KPSS 2018-SINAVA BİRLİKTE HAZIRLANALIM

Zaten bi sen bi ben aktif olarak giriyorduk millet daha çok var sınava diye çok fazla asılmıyor ama sonradan anlıcaklar zaman çok çabuk geçiyor

Zaten bi sen bi ben aktif olarak giriyorduk millet daha çok var sınava diye çok fazla asılmıyor ama sonradan anlıcaklar zaman çok çabuk geçiyor

Aynen şu an içim gidiyor vizeye çalışırken test kitapları gözümün içine bakıyor sanki..

Insallah emeğimizin karşılığını alırız. Bu arada kimse yok ortalıklarda müsait olduğunda kpss soru çözüm topiğine bakar mısın son mesaj benimdi yapamadıklarımı yazdım içimde kaldı :KK70:

Senin de yapamadığın olursa muhakkak yaz birimizden biri muhakkak çözeriz.

:) ben de burada yım evet bırakmak zorunda kaldım buara doktor işlerim vardı rizeye gitmek zorunda kaldım.nasipse yarın akşam matematik e devam edicem.

Aynen şu an içim gidiyor vizeye çalışırken test kitapları gözümün içine bakıyor sanki..

Insallah emeğimizin karşılığını alırız. Bu arada kimse yok ortalıklarda müsait olduğunda kpss soru çözüm topiğine bakar mısın son mesaj benimdi yapamadıklarımı yazdım içimde kaldı :KK70:

Senin de yapamadığın olursa muhakkak yaz birimizden biri muhakkak çözeriz.
Tmm cnm bakarım yardımcı olmaya çalışırım ama ben daha o konulara gelmedim...

:) ben de burada yım evet bırakmak zorunda kaldım buara doktor işlerim vardı rizeye gitmek zorunda kaldım.nasipse yarın akşam matematik e devam edicem.
Geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey yoktur
Bende 2-3 gündür salladım çalışmadım şimdi ders çalışmaya oturdum yine

Günaydın kızlar Dün gece matematik temel bilgiler kitaptan tekrar edilip ardından 1. Ünite ile ilgili Mikail hocanın videosunu izledim tavsiye ederim adam Afedersiniz ama salağa anlatır gibi ayrıntılı anlatıyor ram benim istediğim gibi çünkü gerçekten baya unutmuşum matematiği aradan zaman geçtiği için
Bugün matematikten soru çözüp tarihe geçiş yapmayı düşünüyorum inşallah

Canlarim iyi aksamlar , hangi kitapciya gittiysem daha kpss kitaplari gelmedi diyo hevesim kirildi hep , benim de vize haftam o yuzden onlara odaklandim bi yandan stajim var ona gidiyorum haftada iki gun , vizeler bitsin calismak istiyorum artik ama nerden kitap bulucam lutfen yardim edin bana cok moralimi bozuyo bu :KK43:

Canlarim iyi aksamlar , hangi kitapciya gittiysem daha kpss kitaplari gelmedi diyo hevesim kirildi hep , benim de vize haftam o yuzden onlara odaklandim bi yandan stajim var ona gidiyorum haftada iki gun , vizeler bitsin calismak istiyorum artik ama nerden kitap bulucam lutfen yardim edin bana cok moralimi bozuyo bu :KK43:

Kırtasiyelere gelmemiş çoğu yayın canım.. İnternetten almanı tavsiye ederim hem daha uygun oluyor.

Kırtasiyelere gelmemiş çoğu yayın canım.. İnternetten almanı tavsiye ederim hem daha uygun oluyor.
Internetten alacagim kitaplar gecen yilin baskilari mi olur yoksa yeni baski mi canim , tam oturmadi kafamda su kpss meselesi cok bilmiyorum , calismaya bi baslasam gelicek de devami , bugun kitap elimde olsa su an baslarim , yardimina ihtiyacim vaard enerjin super :)

Internetten alacagim kitaplar gecen yilin baskilari mi olur yoksa yeni baski mi canim , tam oturmadi kafamda su kpss meselesi cok bilmiyorum , calismaya bi baslasam gelicek de devami , bugun kitap elimde olsa su an baslarim , yardimina ihtiyacim vaard enerjin super :)

Direkt 2017 yılı diye belirtiyorlar canım hem kapakta yazıyor yılı hem de ilanında söylüyorlar. :) Özellikle genel kültür derslerinin güncel kaynak olması önemli canım ama matematikte farketmez :)

Sen de kaynaklarını alıp aramıza katıl :)

Cnm bence Kasım sonu veya aralık gibi çıkar kitaplar olmadı şimdilik video izle boşta durmakta iyidir

Ben meb in coğrafya sni indirdim kızlar boş kaldıkça okuyorum.Sinav zaten meb e dayalı sizde indirebilirsiniz.tarihide indirilen güncel bilgiler i kaçırmamak için

Bu arada kızlar bir şey sorucam whatsapp grubu kuralım mi sorular paylaşım lar daha hızlı olurl/?

Kizlar bende ayni seyi dusunuyorum , buraya bakmak zor oluyo en azindan daha aktif olan kisiler oluruz ve zamanla isteyeni de aliriz cok daha verimli olur diye dusunuyorum bende :)

Allahıma şükürler olsun bana bu mutluluğu yaşattığı için

Edit: Çalışma yöntemini yazacağım arkadaşlar

Çalışma Yöntemim: Genel Yetenek için Türkçe günde 20 soru. Matematik denemeden denemeye. Benim matematik çok iyiydi 27 altına inmiyordum. 30 dakikada çözüyordum.

Tarihte önce konuyu ramazan yetgin den dinliyorum.Bu benim 1 günümü alıyor. Elimde ki konu anlatımlı kitap tarihin pusulası. Diğer gün öğlene kadar konu anlatımlı kitabı tekrar ediyorum. Bu benim için çok önemli. Konu tekrarı ne kadar iyi olursa akılda kalıcılık daha iyi olur. Öğleden sonra akşama kadar yaklaşık bin soru çözüyordum. Pekiştirmek için. 3. Gün çıkmış sorular. Böylece 24 e 3 yaptım. 15 de kitap bitirdim.

Coğrafya: 3 hafta fiziki harita çalıştım. İlk konudan nüfusa kadar olan kısım. Bol soru çözerek pekişiyor. Nüfus ve sonrası için konu tekrarı ve bol soru çözümü öneririm.

Anayasa: Anayasanın pusulası nı nokta virgül ezberlemek lazım. Sadece bu yeterli.

Önerdiğim kitaplar: Tarihin pusulası İsmail Adıgüzel
Coğrafyanın pusulası bayram meral
Anayasanın pusulası Ali Koç

Varsa sorunuz cevaplayabilirim

X