Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tükkanın önünü kapama
Canım rimel markası ne orjinal mi?
maybelline marka rimel evet orjinal.Canım rimel markası ne orjinal mi?
Elseve yağ fiyatı nedir?
canım tess gerritsen kitaplarınn çoğu duruyor satılmadılar.Mascaracimm. Maybelline maskara fiyatı nedir ve ne zaman aldınbirde satista baska kitapların var mi
) senden o kitapları alamadım içimde kaldı
![]()
şu an için yok canım.cnm eklıcegın kozmetıkler varmııı
Kitapları foto ceker misin tatlım bana rimelle onları düşünüyorum :)canım tess gerritsen kitaplarınn çoğu duruyor satılmadılar.
maybelline rimel 6 lira tek olarak. hiç açılmadı. alalı 2 3 ay olmuştur en fazla.
tmm canım yalnız yarın akşama doğru gönderebilirim. şimdi çıkıyorum ben anca yarın giricem. şimdilik rimelle kitaplar senindir. kitaplığımnda hepsini çeker gönderirim içlernden begenirsin.Kitapları foto ceker misin tatlım bana rimelle onları düşünüyorum :)
Tamm tatlım görüşmek üzeretmm canım yalnız yarın akşama doğru gönderebilirim. şimdi çıkıyorum ben anca yarın giricem. şimdilik rimelle kitaplar senindir. kitaplığımnda hepsini çeker gönderirim içlernden begenirsin.
Ekleyeceginiz rujlar var mitmm canım yalnız yarın akşama doğru gönderebilirim. şimdi çıkıyorum ben anca yarın giricem. şimdilik rimelle kitaplar senindir. kitaplığımnda hepsini çeker gönderirim içlernden begenirsin.
yok malesef çoğunu elden çıkardım.birkaç tane kendi kullandıklarım kaldı.Ekleyeceginiz rujlar var mi
Peki teşekkürleryok malesef çoğunu elden çıkardım.birkaç tane kendi kullandıklarım kaldı.
he he iyi yapmışsınnhayırlı satışlar canım bi uğrayım dedm![]()