- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Valla canım ya keşke önceki kargomdan önce göreydim bunu eklerdin, güneş kremi almayı düşünüyordum ama annem almış bugün bir arkadaşından bana, elinde başka mac ürünleri var mı, kapatıcı olur allık olur eyeliner olur
Canım etek satıldı mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok duruyor sadece 5 lira
rujları serperim adlı arkadaş aldı şu an itibariyle canm yavalla bu rujlar sonradan çıktı. önceden bilseydm koyardım resimlerini.
macten allığım var bir tane ama onuda kendm kullanıyorum ya.
Canım colinsin ceketi duruyor mu ikisi toplam kaça olur kargo dahil fiyatını alabilir miyim senden
Canım etek için son fiyati nedir başka o tarz ceketin var mı
yok ya başka
canım zaten 5 lira. daha ne yapabilirm ki. 20ye almıştım. bir iki kez giydim.başka begendiği yok mu
Tamam canım o zaman alıyorum yarın tekrar konuşalım ona göre işlemleri olsun.
iyi geceler shiseido pudra satıldı mı acaba ?
yok satılmadı ama son kullanma tarıhınının gectıgını dusunerek cope attım:) aslında emın olamadım gecıp gecmedıgınden ama rıske gırmek ıstemedım.iyi geceler shiseido pudra satıldı mı acaba ?
yok satılmadı ama son kullanma tarıhınının gectıgını dusunerek cope attım:) aslında emın olamadım gecıp gecmedıgınden ama rıske gırmek ıstemedım.
siyah ayakkabıyı flodan 70e aldım.bir kere giydim yolda geri dönüp değiştirdim topukluya alışkın olmadığımdan 37 numara. 20ye satıyorum
krem rengi sandalet ayakta çok şık duruyor. aceleden numarasını yanlış almışım.bir iki kez annem giydi. 38 numara 10a satıyorumm
malesef canım. Ayaklarım 37 37 bucuk falanMerhaba canım 36 numara ayakkabın var mı peki satmayı düşündüğün
malesef canım. Ayaklarım 37 37 bucuk falan
ayakkabıları bir iki defa giydimm
fiyat sorun anlaşırızz
canım krem sandaleti çok beğendim
başka hangi ürünün kalmış kalmamış bilemedim
kalanları listelersen birkaç ürün daha seçeyim tek ürün kargosu olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?