Kozyatağı Central Hospitalde doğum yapanlar veya düşünenler

elif_erva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
83
64
3
35
Merhaba 22 haftalık hamileyim şuana kadar çamlıca erdemde devam ediyordum ancak geçen hafta hastane ile ilgili çıkan haberlerden dolayı(hastane ihmali sebebi ile anne ve bebek ölümü) hastaneyi değiştirmeye karar verdim. Central hospital gözüme çarptı burda doğum yapan veya yapmaya düşünen oldumu? İlgi ve alakada en önemlisi hastanenin temizliğinden memnunmusunuz? Mesela erdem hastanesinde bebeği yıkamadam ve anne daha doğumhaneden çıkmadan babaya teslim ettiklerini ve hemşirelerin sonrasnda hiç ilgilenmediklerini öğrendim bu hafta ordada böyle birşey varmı? Şuan çok kararsızım ve aklım çok karıştı:(

Merhaba bende çarşamba günü İlk kez Figen hn. gidicem. Bende doktor ve doğum hizmetleri memnuniyetiyle ilgili güncel yorumlar okumak istedim fakat yorumlar çok eski. Umarım bir cevap alabiliriz.

Ben de bu hastaneyi merak ediyorum. Telefonla bilgi aldım bugun biraz. Ama tecrübe etmişlerden bilgi alsak ne güzel olur. Konuyu takipteyim.

Bende orada dogum yapmayı dusunuyorum. Dr um orayla anlaşmalı. Merak edıyorum acıkcası.. Nasıl bır hastane.. Dr lar nasıldır . Ameliyathane ekibi.. Sterillliği? Dogum sonrasını..

Merhaba,

Ben hamileliğimin başından beri Central Hospital Başak Hanım'a gidiyorum. Başak Hanım'dan çok memnunum, tek sıkıntısı çok hastası olduğu için randevuyu zor buluyorum. Ama ben çalıştığım için de sıkıntı gibi geliyor olabilir, belli saatlere alıyorum. Daha önce burada doğum yapan arkadaşlarım oldu çok memnunlar. Açıkçası onlar sayesinde cesaretlendim. Bir de bu hastane benim eski müşterim, o yüzden ne kadar detaylı kontrol edildiğini biliyorum. Ayrıca doğum fiyatları da şu şekilde; normal doğum 1.700 TL, zorunlu sezaryen 2.300 TL, isteğe bağlı sezaryen 3.750 TL. Bu fiyatlar tahlillerde dahil her şey içinde fiyatlarmış.

Aklınızda olması açısından yenidoğan sünneti fiyatları da şu şekilde; üroloji doktoru yaparsa 550 TL, çocuk cerrahisi yaparsa 700 TL. Bizim bebeğimiz erkek, yaptırmayı düşündüğümüz için fiyat almıştık.

Ayrıca bir tanıdığım Erdem Hast.'de doğum yaptı, kesinlikle önermiyor. Doktorundan çok memnundu ama hastane hiç ilgili değilmiş. Dediğiniz gibi çocuğu siz doğumhaneden çıkmadan odaya getirmişler, sonrasında çocuk hastalanmış hiç ilgilenmemişler.

bu hastanede doğum yapanlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum. 26 haftalık gebeyim ve hala doktor ve hastane konusunda kesin karar verebilmiş değilim maalesef.
bu hastanede yakın zamanda doğum yapan arkadaşlardan taze bilgiler edinmek istiyorum inşallah bu konuda yardımcı olacak birileri vardır burada...

bu hastanede doğum yapanlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum. 26 haftalık gebeyim ve hala doktor ve hastane konusunda kesin karar verebilmiş değilim maalesef.
bu hastanede yakın zamanda doğum yapan arkadaşlardan taze bilgiler edinmek istiyorum inşallah bu konuda yardımcı olacak birileri vardır burada...
merhaba
ben central hospitale gidiyorum. iki hafta öncede en yakın arkadaşım orada doğum yaptı ondan öncede bu hastanede doğum yapan bikaç tanıdığım olmuştu ve cok memnunlardı o yüzden bende bu hastaneyi tercih ettim. çok ilgili bir hastane doğumhane birimindeki hemşireleride , ebelerde çok ilgili alakalılar sağolsunlar. insanı rahatlatıyorlar. doğumdan sonra bebeğini odana getiriyorlar ve her istediğinde bir hemşire sana yardımcı olmak için geliyor. zaten anne bebek dostu bir hastane ödüllü yani. ben memnunum açıkçası fiyatları da uçuk değil

merhaba
ben central hospitale gidiyorum. iki hafta öncede en yakın arkadaşım orada doğum yaptı ondan öncede bu hastanede doğum yapan bikaç tanıdığım olmuştu ve cok memnunlardı o yüzden bende bu hastaneyi tercih ettim. çok ilgili bir hastane doğumhane birimindeki hemşireleride , ebelerde çok ilgili alakalılar sağolsunlar. insanı rahatlatıyorlar. doğumdan sonra bebeğini odana getiriyorlar ve her istediğinde bir hemşire sana yardımcı olmak için geliyor. zaten anne bebek dostu bir hastane ödüllü yani. ben memnunum açıkçası fiyatları da uçuk değil

bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim...
benim ikinci gebeliğim, ilki normal doğumla oldu bunu da inşallah normal istiyorum, o yüzden normal doğumu teşvik eden doktorları var mı merak ediyorum. sizin bu konuda bilginiz var mı?

bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim...
benim ikinci gebeliğim, ilki normal doğumla oldu bunu da inşallah normal istiyorum, o yüzden normal doğumu teşvik eden doktorları var mı merak ediyorum. sizin bu konuda bilginiz var mı?
evet canım genel olarak bütün doktorları normale yönlendiriyor seni. benım doktorum fatmanur hanım oda normal doğumcu hayati tehlike olmadığı sürece normali bekliyor sağolsun. arkadaşımda fatmanur hanıma gitti. hatta arkadaşım son zamanlar korkup sezeryan istedi ama doktor kabul etmedi normal doğum için hiçbir engelimiz yok olmaz dedi... bende kendisine çok güveniyorum. birde fatmanur hanımın evi hastanenın karşısında olduğu için her an doğuma gelmesi çok kolay gece sabah farketmiyor . o açıdanda içim rahat

evet canım genel olarak bütün doktorları normale yönlendiriyor seni. benım doktorum fatmanur hanım oda normal doğumcu hayati tehlike olmadığı sürece normali bekliyor sağolsun. arkadaşımda fatmanur hanıma gitti. hatta arkadaşım son zamanlar korkup sezeryan istedi ama doktor kabul etmedi normal doğum için hiçbir engelimiz yok olmaz dedi... bende kendisine çok güveniyorum. birde fatmanur hanımın evi hastanenın karşısında olduğu için her an doğuma gelmesi çok kolay gece sabah farketmiyor . o açıdanda içim rahat

çok teşekkür ederim. bunu duymak benim de içimi rahatlattı, gerçekten gerekliyse sezaryen düşünen onun dışında normal doğumu destekleyen bir doktor bulmak biraz zor da malum...
kartal'da oturduğumdan benim için aslında biraz uzak bir hastane ama dr ve hastaneden memnun kalmam da önemli. şu an devam ettiğim hastane çok yakın ve de fiyat olarak daha uygun ama benim tereddütlerim var, senin yorumlarından sonra central hospital aklıma yattı. bir denemek istiyorum.

kolay bir doğum dilerim sana da, Allah yardımcımız olsun.

Bende orada dogum yapmayı dusunuyorum. Dr um orayla anlaşmalı. Merak edıyorum acıkcası.. Nasıl bır hastane.. Dr lar nasıldır . Ameliyathane ekibi.. Sterillliği? Dogum sonrasını..
Odaları gördüm ben burda muayeneye gidiyorum ve Burda devam edeceğim. Hastane içime şimdi.

çok teşekkür ederim. bunu duymak benim de içimi rahatlattı, gerçekten gerekliyse sezaryen düşünen onun dışında normal doğumu destekleyen bir doktor bulmak biraz zor da malum...
kartal'da oturduğumdan benim için aslında biraz uzak bir hastane ama dr ve hastaneden memnun kalmam da önemli. şu an devam ettiğim hastane çok yakın ve de fiyat olarak daha uygun ama benim tereddütlerim var, senin yorumlarından sonra central hospital aklıma yattı. bir denemek istiyorum.

rica ederim ne demek .. evet yakın olması da çok önemli central benim evime 5 dk.. aynen normal doğumu destekleyen doktor bulmak gerçekten sıkıntı şu dönemlerde ama ben hamile kalmadan öncede çok methini duyduğum için hiç başka hastanelere bile bakmadan direkt oraya gittim hamile kalınca. anlatıldığı gibide var gerçekten.
çok teşekkür ederim sanada kolay doğum nasip etsin rabbim. kaç haftalıksın şuanda

Merhaba 22 haftalık hamileyim şuana kadar çamlıca erdemde devam ediyordum ancak geçen hafta hastane ile ilgili çıkan haberlerden dolayı(hastane ihmali sebebi ile anne ve bebek ölümü) hastaneyi değiştirmeye karar verdim. Central hospital gözüme çarptı burda doğum yapan veya yapmaya düşünen oldumu? İlgi ve alakada en önemlisi hastanenin temizliğinden memnunmusunuz? Mesela erdem hastanesinde bebeği yıkamadam ve anne daha doğumhaneden çıkmadan babaya teslim ettiklerini ve hemşirelerin sonrasnda hiç ilgilenmediklerini öğrendim bu hafta ordada böyle birşey varmı? Şuan çok kararsızım ve aklım çok karıştı:KK43:

Merhaba allah tamamına erdirsin. Çamlıca erdem hastanesi hakkında çok kötü şeyler duydum, orayı tercih etmezdim kesinlikle.
Ama bebeği yıkamadan babaya teslim etmek aslında olması gereken doğru davranış. Bebek hemen yılanmaz çünkü onun vüxudunda doğarken bulunan verniks ona yararlıdır sadece kanlar silinir temizlenir. Anne yoksa da babanın göğsü var ten tene temas adına. Çocuğun bebek yatağında yatması tek başına kalması daha sakıncalı.
Şayet böyle yapıyorlar bu doğru olan ve anne bebek dostu bir hastanenin yapması gerekenler.

Gelelim central'a... İki arkadaşım orada doğuö yaptı, çok memnundular ancak kurbam bayramında acilde hamiel kadın oraya geldi ve nöbetçi erkek doktor kendi doltorunuza ulaşamaz mısınız vs diye geri göndermek istedi. Kadın sancılıydı ve hiç yardımcı olmadılar. Belki de o hastanede doktoru olmadığı için bilmiyorum ama sonuçta acil bir durum, kendi doktoruna ulaşamamış. Eşiyle pabik olmuştu, eşim izin verse ben yönlendirirsim onları ama biz de fena dağılmıştık:(
Bu olaya şahit olduğum için soğudum ama central genelde iyi bir hastane, bir de yenidoğan bebek bakım ünitesi küvez durumu sorulmalı çübkü küçük bie hastane sonuçta.

Allah sağlıkşa kıcağınıza almayı nasip etsin.

Kurtköy de açılan bir hastane vardı. Odada pişates topu ile vs normal doğumu destekliyorlar, oraya da bakabilirsin. Sonuçta kozyatağı sana daha uzak sanki hele de trafik saati olduğunda..

Kurtköy de açılan bir hastane vardı. Odada pişates topu ile vs normal doğumu destekliyorlar, oraya da bakabilirsin. Sonuçta kozyatağı sana daha uzak sanki hele de trafik saati olduğunda..

kurtköy'de hangi hastane acaba? gerçi benim için kurtköy ulaşımı daha sıkıntılı gibi.
kontrollere de gideceğim için central daha yakın metroyla falan daha kolay giderim diye düşünüyorum. arabam olmadığı için her halükarda doğuma acil bir durumum yoksa taksiyle gideceğim zaten.
offf vallahi bunaldım bunları düşünmekten en iyisi evde doğurmak galiba :rolleyes:

rica ederim ne demek .. evet yakın olması da çok önemli central benim evime 5 dk.. aynen normal doğumu destekleyen doktor bulmak gerçekten sıkıntı şu dönemlerde ama ben hamile kalmadan öncede çok methini duyduğum için hiç başka hastanelere bile bakmadan direkt oraya gittim hamile kalınca. anlatıldığı gibide var gerçekten.
çok teşekkür ederim sanada kolay doğum nasip etsin rabbim. kaç haftalıksın şuanda

ben 26 haftayı bitirmek üzereyim. hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.

kurtköy'de hangi hastane acaba? gerçi benim için kurtköy ulaşımı daha sıkıntılı gibi.
kontrollere de gideceğim için central daha yakın metroyla falan daha kolay giderim diye düşünüyorum. arabam olmadığı için her halükarda doğuma acil bir durumum yoksa taksiyle gideceğim zaten.
offf vallahi bunaldım bunları düşünmekten en iyisi evde doğurmak galiba :rolleyes:

Kurtköy Emsey hastanesi imiş, akrabamız orada doğum yaptı normal doğumla. Doktoru ağlamış:) ilgilenmiş, otellerdeki kral odası gibiydi demişti.
Aklımda kalanlar bunlar..
Allah yardımcın olsun.

ben 26 haftayı bitirmek üzereyim. hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.

bende central hospitale gidiyorum şuanlık memnunum, tavsiye üzerine gitmeye başladım. Doktorumda Aslı hanım. gayet güleryüzlü ilgili.

Back