- 26 Ocak 2011
- 626
- 1.216
- Konu Sahibi lilliabutterfly
Kızlar kimse ders çalışmıyormu bende iyice boşladım şimdi 1 saat kadar çalışmayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kimse ders çalışmıyormu bende iyice boşladım şimdi 1 saat kadar çalışmayı düşünüyorum
Zaten bi sen bi ben aktif olarak giriyorduk millet daha çok var sınava diye çok fazla asılmıyor ama sonradan anlıcaklar zaman çok çabuk geçiyor
Tmm cnm bakarım yardımcı olmaya çalışırım ama ben daha o konulara gelmedim...Aynen şu an içim gidiyor vizeye çalışırken test kitapları gözümün içine bakıyor sanki..
Insallah emeğimizin karşılığını alırız. Bu arada kimse yok ortalıklarda müsait olduğunda kpss soru çözüm topiğine bakar mısın son mesaj benimdi yapamadıklarımı yazdım içimde kaldı
Senin de yapamadığın olursa muhakkak yaz birimizden biri muhakkak çözeriz.
Geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey yoktur:) ben de burada yım evet bırakmak zorunda kaldım buara doktor işlerim vardı rizeye gitmek zorunda kaldım.nasipse yarın akşam matematik e devam edicem.
:) ben de burada yım evet bırakmak zorunda kaldım buara doktor işlerim vardı rizeye gitmek zorunda kaldım.nasipse yarın akşam matematik e devam edicem.
Canlarim iyi aksamlar , hangi kitapciya gittiysem daha kpss kitaplari gelmedi diyo hevesim kirildi hep , benim de vize haftam o yuzden onlara odaklandim bi yandan stajim var ona gidiyorum haftada iki gun , vizeler bitsin calismak istiyorum artik ama nerden kitap bulucam lutfen yardim edin bana cok moralimi bozuyo bu
Internetten alacagim kitaplar gecen yilin baskilari mi olur yoksa yeni baski mi canim , tam oturmadi kafamda su kpss meselesi cok bilmiyorum , calismaya bi baslasam gelicek de devami , bugun kitap elimde olsa su an baslarim , yardimina ihtiyacim vaard enerjin super :)Kırtasiyelere gelmemiş çoğu yayın canım.. İnternetten almanı tavsiye ederim hem daha uygun oluyor.
Internetten alacagim kitaplar gecen yilin baskilari mi olur yoksa yeni baski mi canim , tam oturmadi kafamda su kpss meselesi cok bilmiyorum , calismaya bi baslasam gelicek de devami , bugun kitap elimde olsa su an baslarim , yardimina ihtiyacim vaard enerjin super :)
Cnm bence Kasım sonu veya aralık gibi çıkar kitaplar olmadı şimdilik video izle boşta durmakta iyidirCanlarim iyi aksamlar , hangi kitapciya gittiysem daha kpss kitaplari gelmedi diyo hevesim kirildi hep , benim de vize haftam o yuzden onlara odaklandim bi yandan stajim var ona gidiyorum haftada iki gun , vizeler bitsin calismak istiyorum artik ama nerden kitap bulucam lutfen yardim edin bana cok moralimi bozuyo bu
Bu arada kızlar bir şey sorucam whatsapp grubu kuralım mi sorular paylaşım lar daha hızlı olurl/?