- 8 Ocak 2011
- 1.429
- 347
- 363
pek birşey kalmadı canım ya.
ilk mesaja bakarsan orda var hepsi![]()
evet hiç kalmamış çanta cüzdan kozmetik vardır en azından diye düşünmüştüm ama maşallah herşey güzelmiş bitmiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek birşey kalmadı canım ya.
ilk mesaja bakarsan orda var hepsi![]()
evet hiç kalmamış çanta cüzdan kozmetik vardır en azından diye düşünmüştüm ama maşallah herşey güzelmiş bitmiş :)
37 numara canım
ben 37 kalıp darsa 38 giyiyorum bana oluyor.
aslında bunu satmayı dşünmüyordum bir fiyat belirlemedim senin düşündüğün nedir.
Eki Görüntüle 1161114 Eki Görüntüle 1161115
cnm bunları ben geçen hafta aldım burdan bir arkadaştan üstelik sıfır 15 e aldım .takas düşünürsen takasta yapabilirz benim de eklediğim güzel şeyler var bak istersen önce http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725083
50ye aldım ben canım flodan kutusuda duruyor daha.
dediğim gibi 4 5 defa anca giymişimdir
yarı fiyatına vermeyi düşünüyordum ama sende baya uyguna almışsın. benimki pahalı gelebilir.
topiğine baktım ama begendiğim seylerde beden yakalayamadım. birtane deri çanta var togan marka onu begendm ama fiyatı çok yüksek kalıyor. [/
anladım cnm teşekkür ederim.bedenler yanıltmasın genelde yazılanla tutmuyor .çantayı almayıo düşünürsen indirim yaparım.hayırlı satışlar
50ye aldım ben canım flodan kutusuda duruyor daha.
dediğim gibi 4 5 defa anca giymişimdir
yarı fiyatına vermeyi düşünüyordum ama sende baya uyguna almışsın. benimki pahalı gelebilir.
topiğine baktım ama begendiğim seylerde beden yakalayamadım. birtane deri çanta var togan marka onu begendm ama fiyatı çok yüksek kalıyor. [/
anladım cnm teşekkür ederim.bedenler yanıltmasın genelde yazılanla tutmuyor .çantayı almayıo düşünürsen indirim yaparım.hayırlı satışlar
tesekkür ederim canım ayakkabıları almaya karar verirsen fiyat olarak konuşuruz.orta yolu buluruz.
Eki Görüntüle 1162079 Eki Görüntüle 1162081
bourjouis pudra 52 numara.
çok az kullanıldı rengi uymadı burdaki bir arkadaştan almıştım
5 lira.
Eki Görüntüle 1162083
essence ruj. dare to be nude
2 3 sefer kullanılmıştır en fazla. 3 lira.