KPSS 2020

Kolay gelsin bende problemlere kadar geldim benmde bir cocugum var zor oluyo calisma zamani kisitli oluyor ama biz elimizden geleni yapalim yine de kolay gelsin

Merhaba arkadaşlar bugün itibari ile 2020 kpss için çalışmaya baslayacam.Evdeyim 1 çocuk var .Hayırlısı Inşallah .Yaş 36 kpss b den girecem.Tüm çalismalarimi buradan ozetleyecem.Haydi bismillah.
Neler yaptığınızı yazarsanız hem kendi açınızdan motivasyon olur hem de bizim açımızdan.buraya girip okuyunca insan yalnız olmadığını biliyor

Ankara'da genel yetenek genel kultur iktisat ve maliye dersleri için kpss kursu arıyorum.

L
Merhaba arkadaşlar bugün itibari ile 2020 kpss için çalışmaya baslayacam.Evdeyim 1 çocuk var .Hayırlısı Inşallah .Yaş 36 kpss b den girecem.Tüm çalismalarimi buradan ozetleyecem.Haydi bismillah.
Ben de siz yaslardayim 82 doğumluyum.oglum var 20 aylık.dersaneye yazılmak suretiyle çalışacağım.ileri yaş olmak dolayısıyla motivasyonum düşüyordu.birbirimize destek olalim

Bende 85 doğumluyum. 4 yaşında kızım.var.
Kitaplarım hazır çalışmak.icin. bu hafta baslayacaktim ama bahar yorgunluğu çöktü. Baslayamadim.

Sa. Lütfen cvplarinizi eksik etmeyin bnmde motivasyona çok ihtiyacım var.1 kızım var.94 doğumluyum 2020 kpss b sınavına girmeyi düşünüyorum.

Hanimlaf merhabalar. Kpss kursuna giderek mi hazirlanacaksiniz yoksa evde kendi calismalarinizla mi...

merhaba bende 2020 hazırlanıyorum,yaşım 35 muhasebe+finans şirkette çaılışmaktayım,ama gına geldi bana nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda bilgim yok,toplum sağlığı merkezinde sürekli çalışan görüyorum nette ne iş yapıyorlar bilmiyorum,doktor hemşire de değiller bilemedim

X