- 18 Şubat 2010
- 15.837
- 19.772
bana kalırsa ihtiyaç tasarı olabilir..birde kitapları ders çalışmak babaında alma soru çözmek için alHangi kitaplari alacağım onun kararsızlığı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana kalırsa ihtiyaç tasarı olabilir..birde kitapları ders çalışmak babaında alma soru çözmek için alHangi kitaplari alacağım onun kararsızlığı canım
Ama bende temel memel kalmadı kuzum konu anlatımlı kitapta almam lazım.şu beyaz kalemdeki sorular çıkıyormuş sınavlarda bir bilgin varmı?bana kalırsa ihtiyaç tasarı olabilir..birde kitapları ders çalışmak babaında alma soru çözmek için al
yok hiç bilmiyorum..fazla soru göz çıkarmaz al çöz nolucakAma bende temel memel kalmadı kuzum konu anlatımlı kitapta almam lazım.şu beyaz kalemdeki sorular çıkıyormuş sınavlarda bir bilgin varmı?
selam evet eski 2014 kitaplarını almayın müfredatta 70 konu değişikliği yapıldı (dedi dershane hocalarımdan birisi) 2016 basım konu anlatımları piyasaya sürüldü pegemi tavsiye ederim özellikle tarih,soru bankası olarakta yine pegem,7 iklim,data,evveliyat iyidir. kolay gelsin. (ha bu arada isem yayınlarının youtube'da coğrafya,tarih ve vatandaşlık anlatımları var oldukça iyidir türkçeyi de bulabilirsiniz)Hahahahahh doğru diyorsun 2014 istikrar yayınları var bende ama eski kitapları çalışmayın diye okudum bugün bir yerde
tşkler :)selam evet eski 2014 kitaplarını almayın müfredatta 70 konu değişikliği yapıldı (dedi dershane hocalarımdan birisi) 2016 basım konu anlatımları piyasaya sürüldü pegemi tavsiye ederim özellikle tarih,soru bankası olarakta yine pegem,7 iklim,data,evveliyat iyidir. kolay gelsin. (ha bu arada isem yayınlarının youtube'da coğrafya,tarih ve vatandaşlık anlatımları var oldukça iyidir türkçeyi de bulabilirsiniz)
mheeeeeyyy ne yaptınız ne ettiniz?? konular biriktikçe soru çözmek zorlaşıyor dimi ( tek dertli ben miyim yoksa? rehavet is coming
ben kendimi bi toparlasam benim sıkıntım coğrafya tekheeeeeyyy ne yaptınız ne ettiniz?? konular biriktikçe soru çözmek zorlaşıyor dimi ( tek dertli ben miyim yoksa? rehavet is coming
isyan başlattığım dakikalarda coğrafya konu çalışıyordum çıldırtıyor resmen ouffben kendimi bi toparlasam benim sıkıntım coğrafya tek
aslında çok konu yokta ayy bi sevemedim yaisyan başlattığım dakikalarda coğrafya konu çalışıyordum çıldırtıyor resmen ouff
oouff ouuf bugünlük benden bu kadar dedim yarın küllerimden yeniden doğmak üzre diye umut ediyorum yani inşallah,umarım ofYalniz degilsin canim bende cildirmak uzereyim
m
enlem, boylamı, karasalı,denizeli,yer şekli,yükseltisi ıvırı zıvırı bitmedi bitmiyor sürekli başa dönüyor gibi hissesiyorum kendimi ya ilerleme kaydedemedim tarihteki boy,sagu gibi ifadeler de çok karışıyor sıkıntı bastı daral geldi imdat diye bağırcam sanırsam ne yapcam ya ben 95 net yapmam da şart üstelik umarım sen benim kadar vahim durumda değilsindiraslında çok konu yokta ayy bi sevemedim ya
ya valla vahim durumda mıyım bilmiyorum da benimde bi o kadar nete ihtiyacım varenlem, boylamı, karasalı,denizeli,yer şekli,yükseltisi ıvırı zıvırı bitmedi bitmiyor sürekli başa dönüyor gibi hissesiyorum kendimi ya ilerleme kaydedemedim tarihteki boy,sagu gibi ifadeler de çok karışıyor sıkıntı bastı daral geldi imdat diye bağırcam sanırsam ne yapcam ya ben 95 net yapmam da şart üstelik umarım sen benim kadar vahim durumda değilsindir
aşağısı kurtarmıyo kiya valla vahim durumda mıyım bilmiyorum da benimde bi o kadar nete ihtiyacım var
Bugunlukte bnden bu kadar sabaha kadar ogrendigim nr varsa ruyamda tekrar ediyorum sabah kalkiyom ki kanin terin icindeyim cildirmadan gecseydi su sinav.deniz yeryuzu sekli iki tane daha dey vardi onlar diyince ozel konum enlem boylam guney kuzey saat matematiksel konummuydu bu aradaoouff ouuf bugünlük benden bu kadar dedim yarın küllerimden yeniden doğmak üzre diye umut ediyorum yani inşallah,umarım of
bende ihtiyaç akademiye gidiyorum hangi şehirdensin ? bizim tarihçi 7 iklim,pegem ve bi kaç yayınevinin daha soru bankasını önerdi ha bir de ekledi 5 tane soru bankası bitirmeniz gerek diye (kesinlikle yargının soru bankasını(tarih için) önermedi yanlış çokmuş) hayırlısı