Kozmetik kıyafet ayakkabı herşey çok uygun

Valla canım ya keşke önceki kargomdan önce göreydim bunu eklerdin, güneş kremi almayı düşünüyordum ama annem almış bugün bir arkadaşından bana :(, elinde başka mac ürünleri var mı, kapatıcı olur allık olur eyeliner olur:ssz:

rujları serperim adlı arkadaş aldı şu an itibariyle canm ya :31:valla bu rujlar sonradan çıktı. önceden bilseydm koyardım resimlerini.
macten allığım var bir tane ama onuda kendm kullanıyorum ya.

rujları serperim adlı arkadaş aldı şu an itibariyle canm ya :31:valla bu rujlar sonradan çıktı. önceden bilseydm koyardım resimlerini.
macten allığım var bir tane ama onuda kendm kullanıyorum ya.

Sağlık olsun canım yaa o zaman kendine iyi bak iyi geceler..:)

Canım colinsin ceketi duruyor mu ikisi toplam kaça olur kargo dahil fiyatını alabilir miyim senden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

colins ceket satıldı malesef.
kalanlar ilk mesajda.ayakkabılar güneş kremi far falan var
begendiğin olursa tek etek için kargo ödeme.

Canım etek için son fiyati nedir başka o tarz ceketin var mı

yok ya başka
canım zaten 5 lira. daha ne yapabilirm ki. 20ye almıştım. bir iki kez giydim
.başka begendiği yok mu

Tamam canım o zaman alıyorum yarın tekrar konuşalım ona göre işlemleri olsun.

siyah ayakkabıyı flodan 70e aldım.bir kere giydim yolda geri dönüp değiştirdim topukluya alışkın olmadığımdan 37 numara. 20ye satıyorum
krem rengi sandalet ayakta çok şık duruyor. aceleden numarasını yanlış almışım.bir iki kez annem giydi. 38 numara 10a satıyorumm

siyah ayakkabıyı flodan 70e aldım.bir kere giydim yolda geri dönüp değiştirdim topukluya alışkın olmadığımdan 37 numara. 20ye satıyorum
krem rengi sandalet ayakta çok şık duruyor. aceleden numarasını yanlış almışım.bir iki kez annem giydi. 38 numara 10a satıyorumm

Merhaba canım 36 numara ayakkabın var mı peki satmayı düşündüğün

Back