- Konu Sahibi conekcomlek
-
Burası benim içimi döküp rahatladigim bir topic oldu kızlar ya iyiki acmissin bu başlığı Cemre
Yapsana :) ama biraz da kendini tanıt..
Sanki bugün çok güzel olcakmışım gibi geliyo
Günaydınnn güzelllerrrr
Bugün bi iş görüşmem vardı kızlar. Çok ani gelişti. Büyük bir firma hayalimden bile geçmezdi muhasebeci ariyolarmis. Görüştüm ama bakalım. Biz sizi ararız dediler pek ümidim yok yani :'(
Canım niyetine girdin sen. Artık olur. Tevekkül et.
Ayy kızlar cok mutluyum.
İsim oldu isim
Ayy kızlar cok mutluyum.
İsim oldu isim
☺️☺️ biz hep güzeliz 😉😉
Aman Allah'ımmmm, nasıl sevindim, nasıl havalara uçtum anlatamammmm
Nazmiyecim canım benim çok duygulandım yaaa, hayırlı uğurlu olsun, çok hayırlı olsun, inşaallah eşine tüm o cicileri alırsın, çok güzel bir iş kadını olursun, manken gibisinden...
Ay çok mutlu oldummmmmm, canım arkadaşımmmm:13:
Vavvv! Bu cok ıyı bır haber. Cok sevındım valla.
Olumlu enerjı bu olsa gerek. Bu sayfadakı arkadasların hepsı, cok olumlulardı. Sıze olumlu enerjı gondermısler. :))
Sayfani takip ediyorum eline saglik
manikdepressiftik diye yazmissin
ergenlik dönemindede ilac kullanmissin
bipolarmiydin yoksa hafifmi atlattin
simdi ilaclari kullanmiyormusun
cevabin icin tesekkürler :)
Aynen öyle canım. Burada yazdiklarimiz beni çok etkiledi. Hep burayı düşünerek gittim zaten ise. Hicbirseyin yaşı yoktur. İste ve olsun. Kızlar belki farkında olmadan bana çok büyük iyilik yaptınız. Kendimi çok iyi ifade edebildim. Başka zaman olsa asla bir buçuk saatlik bi görüşme olmazdı. İyi ki varsınız. Evrene olumlu düşünce göndermek iyimis
Iste olumlu dusuncenın gucu
Itıraf etmek gerekırse, bu sayfa bana da cok olumlu bır enerjı verıyor.
Ayy kızlar cok mutluyum.
İsim oldu isim
Amanınn çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Ben sana çok güveniyorum. Biliyosun dimi. Tebrik ederim.
Kızlar sanırım güzel bir sinerji oluşturduk. Ben de ek iş istiyordum. Ek iş buldum. Ne olduğunu hiç sormayım 😛 ama ben mutluyum. Biraz borcum var. Onu biran önce kapatmak istiyorum. Neden biliyo musunuz. Çünkü 2014 te nişanlanacağımı hissediyorum. Bırç harç kalmasın. Ek iş tamam şimdi sıra sağlam bir ilişkide. Allaha dua ediyorum. Artık kendimi hazır hissediyorum. Hani nazmiyecim sana diyodum ya. Ben de niyetine girdim allahın izniyle 😊😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?