doğum için 2015 fiyatları olarak normal doğum için 1750 gibi bir rakam. (yatış bebeğin ilk muayenesi vs dahil içine)çok güzel. size doğum ücreti için bilgi verdiler mi?
Ayy istege bagli sezeryan ne kadar pahalı öyle.. Benim.dr um.dışarıdan geliyor canjm.oraya. ben daha hastanenin kapısından gecmedimdoğum için 2015 fiyatları olarak normal doğum için 1750 gibi bir rakam. (yatış bebeğin ilk muayenesi vs dahil içine)
Zorunlu sezeryan için 2300lu birşey, isteğe bağlı sezeryan için de 3000 üzeri bir fiyat verdiler. 2016da değişecek bu fiyatlar. Ben normal doğuma odaklandığım için rakamları çok net hatırlayamadım. Ama gidince bu fiyatlarla ilgili bilgi veren bir bey var. Rahat rahat sorabilirsin. danışmadan yönlendirirler.
Hangi doktora gidiyorsun?
Evet randevu almak biraz zor. Ben de Fatma Nur hanima denedim ilk randevu şansımı. Çok yoğun olduğu için alamadım. Sonra Figen hanımı araştırdım ona aldım. Ve muayene çıkışı bir ay sonraki randevumu alarak çıkıyorum hastaneden, zorluk çekmemek için.randevu almak için aradım ama başak hanım da fatmanur hanım da çok yoğun. başak hanım'a en erken 1 aralık için randevu veriyorlar, fatmanur hanım için de 23 aralık. en yoğun doktorlarıymış hastanenin ve randevuyu 1 ay öncesinden almak gerekiyormuş.
ayrıca sgk'lı normal doğum 1750, zorunlu sezaryen 2350, isteğe bağlı sezaryen 3850 tl. 2016'da fiyat artacakmış tabi.
Eminim seveceksin. Fiyat Kalite oranına bakılınca iyi bir hastane gibi, ilk izlenimim.Ayy istege bagli sezeryan ne kadar pahalı öyle.. Benim.dr um.dışarıdan geliyor canjm.oraya. ben daha hastanenin kapısından gecmedim
merhaba
ben central hospitale gidiyorum. iki hafta öncede en yakın arkadaşım orada doğum yaptı ondan öncede bu hastanede doğum yapan bikaç tanıdığım olmuştu ve cok memnunlardı o yüzden bende bu hastaneyi tercih ettim. çok ilgili bir hastane doğumhane birimindeki hemşireleride , ebelerde çok ilgili alakalılar sağolsunlar. insanı rahatlatıyorlar. doğumdan sonra bebeğini odana getiriyorlar ve her istediğinde bir hemşire sana yardımcı olmak için geliyor. zaten anne bebek dostu bir hastane ödüllü yani. ben memnunum açıkçası fiyatları da uçuk değil
normal doğum yaptı. doktorumuzun ismi fatmanur hanım muayene ücreti 70 tl doğum ücreti herşey dahil 1700Mrb arkadaşınız normal doğum mu yaptı ? fiyatlar uçuk değil demişsiniz gittiğiniz doktorun ismi ve muayene ücreti , dogum ücretleri(herşey dahil) nedir bilgi verebilir misiniz?
çok tesekkürlernormal doğum yaptı. doktorumuzun ismi fatmanur hanım muayene ücreti 70 tl doğum ücreti herşey dahil 1700
Bazı doktorları çok yoğun oluyor. Başak hanim da çok tercih edilen bir Dr. Ben Figen hanima gidiyorum. Çok yoğun olamamasi bence avantaj. Bir hafta birine diğer hafta öneme giderek kendi elektiriginle karar verebilirsin. Ben olsam öyle yapardımMerhaba;
Benımde doktorum klınıkte oldugu ıcın sıkıntı yasıyorum. O sebepten doktorumu degıstırmeye karar verdım. Dogumumu Central de yapmaya karar verdım ama dogum ve takıbım ıcın henuz doktor secemedım. Aslında Fıgen hanım ve Basak Hanım arasında kaldım. Ne olur bılgılerınızı ve deneyımlerınızı paylasın.
Kaçıncı haftandasin?Merhaba;
Benımde doktorum klınıkte oldugu ıcın sıkıntı yasıyorum. O sebepten doktorumu degıstırmeye karar verdım. Dogumumu Central de yapmaya karar verdım ama dogum ve takıbım ıcın henuz doktor secemedım. Aslında Fıgen hanım ve Basak Hanım arasında kaldım. Ne olur bılgılerınızı ve deneyımlerınızı paylasın.
Merhaba;
Cevabın ıcın cok tesekkur ederım. Bır tanıdıgım da Fıgen hanıma gıdıyormus ve memnunum dıyor o arkadasta hepımız gıbı hassastır. Heralde bende Fıgen hanımda karar kılıcam. Suankı doktorumun 7-8 aydır takıbınde oldugum ıcın bırakmak zor gelıcek ama ozel bır hastanecedn klınıge gecmesı benı zorlamaya basladı. Artık doktor degısıklıgı yapmak ıstemıyorum hayırlısıyla doguma kadarBazı doktorları çok yoğun oluyor. Başak hanim da çok tercih edilen bir Dr. Ben Figen hanima gidiyorum. Çok yoğun olamamasi bence avantaj. Bir hafta birine diğer hafta öneme giderek kendi elektiriginle karar verebilirsin. Ben olsam öyle yapardım
Suanda 10+3. gunum.Kaçıncı haftandasin?
Hayırlısı ile kucağına alırsın insallah. Ben 24. Haftadan sonra gitmeye başladım Figen hanima. Umarım sen de iyi elektrik alabildiğine bir Dr a denk gelir ve devam edersin.Suanda 10+3. gunum.
evet dün ben de randevu almak için aradım. 90 liraya çıktığını söylediler. çok zam gelmiş malesef. nstye daha hiç girmedim ona da her seferinde ayrı ücret mi ödeniyor?başak hanım'a iki kontrole gittim şimdiye kadar, memnun kaldım ama geçen cumartesi randevum vardı gittim ve bir şok yaşadım muayene ücreti 70'ten 90'a çıkmış. 90 lira muayene, 45 lira nst ücreti ödedik. normal doğum ücreti de 2050 tl olmuş.
evet dün ben de randevu almak için aradım. 90 liraya çıktığını söylediler. çok zam gelmiş malesef. nstye daha hiç girmedim ona da her seferinde ayrı ücret mi ödeniyor?
evet muayene ücreti çok artmış, doğum da öyle... sağlık olsun diyelim artık...başak hanım'a iki kontrole gittim şimdiye kadar, memnun kaldım ama geçen cumartesi randevum vardı gittim ve bir şok yaşadım muayene ücreti 70'ten 90'a çıkmış. 90 lira muayene, 45 lira nst ücreti ödedik. normal doğum ücreti de 2050 tl olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?