- 24 Eylül 2018
- 98.664
- 295.306
- 698
Geldim canımCanımJenna16 hemen etiketlerdi bizi bak yokluğu nasıl hemen anlaşılıyor
sağlığına kavuş ve bizi etiketlemeye devam et Jennam seni seviyoruz
![]()
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![WunderLost](/data/avatars/s/986/986786.jpg?1607970274)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim canımCanımJenna16 hemen etiketlerdi bizi bak yokluğu nasıl hemen anlaşılıyor
sağlığına kavuş ve bizi etiketlemeye devam et Jennam seni seviyoruz
![]()
Çok şükür canım,evime geldim işte,ağrı var tabii ama buna şükür
Hoş geldiiinn nasılsın
Sağol canım,ağrılı ama umutluyumHoş geldiiinn nasılsın![]()
Geçecek inşallah. Doğal bir şeyler deniyor musun düşmesine yardımcı olacak. Inşallah kısa sürede düşer kurtulursun ya. Ben de iyiyim şükür seni düşünüyorum iyi ol inşallahSağol canım,ağrılı ama umutluyumSen nasılsın?
![]()
Inşallah geçecekGeçecek inşallah. Doğal bir şeyler deniyor musun düşmesine yardımcı olacak. Inşallah kısa sürede düşer kurtulursun ya. Ben de iyiyim şükür seni düşünüyorum iyi ol inşallah![]()
![]()
Hayırlı olsun
teşekkür ederimmm ya çok mutlu oldumHayırlı olsun![]()
teşekkür ederimmm ya çok mutlu oldum![]()
teşekkür ederimmHayırlı olsun proluğunuz:))
Insallah canim, Rabbim cektiklerinin mukafatini versin insallah tez vakitte tamamen iyilesÇok şükür kuzum,iyi olacağım inşallah ♥Sen nasılsın?
Yok sizi dışlamadık ,sizi jüri koltuğuna aldık :)
Amin canım,ne guzel dua ettin öyle ♥Allah Seni de daha iyi etsin inşallahInsallah canim, Rabbim cektiklerinin mukafatini versin insallah tez vakitte tamamen iyiles
Iyi sukur bende :)