- 27 Kasım 2007
- 1.164
- 1
- Konu Sahibi BeyazPerim
AA evet güzel bi noktaya değindin, gercekten neden yok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al bendende o kadar canım ben mu markaların hiç birini ömrümde kullanmadım kullanmamda niye bizim kendi marka ürünlerimiz yokmu al flormar yıllardır kullanıyorum çokta memnunum arkadaşın dediği gibi çok aştı kendini çok kaliteli ürünler yapıyor ben herkese tavsiye ederimlmaz:lmaz:Livim harika bir konu açmışsın, hep aklımdadır bu konu.
Elimden geldiğince de dikkat etmeye çalışırım...
Ama bebek ürünleri Johnsons Baby beni çok şaşırttı...
Yeni aldım ürünlerini bilmeden, bir daha almayacağım ben de.
Loreal grubuna karşı zaten çekingen davranırım.
Artık ismi bu konuda ayyuka çıkmıştır Loreal'in.
Max Factor ve Helena Rubinstein'i de politik kaygılarımdan ötürü kullanmam.
The Body Shop'un bu listede olmayacağını biliyordum çok sevindim!
Makyajda ve bakımda en sevdiğim markadır.
Ve yerli üretimimiz Flormar
Kendini o kadar geliştirdi ki...Sitesinde de açıkça belirtiyor,
'ürünlerimiz hiçbir şekilde hayvanlar üzerinde denenmemiştir. Hayvansal yağ içermez' diyor.
Kutluyorum Flormarı. Herkese de bu markaya şans vermeye çağırıyorum. Yeni serileri çok kaliteli üstelik.
Dove hususunda ise, çevreci olduğum için bildiğim bir şey var ki,
Palm Oil (Palmiye yağı) için Amazon'ları kaçak şekilde katletmektedir.
Dünyanın en büyük çevre örgütünün sitesinden detayları okuyabilirsiniz.
Dikkat edelim dostlar!
Livime de konu için ayrıca teşekkürler!opuyorumnanaktan
Bu topiği açtığımız için çok teşekkür ederim. Yıllardır Biotherm kullanıyorum, üstelik hayvanlar üzerinde test edilmediğini zannettiğimden ötürü kullanıyorum. Ürünlerim biter bitmez başka bir markaya geçeceğim.Clinique ve Estee Lauder de hayvanlar üzerinde test yapmayan şirketler ama onları da Loreal aldı. Anonim şirket işte, her zihniyetin ihtiyacını karşılıyor. Böyle düşündüğümde çok üzülüyorum.
Clarins'e ek olarak mağazalarda gördüğüm ama denemediğim L’Occitane isimli bir şirket de hayvanlar üzerinde test uygulamıyor.
Flor Mar'ın ojelerini falan kullanıyordum, başka ürünlerini de kullanmaya başlayacağım.
Bu topiği açtığımız için çok teşekkür ederim. Yıllardır Biotherm kullanıyorum, üstelik hayvanlar üzerinde test edilmediğini zannettiğimden ötürü kullanıyorum. Ürünlerim biter bitmez başka bir markaya geçeceğim.Clinique ve Estee Lauder de hayvanlar üzerinde test yapmayan şirketler ama onları da Loreal aldı. Anonim şirket işte, her zihniyetin ihtiyacını karşılıyor. Böyle düşündüğümde çok üzülüyorum.
Clarins'e ek olarak mağazalarda gördüğüm ama denemediğim L’Occitane isimli bir şirket de hayvanlar üzerinde test uygulamıyor.
Flor Mar'ın ojelerini falan kullanıyordum, başka ürünlerini de kullanmaya başlayacağım.