KPSS 2018-SINAVA BİRLİKTE HAZIRLANALIM

Arkadaşlar merhaba, yeni üyeyim gördüğünüz gibi, 2018 kpssye de hazırlanacağım ancak 2016 kpssyle ilgili bir şey sormak istiyorum size. Yeni konu açmak istemedim umarım uygundur burası ancak 2016 tercihleriyle ilgili bilgisi olan var mı? Yani 2016 puanımla tercih yapabiliyor muyum hala? Çok teşekkür ederim şimdiden, umarım bir cevap alabilirim :)

kpss 2 yıl gecerlıdır

Arkadaslar ozelden tel no gonderdim whatsap grubuna benide alirsaniz sevinirim...

Önlisana mezunuyum bugüne kadar çalışmayı hiç düşünmemiştm atamam olmaz diye sonra bölümfen atananları duyunca bende heveslendim watsap grubumuza katılabilir miyim acaba

Önlisana mezunuyum bugüne kadar çalışmayı hiç düşünmemiştm atamam olmaz diye sonra bölümfen atananları duyunca bende heveslendim watsap grubumuza katılabilir miyim acaba
Ozelden tel no gonder bi soyliyim ben gruba eklerler senide arkadasim

Whatsapp grubuna katilmak isteyen arkadaşlar msj atsin özelden yazmış bazı arkadaşlar ama hesapları pasif !..

Arkadaşlar sınava daha 17 ay var ama çok fazla da konu var bende 3. Sınıf hemşirelik öğrencisiyim yavaştan başlayayım diyorum siz hangi kaynakları kullanıyosunuz önerdiğiniz kaynakları yazarsanız çok sevinirim....

yargı canım sen

uzunca bir süredir giremedim maalesef arkadaşlar. evet sınava şuan 1.5 sene var ama konuların oturması çok zaman alıyor ve bu süre anca yetecektir diye düşünüyorum...çok çalışmak çok tekrar yapmak ve en önemlisi de çok çok çok soru çözmek gerekiyor ben düzenimi anca otutturabildim ve allaha şükür türkçe den bir kitap bitmek üzere yani türkçe dersi inşallah aradan çıkmış olacak ve konular iyice pekişsin diye farklı güncel bir konu anlatım kitabı alıp ordan da baştan aşağı bi tekrar yapıp sonra video anlatımlı ders dinleyeceğim.bu şekilde ilerlediğimde venim açımdan faydali olacağını umuyorum.ders ders olarak çalışıyorum türkçe bittikten sonra matematik veya coğrafya çalışacağım.siz de çalışma stillerinizi paylaşırsanız sevinirim...

bende mat den basladım cnm

Günaydın herkeze grup inşallah gitgide aktifleşecek bugün türkçe noktalama işaretlerini bitirip bol soru çözmeyi planlıyorum inşallah

Bende türkçe çalılıyorum kızlar
Bende noktalama isaretlerine bakiorum bitsn denemelere gecicen 5 konum kdi zaten turkce bitmesine
cnm ben sadece kitaptan gidiyorum kitaptaki konular 3-4 güne bitecek inşallah arkasından konuları pekiştirmek için konu anlatımlı videoları dinlemeyi düşünüyorum aynı anda da ya matematik yada coğrafya kitaptan çalışmayı hedefliyorum kaynak konusunda önerilere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…