merhababu hastanede doğum yapanlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum. 26 haftalık gebeyim ve hala doktor ve hastane konusunda kesin karar verebilmiş değilim maalesef.
bu hastanede yakın zamanda doğum yapan arkadaşlardan taze bilgiler edinmek istiyorum inşallah bu konuda yardımcı olacak birileri vardır burada...
merhaba
ben central hospitale gidiyorum. iki hafta öncede en yakın arkadaşım orada doğum yaptı ondan öncede bu hastanede doğum yapan bikaç tanıdığım olmuştu ve cok memnunlardı o yüzden bende bu hastaneyi tercih ettim. çok ilgili bir hastane doğumhane birimindeki hemşireleride , ebelerde çok ilgili alakalılar sağolsunlar. insanı rahatlatıyorlar. doğumdan sonra bebeğini odana getiriyorlar ve her istediğinde bir hemşire sana yardımcı olmak için geliyor. zaten anne bebek dostu bir hastane ödüllü yani. ben memnunum açıkçası fiyatları da uçuk değil
evet canım genel olarak bütün doktorları normale yönlendiriyor seni. benım doktorum fatmanur hanım oda normal doğumcu hayati tehlike olmadığı sürece normali bekliyor sağolsun. arkadaşımda fatmanur hanıma gitti. hatta arkadaşım son zamanlar korkup sezeryan istedi ama doktor kabul etmedi normal doğum için hiçbir engelimiz yok olmaz dedi... bende kendisine çok güveniyorum. birde fatmanur hanımın evi hastanenın karşısında olduğu için her an doğuma gelmesi çok kolay gece sabah farketmiyor . o açıdanda içim rahatbilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim...
benim ikinci gebeliğim, ilki normal doğumla oldu bunu da inşallah normal istiyorum, o yüzden normal doğumu teşvik eden doktorları var mı merak ediyorum. sizin bu konuda bilginiz var mı?
evet canım genel olarak bütün doktorları normale yönlendiriyor seni. benım doktorum fatmanur hanım oda normal doğumcu hayati tehlike olmadığı sürece normali bekliyor sağolsun. arkadaşımda fatmanur hanıma gitti. hatta arkadaşım son zamanlar korkup sezeryan istedi ama doktor kabul etmedi normal doğum için hiçbir engelimiz yok olmaz dedi... bende kendisine çok güveniyorum. birde fatmanur hanımın evi hastanenın karşısında olduğu için her an doğuma gelmesi çok kolay gece sabah farketmiyor . o açıdanda içim rahat
Odaları gördüm ben burda muayeneye gidiyorum ve Burda devam edeceğim. Hastane içime şimdi.Bende orada dogum yapmayı dusunuyorum. Dr um orayla anlaşmalı. Merak edıyorum acıkcası.. Nasıl bır hastane.. Dr lar nasıldır . Ameliyathane ekibi.. Sterillliği? Dogum sonrasını..
rica ederim ne demek .. evet yakın olması da çok önemli central benim evime 5 dk.. aynen normal doğumu destekleyen doktor bulmak gerçekten sıkıntı şu dönemlerde ama ben hamile kalmadan öncede çok methini duyduğum için hiç başka hastanelere bile bakmadan direkt oraya gittim hamile kalınca. anlatıldığı gibide var gerçekten.çok teşekkür ederim. bunu duymak benim de içimi rahatlattı, gerçekten gerekliyse sezaryen düşünen onun dışında normal doğumu destekleyen bir doktor bulmak biraz zor da malum...
kartal'da oturduğumdan benim için aslında biraz uzak bir hastane ama dr ve hastaneden memnun kalmam da önemli. şu an devam ettiğim hastane çok yakın ve de fiyat olarak daha uygun ama benim tereddütlerim var, senin yorumlarından sonra central hospital aklıma yattı. bir denemek istiyorum.
kolay bir doğum dilerim sana da, Allah yardımcımız olsun.
çok güzel. size doğum ücreti için bilgi verdiler mi?Odaları gördüm ben burda muayeneye gidiyorum ve Burda devam edeceğim. Hastane içime şimdi.
Merhaba 22 haftalık hamileyim şuana kadar çamlıca erdemde devam ediyordum ancak geçen hafta hastane ile ilgili çıkan haberlerden dolayı(hastane ihmali sebebi ile anne ve bebek ölümü) hastaneyi değiştirmeye karar verdim. Central hospital gözüme çarptı burda doğum yapan veya yapmaya düşünen oldumu? İlgi ve alakada en önemlisi hastanenin temizliğinden memnunmusunuz? Mesela erdem hastanesinde bebeği yıkamadam ve anne daha doğumhaneden çıkmadan babaya teslim ettiklerini ve hemşirelerin sonrasnda hiç ilgilenmediklerini öğrendim bu hafta ordada böyle birşey varmı? Şuan çok kararsızım ve aklım çok karıştı
çok teşekkür ederim. bunu duymak benim de içimi rahatlattı, gerçekten gerekliyse sezaryen düşünen onun dışında normal doğumu destekleyen bir doktor bulmak biraz zor da malum...
kartal'da oturduğumdan benim için aslında biraz uzak bir hastane ama dr ve hastaneden memnun kalmam da önemli. şu an devam ettiğim hastane çok yakın ve de fiyat olarak daha uygun ama benim tereddütlerim var, senin yorumlarından sonra central hospital aklıma yattı. bir denemek istiyorum.
kolay bir doğum dilerim sana da, Allah yardımcımız olsun.
Kurtköy de açılan bir hastane vardı. Odada pişates topu ile vs normal doğumu destekliyorlar, oraya da bakabilirsin. Sonuçta kozyatağı sana daha uzak sanki hele de trafik saati olduğunda..
rica ederim ne demek .. evet yakın olması da çok önemli central benim evime 5 dk.. aynen normal doğumu destekleyen doktor bulmak gerçekten sıkıntı şu dönemlerde ama ben hamile kalmadan öncede çok methini duyduğum için hiç başka hastanelere bile bakmadan direkt oraya gittim hamile kalınca. anlatıldığı gibide var gerçekten.
çok teşekkür ederim sanada kolay doğum nasip etsin rabbim. kaç haftalıksın şuanda
kurtköy'de hangi hastane acaba? gerçi benim için kurtköy ulaşımı daha sıkıntılı gibi.
kontrollere de gideceğim için central daha yakın metroyla falan daha kolay giderim diye düşünüyorum. arabam olmadığı için her halükarda doğuma acil bir durumum yoksa taksiyle gideceğim zaten.
offf vallahi bunaldım bunları düşünmekten en iyisi evde doğurmak galiba
ben 26 haftayı bitirmek üzereyim. hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?