- 22 Ağustos 2007
- 170
- 13
- 42
- Konu Sahibi melek elif
Merhaba arkadaşlar bugün itibari ile 2020 kpss için çalışmaya baslayacam.Evdeyim 1 çocuk var .Hayırlısı Inşallah .Yaş 36 kpss b den girecem.Tüm çalismalarimi buradan ozetleyecem.Haydi bismillah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler yaptığınızı yazarsanız hem kendi açınızdan motivasyon olur hem de bizim açımızdan.buraya girip okuyunca insan yalnız olmadığını biliyorMerhaba arkadaşlar bugün itibari ile 2020 kpss için çalışmaya baslayacam.Evdeyim 1 çocuk var .Hayırlısı Inşallah .Yaş 36 kpss b den girecem.Tüm çalismalarimi buradan ozetleyecem.Haydi bismillah.
Ben de siz yaslardayim 82 doğumluyum.oglum var 20 aylık.dersaneye yazılmak suretiyle çalışacağım.ileri yaş olmak dolayısıyla motivasyonum düşüyordu.birbirimize destek olalimMerhaba arkadaşlar bugün itibari ile 2020 kpss için çalışmaya baslayacam.Evdeyim 1 çocuk var .Hayırlısı Inşallah .Yaş 36 kpss b den girecem.Tüm çalismalarimi buradan ozetleyecem.Haydi bismillah.
2 sene onlisansti girdim 87-84 puanları aldım atanamadim.Lise mi önlisanstan mi gireceksiniz
Buro yonetimi 2019 da gireceksiniz o zaman2 sene onlisansti girdim 87-84 puanları aldım atanamadim.
Geçen sene losanstan hazırlandım 75 aldım.
Bu yıl da lisans
Sizin bölüm ne ?
Hayır 2020 de.Buro yonetimi 2019 da gireceksiniz o zaman
lisans kpss a olmuyor muHayır 2020 de.
2019 da alan ve öğretmenler giriyor
Alan olanlar a oluyorlisans kpss a olmuyor mu
Bölüm.ne canimSa. Lütfen cvplarinizi eksik etmeyin bnmde motivasyona çok ihtiyacım var.1 kızım var.94 doğumluyum 2020 kpss b sınavına girmeyi düşünüyorum.
hmmmm. yani kpss b lisans önlisans ve liseden oluyor değil miAlan olanlar a oluyor
2 senede bir yapılan b
birBölüm.ne canim
Diyanetide takip edin hayirli kandiller duaniza da talibim :)bir
İnşallah kuran kursu öğreticiliği için gireceğim bu arada kandiliniz mübarek olsun :))
Hayırlı kandiller canım.bir
İnşallah kuran kursu öğreticiliği için gireceğim bu arada kandiliniz mübarek olsun :))