- 27 Ekim 2016
- 425
- 381
-
- Konu Sahibi lilliabutterfly
Cnm ben çocuğu anca uyuttum şimdi geldim ders çalışmaya matematik tekrar yapıp tarihe geçmeyi düşünüyorum bu arada sağol valla sayende bende motive oluyorumBugün ebob ekok konu çalışıldı 50 soru çözüldü ilk kaynaktan. Yatana kadar 20 30 soru daha çözerim.
Sizlerde durumlar nedir? Yalnız bırakmayın bizi hep beraber hazırlanalım.
Kolay gelsin canım. Hep beraber motive olalım :) Ama tarih için çok erken değil mi? Matematikten 20 net üstü garanti diyecek matematiğin yoksa matematik-türkçe olarak gitmek daha mantıklı gibi geliyor bana. Tarih ezbere dayalı ama matematik pratik istiyor tarih çalıştiktan sonra matematiğe çalışırsan tarihi gene unuttuğunu farkedersin en azından yılbaşına kadar matematiğin %50sini tam anlamıyla bitirebilirsek süper olur. Başarabiliriz :)Cnm ben çocuğu anca uyuttum şimdi geldim ders çalışmaya matematik tekrar yapıp tarihe geçmeyi düşünüyorum bu arada sağol valla sayende bende motive oluyorum
Evet cnm ya valla benim denge iyice bozuldu kafam allak bullak bi diyorum ders ders çalışçam sonra fikir değiştirip her dersten parça parça çalışçam.şuan yine matematik en baştan başladım çalışmaya ve az önce 1. Ünite bitti temel kavramlar ve işlem yeteneği konu aralarında 12 soru vardı 3 hatalı 9 doğru yapmışım şimdi 15 dk ara verdim çözümlü test var 16 soru ona bi bakıcam bakalım kaç net kaç yalnış çıkacak.ben en iyisi dediğin gibi öncelikli olarak sadece matematik çalışayım sadece matematiğe adapte olmak daha mantıklı olacakKolay gelsin canım. Hep beraber motive olalım :) Ama tarih için çok erken değil mi? Matematikten 20 net üstü garanti diyecek matematiğin yoksa matematik-türkçe olarak gitmek daha mantıklı gibi geliyor bana. Tarih ezbere dayalı ama matematik pratik istiyor tarih çalıştiktan sonra matematiğe çalışırsan tarihi gene unuttuğunu farkedersin en azından yılbaşına kadar matematiğin %50sini tam anlamıyla bitirebilirsek süper olur. Başarabiliriz :)
Evet cnm ya valla benim denge iyice bozuldu kafam allak bullak bi diyorum ders ders çalışçam sonra fikir değiştirip her dersten parça parça çalışçam.şuan yine matematik en baştan başladım çalışmaya ve az önce 1. Ünite bitti temel kavramlar ve işlem yeteneği konu aralarında 12 soru vardı 3 hatalı 9 doğru yapmışım şimdi 15 dk ara verdim çözümlü test var 16 soru ona bi bakıcam bakalım kaç net kaç yalnış çıkacak.ben en iyisi dediğin gibi öncelikli olarak sadece matematik çalışayım sadece matematiğe adapte olmak daha mantıklı olacak
Kızlar nerdesiniz
Ben matematik 1. Ünite 16 soru çözdüm berbat hata yapıyorum 10 doğru 6 yanlış çıktı çözümlerini gözden geçirdim
Şimdi 15 dk ara verip video ders dinlemeyi düşünüyorum
Kimse ders çalışmıyormu
Cnm kendi kendime çözmeyi denemedim henüz sadece çözümünü inceledim40 ebob ekok çözülerek 2. Kaynakdan konuyla ilgili sorular bitirildi. Şimdi 2 testim varmış rasyonel sayılar konusundan onu çözüyorum 40 soruda ondan çözücem yatmadan. :) Yarın 3. Kaynaktaki soruları da çözüp bir süre vizelere hazırlanmam lazım.
Yanlışlarını tekrar bakınca kendi kendine çözebildin mi canım :)
Cnm kendi kendime çözmeyi denemedim henüz sadece çözümünü inceledim
Bende az önce ders çalışıyodum bi baktım gözüm kapanmış yatmaya diye gitmiştim yatağa gittim bu seferde uyku tutmadı kalktım ders çalışmaya
Kızlar ben her derste konu konu çalışmaya karar verdim ve netten biraz araştırıp bu şekilde 2 tane ders çalışma programı buldum ben en başta ki sözel olanı uygulayacağım hergün neredeyse matematik var inşallah bu şekilde verimli olur.