıcı şeyleri yapıyorum geri kalan vakitte çalışmaya çalışıyorum matematik bitti ama diğerleri çok minik adımlarla ilerliyorum geometri yi bir tık daha hızlı ilerliyorum sadece
Yaaa çok teşekkür ederim muhteşem olurHahaha valla ne yalan söyleyeyim benide korkutuyor . Fizik değişik bir dünya çok farklı soru tiplerini görmek ve EZBERLEMEK gerekiyor. Ezberlemek kısmını büyük yazdım çünkü bazı soru tipleri malesef ezberlenmek zorunda. Sen üstesinden gelemediğin soruları özelden bana atarsan vaktim olduğunca, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Buraya günlük yaptıklarımızi yazalım mi kızlar her an motive olmak zorundayız dershaneye gidemiyoruz bizde bu şekilde motive olalım ..yani çalıştıkça gelip yazalım misal ben şu an geometri çalışıyorum açıortay konusundayim bebişim uyuyorken hazır az çalışayım aksma yemegimi yaptım bu arada içimde rahat :)Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah harikasınız bu duruma göre maşallah diyeyim. O halde devam
Evet güzel olur tamam yapalım. Bende Tarihte Aydın Yüce nin 18. Videosunu bitirip öyle kaldım. Türk İslam Devletleri Kültür ve Medeniyet özetimi okuyorum ve videolardan ekstra güzel gördüğüm yerleri notlarıma ekliyorum.Buraya günlük yaptıklarımızi yazalım mi kızlar her an motive olmak zorundayız dershaneye gidemiyoruz bizde bu şekilde motive olalım ..yani çalıştıkça gelip yazalım misal ben şu an geometri çalışıyorum açıortay konusundayim bebişim uyuyorken hazır az çalışayım aksma yemegimi yaptım bu arada içimde rahat :)
Selam canım. Bende gün içinde mesaj gelmiş mi diye sadece KK bakıp çıktım, annem geldikten sonra yaşam tarzımız baya değişti. Annem geldikten sonra roman bile bitiremedim. Sadece iki konu anlatım ve bir tane soru bankası matematik bitirdim. Soru bankasından sadece 100 soru mantık soruları kaldı onu da bu gece bitiricem.ucukgenclik marbling
Kızlar neler yapıyorsunuz görüşmeyeli nasıl ilerlediniz anlatsaniza motive olsun itiirmemiz lazım birbirimizi
Ben anlatayım
Az çok çalışmalara devam ettim canımın istemediği donemlerdede minik minikte olsa ..son 1 haftadır bana istek geldi her boş vaktimde ders çalış veya kitap okuma yapıyorum film çok izlerdik eşimle onu dahi bıraktim ... Şu an matematik konularını bitirmiş bulunmaktayim... ÖSYM tarafından sorulan soruları çözmeye başladım dünden beri az az ...3 konumda eksik var onları yanlış yapıyorum ...olasilik permütasyon ve kombinasyon.. ama notumu aldım o konuları tekrar edip soru çözmeyi planlıyorum inşallah...bu arada çıkardığım matematik notlarını bu aşamada tekrar etmeye devam ediyorum .... geometri konularına başladım dik ucgendeyim .... Diğer sözel derslerin Türkçe ve tarih hariç hemen hemen ortasındayım ... geometriye öncelik verdim ama onu çalışırken yanında tarihten Osmanlı kuruluş döneminden not çıkarmaya çalışmaya devam ediyorum minik adımlarlada olsa..ben böyle ilerliyorum işte
İlerleyelim yine inşallah .. yaz buraya ..tekrar canlansın grup ..şu an çok yoruldum beynim de kendimde çocukları hala uyanık bende onlar uyanıkken dinlenmeye çalışıyorum uyumazsam çalışırım gece belkiSelam canım. Bende gün içinde mesaj gelmiş mi diye sadece KK bakıp çıktım, annem geldikten sonra yaşam tarzımız baya değişti. Annem geldikten sonra roman bile bitiremedim. Sadece iki konu anlatım ve bir tane soru bankası matematik bitirdim. Soru bankasından sadece 100 soru mantık soruları kaldı onu da bu gece bitiricem.
Senin devam etmene sevindim. Bir aralar ne güzel ilerliyorduk, beraber.
Bende geri kalan soruları çözüp uyuyim dedim ama nedense çenem çok ağrıyor. Birkaç soru çözüp yatıcam.İlerleyelim yine inşallah .. yaz buraya ..tekrar canlansın grup ..şu an çok yoruldum beynim de kendimde çocukları hala uyanık bende onlar uyanıkken dinlenmeye çalışıyorum uyumazsam çalışırım gece belki
Birkaç soru çözüp yatıcam.
matematik tekrarı yaptım azcik daha soru cozucem şimdi ..tarihten 1 sayfa not çıkardım birde ..