-
- Konu Sahibi lilliabutterfly
kpss 2 yıl gecerlıdırArkadaşlar merhaba, yeni üyeyim gördüğünüz gibi, 2018 kpssye de hazırlanacağım ancak 2016 kpssyle ilgili bir şey sormak istiyorum size. Yeni konu açmak istemedim umarım uygundur burası ancak 2016 tercihleriyle ilgili bilgisi olan var mı? Yani 2016 puanımla tercih yapabiliyor muyum hala? Çok teşekkür ederim şimdiden, umarım bir cevap alabilirim :)
Hosbulduk cnmHoşgeldin cnm aramıza
calısmalar nasıl
Ozelden tel no gonder bi soyliyim ben gruba eklerler senide arkadasimÖnlisana mezunuyum bugüne kadar çalışmayı hiç düşünmemiştm atamam olmaz diye sonra bölümfen atananları duyunca bende heveslendim watsap grubumuza katılabilir miyim acaba
yargı canım senArkadaşlar sınava daha 17 ay var ama çok fazla da konu var bende 3. Sınıf hemşirelik öğrencisiyim yavaştan başlayayım diyorum siz hangi kaynakları kullanıyosunuz önerdiğiniz kaynakları yazarsanız çok sevinirim....
Ya ben daha başlamadım dün şöyke bi kaynak taraması yapayım dedim herkes farklı bişey önermiş tarih soru bankası için evveliyatı çok gördüm ondan ziyade set almayı düşünüyorum konu anlatımlı piyasada çok fazla yayın var hangisini alıcam daha karar veremedimyargı canım sen
uzunca bir süredir giremedim maalesef arkadaşlar. evet sınava şuan 1.5 sene var ama konuların oturması çok zaman alıyor ve bu süre anca yetecektir diye düşünüyorum...çok çalışmak çok tekrar yapmak ve en önemlisi de çok çok çok soru çözmek gerekiyor ben düzenimi anca otutturabildim ve allaha şükür türkçe den bir kitap bitmek üzere yani türkçe dersi inşallah aradan çıkmış olacak ve konular iyice pekişsin diye farklı güncel bir konu anlatım kitabı alıp ordan da baştan aşağı bi tekrar yapıp sonra video anlatımlı ders dinleyeceğim.bu şekilde ilerlediğimde venim açımdan faydali olacağını umuyorum.ders ders olarak çalışıyorum türkçe bittikten sonra matematik veya coğrafya çalışacağım.siz de çalışma stillerinizi paylaşırsanız sevinirim...
genelde herkez matta başlıyor gruptaki arkadaşlarımızın bazıları da şuan mat çalışıyorbende mat den basladım cnm
genelde herkez matta başlıyor gruptaki arkadaşlarımızın bazıları da şuan mat çalışıyor
Cnm mat hangi konudasin ben turkceyi bitiriorum az kaldi mata baslicam hangi kaynaktan gidiosun senbende mat den basladım cnm
Bende noktalama isaretlerine bakiorum bitsn denemelere gecicen 5 konum kdi zaten turkce bitmesineGünaydın herkeze grup inşallah gitgide aktifleşecek bugün türkçe noktalama işaretlerini bitirip bol soru çözmeyi planlıyorum inşallah
cnm ben sadece kitaptan gidiyorum kitaptaki konular 3-4 güne bitecek inşallah arkasından konuları pekiştirmek için konu anlatımlı videoları dinlemeyi düşünüyorum aynı anda da ya matematik yada coğrafya kitaptan çalışmayı hedefliyorum kaynak konusunda önerilere açığımBende noktalama isaretlerine bakiorum bitsn denemelere gecicen 5 konum kdi zaten turkce bitmesine