Kozmetik kıyafet ayakkabı herşey çok uygun

evet hiç kalmamış çanta cüzdan kozmetik vardır en azından diye düşünmüştüm ama maşallah herşey güzelmiş bitmiş :)

çok teşekkür ederim :) parfüm güneş kremi kozmetikler vardı kalmadı.
birşey eklemeye karar verirsem haber veririm size .

Yeniler geldiii
$180620142551.jpg $Fotoðraf-0260.jpg $180620142553.jpg

Eki Görüntüle 1161114 Eki Görüntüle 1161115

cnm bunları ben geçen hafta aldım burdan bir arkadaştan üstelik sıfır 15 e aldım .takas düşünürsen takasta yapabilirz benim de eklediğim güzel şeyler var bak istersen önce http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725083

50ye aldım ben canım flodan kutusuda duruyor daha.
dediğim gibi 4 5 defa anca giymişimdir
yarı fiyatına vermeyi düşünüyordum ama sende baya uyguna almışsın. benimki pahalı gelebilir.
topiğine baktım ama begendiğim seylerde beden yakalayamadım. birtane deri çanta var togan marka onu begendm ama fiyatı çok yüksek kalıyor.

yarı fiyatına vermeyi düşünüyordum ama sende baya uyguna almışsın. benimki pahalı gelebilir.
topiğine baktım ama begendiğim seylerde beden yakalayamadım. birtane deri çanta var togan marka onu begendm ama fiyatı çok yüksek kalıyor.
[/

anladım cnm teşekkür ederim.bedenler yanıltmasın genelde yazılanla tutmuyor .çantayı almayıo düşünürsen indirim yaparım.hayırlı satışlar

Son düzenleme:
topiğine baktım ama begendiğim seylerde beden yakalayamadım. birtane deri çanta var togan marka onu begendm ama fiyatı çok yüksek kalıyor. [/

anladım cnm teşekkür ederim.bedenler yanıltmasın genelde yazılanla tutmuyor .çantayı almayıo düşünürsen indirim yaparım.hayırlı satışlar

tesekkür ederim canım ayakkabıları almaya karar verirsen fiyat olarak konuşuruz.orta yolu buluruz.

$190620142559.jpg $190620142558.jpg
bourjouis pudra 52 numara.
çok az kullanıldı rengi uymadı burdaki bir arkadaştan almıştım
5 lira.
$190620142561.jpg
essence ruj. dare to be nude
2 3 sefer kullanılmıştır en fazla. 3 lira.

Back