• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp le olan kavgamız.

_Phantom-Opera_

Her şey kızım için...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
2.475
8.208
78
direk konuya giriyorum. kızım dün gece çok hastalandı. kusarak uyandı ve ateşi çok yüksekti. bayağı kustu ve ateşini de görünce korktum eşime dedim babanı ara da hastaneye götürelim, hemen aradı. ( eşim tekerlekli sandalye kullanıyor ve akülü aracı bozuldu. bu yüzden manuel araçla gelmesi bizi çok zorlardı bu yüzden baban gelsin dedim.)

yani babasının yapacağı şey bi taksi bulup gelip bizi alıp 5 dk mesafedeki çocuk hastanesine götürmekti. eve geldi yarı sarhoş bi şekilde ayılamamış daha. çocuğu kucağına aldı ve çocuk bu ne var hasta olmuş götürme hastaneye dedi. ben de baba ateşi çok yüksek kustu ve karnı ağrıyor hastaneye götürelim hiç uyumadı bu çocuk demek ki ciddi bi sıkıntısı var dedim.

neyse devamında hala gerek yok çocuk iyi hastaneye götürmeyelim diyor. ben de sinirlendim eşim de götürelim baba hadi dedi. eşime hadi sen de gel ben seni iterim dedim. neyse güç bela kapı önüne çıktık. çıkmamızla sen niye bana ters ters bakıyosun benle neden ters konuuşuyosun sen zaten hep terssin bana karşı düzgün konuşacaksın diyor ve bağırıp duruyor gecenin dördünde sokakta. kızım kucağında ve çocuk ağlamaktan perişan oldu çok korktu bağırmasına. bana diyor sen ağlattın çocuğu. baba bu çocuk senin torunun dedim gece boyunca uyumadı 40 derece ateşi var çocuk hasta oldu neden götürmeyelim diyosun diyorum ters ters konuşma diyor. ben de Allah aşkına baba dedim Allahını seviyosan çocuğu ağlatma gidelim hastaneye ben çocuğum böyleyken bişey yok deyip geçmesini bekleyemem dedim. hala sokakta sen terssin zaten sen kimsin bana düzgün konuşacaksın diye bağırıyor. yeter Allah rızası için dedim senin Allahını.... dedi devamını getirmeden. eşime döndüm görüyo musun dedim eşim de adam sarhoş yarın hatırlamayacak zaten ne deyim diyor. zaten arkamda durmazdı yine durmadı tabii ki....

sonuç olarak güç bela hastaneye gittik tam 3 saat hastanede kaldık bir sürü işlem test vs yapıldı ve kızımın hala ateşi var.. ben şimdi bu adamı ne yapayım nasıl affedeyim bundan sonra nasıl davranayım. büyük ihtimal yine ben suçlu olurum susamadığım için.. kayınvalidem evde değildi zaten belki o olsaydı diycem de o da demez ki kocam suçlu benim susmam gerektiğini düşünür.. kafam allak bullak... eşimden nefret ettim iyice insan bi sus demez mi babasına hadi demedi bu konu açılıp ben suçlanırken de büyük ihtimal opera haklı demeyecek hem dese bile de babası üstüme kızımı hastaneye götürmek istiyorum diye yürürken diyeceğini derdi..

ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilmiyorum. ben onu babam kadar sevdim saydım ama o beni hiçbir zaman evlat olarak görmemiş. ben neden bunları yaşıyorum. kendi babam hastanede yatarken bu baba müsveddesinin canımı bu kadar yakması çok koyuyor.. eşimden de soğudum. kızım ateşler içinde ve elimden bişey gelmiyor. uzun oldu özür dilerim okuyabilen ve cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler..

Öncelikle çok geçmiş olsun canım.
Seni çok haklı buldum ben.
Ama yerinde olsam eşimi götürmezdim. Sen her şeyi halledecek kapasitede bir hatunsun.

Kimseye minnet etme bundan sonra lütfen.
ben evlenene kadar tek yaşayan her işi tek yapan bi insandım zaten evi tek başıma geçindirirdim. şimdi bi çocukla kendimi yetersiz hissediyorum. canım sıkkın bilemedim napcamı

Bir keresinde burda "evlat sahibi her kadının arabası olmali" dediğim icin bazı üyeler beni dekapitasyon yöntemiyle idam etmişlerdi.

Evet bu mümkün değil bunu biliyorum. Ama çok gerekli.

Bence siz kendiniz başınızın çaresine bakmayı ögrenmelisiniz.

Adamin arabası yokken size bir faydası olmaz. Fazlalık olur ancak.

ben evlenene kadar tek yaşayan her işi tek yapan bi insandım zaten evi tek başıma geçindirirdim. şimdi bi çocukla kendimi yetersiz hissediyorum. canım sıkkın bilemedim napcamı

Eşinin engeli yüzünden yardım istemişsin , destek istemişsin haklısın da. Ama aslında taksici bile size yardım ederdi.
Hem bak eşine de çok büyük eziyet böyle gidip -gelmek.
Yerinde olsam bir daha aramazdım.

Keske kendiniz götürseydiniz.
Zaten adam kendine hayirsiz bir tip gibi canlandi gözümde

Gece gece uyandirilmaya sinir olmus sanirim.

Bir daha yardim istemek yerine cagirin taksiyi kendiniz kucaklayip götürün.
işte ben de bunu anlamıyorum. herkes torunum için canımı veririm diyor. eşimin akülü aracının olmaması beni zor duruma soktu tek başıma da yapamam sandım ama hastanede de her şeyi tek başıma yaptım. hem eşimi ittim hem kızımı ordan oraya götürdüm. kp gitti yattı koltukta.. lafa gelince can verenler neden icraatte biraz zaman veremiyorlar...

Kayınpederin gelmesini bekleyene kadar eşinle de gidebilirdin. Muhtemelen aynı sürede hallederdiniz işlerinizi gene. Bundan sonra mesafenizi koruyun madem. Eşinizle de oturup güzelce konuşun. Sarhoş olması bağırıp çağırabileceği anlamına gelmez kesinlikle.

Eşinin engeli yüzünden yardım istemişsin , destek istemişsin haklısın da. Ama aslında taksici bile size yardım ederdi.
Hem bak eşine de çok büyük eziyet böyle gidip -gelmek.
Yerinde olsam bir daha aramazdım.
kesinlikle öyle yapıcam bundan sonra ne babası komşu kadar bile kıymeti yok gözümde. ki komşuya söylesem komşu götürürdü

büyük ihtimal yine ben suçlu olurum susamadığım için..
Öncelikle çok geçmiş olsun kızınız bir an önce iyileşir inşallah

konuna gelirsek madem suçlu olacaksın bari içini dökte gerçekten susmadığın için suçlu ol
eşin arkanda durmuyorsa sen kendini savun gerekirse bağır çağır eşinde ne rahat ne diyeyim nedir
iyi o zaman yüzüme küfür etsin ben yine de ağzımı açmayayım öyle mi? Susmayın lütfen ya çok sinirlendim :kahve:

Bir keresinde burda "evlat sahibi her kadının arabası olmali" dediğim icin bazı üyeler beni dekapitasyon yöntemiyle idam etmişlerdi.

Evet bu mümkün değil bunu biliyorum. Ama çok gerekli.

Bence siz kendiniz başınızın çaresine bakmayı ögrenmelisiniz.

Adamin arabası yokken size bir faydası olmaz. Fazlalık olur ancak.
haklısınız araba olmalı taksi de bunun için bi çözüm zira çok yakın durak. eşim tekerlekli sandalye kullanıyor bunun için biri gelmeli diye düşündüm gerçekten hata etmişim. bu saatten sonra bekar bi anneyim gibi düşüncem kendimi

Back
X