• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kozamdan çıkıp yepyeni bir kelebek olma günlüğüm...

1 sene sonrasi icin ben de hayal kurayim dedim ama olmadi. Belli ki kafam cok karisik.

Iki tur hayale daldim ben, ikisi de guzel.

Birincisi; esimle yeniden bir araya gelmisiz. Aileler artik bize mesafeli. Karismiyorlar hayatimiza. Esimle tam bir aile olmusuz, vajinismusu yenmisim ve hamileyim. Ayni zamanda sevdigim ve egitimimin hakkini verebildigim bir isim var. Benim istedigim semtte istedigim eve tasinmisiz ve aksamlari evime kosarak geliyorum. Esimle mutluyuz. Hatalarimizdan ders almisiz. Ve ozenli davraniyoruz birbirimize.

Ikincisi ise... buruk biraz. Bosanmisim. Ama gucluyum. Magrurum. Sevdigim bir isim ve bir de kendime ait bir arabam var. Feci para biriktiriyorum. Kilo vermisim, alimliyim eskisi gibi. Hayatimda bir ay sonra evlenecegim adam... Masallardan firlamis gibi. Tam gonlume hitap eden cinsten. Hem tutkulu iki asigiz hem de sahane iki arkadas...

Ikincisi cevremin benim icin bictigi hayal. Ama simdilik egreti duruyor ustumde. Keske birincisi olsa...

Hayal bu ya...

Bana Allah yeter...

1 sene sonrasi icin ben de hayal kurayim dedim ama olmadi. Belli ki kafam cok karisik.

Birincisi; esimle yeniden bir araya gelmisiz. Aileler artik bize mesafeli. Karismiyorlar hayatimiza. Esimle tam bir aile olmusuz, vajinismusu yenmisim ve hamileyim. Ayni zamanda sevdigim ve egitimimin hakkini verebildigim bir isim var. Benim istedigim semtte istedigim eve tasinmisiz ve aksamlari evime kosarak geliyorum. Esimle mutluyuz. Hatalarimizdan ders almisiz. Ve ozenli davraniyoruz birbirimize.

Ikincisi ise... buruk biraz. Bosanmisim. Ama gucluyum. Magrurum. Sevdigim bir isim ve bir de kendime ait bir arabam var. Feci para biriktiriyorum. Kilo vermisim, alimliyim eskisi gibi. Hayatimda bir ay sonra evlenecegim adam... Masallardan firlamis gibi. Tam gonlume hitap eden cinsten. Hem tutkulu iki asigiz hem de sahane iki arkadas...

Ikincisi cevremin benim icin bictigi hayal. Ama simdilik egreti duruyor ustumde. Keske birincisi olsa...

Hayal bu ya...

Bana Allah yeter...

Bellili zor günler geçiriyorsun. Sabret canım. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez. Güzel günler yakında. Biraz daha gayret.

perşembe gününe kadar bende böyle istekleri yapıyordum kafamın içinde şimdi hepsi sönmüş gibi çok mutsuz hissediyorum

Hayal bu ya...

Bana Allah yeter...

Size şans dılıyorum. Insallah, 1 sene sonra ıstedıgınız her seyehayırlı bır sekılde ulaşmış olursunuz.

Hayal bu ya...

Bana Allah yeter...

her sıkıntının sonunda bir ferahlık vardır canım. sadece sabret umarım dilediğin şey senin için hayırlısı olur.

Işte benim listemmm

1) iyi bir iş bulmam lazım. Erteledigim herşeyi iş sahibi olunca yapabilecegime inanıyorum. İşsizlik benim elim kolumu bağlıyor. Maasimla kocacima bi sürü kıyafet alicam. Bu hazzı yaşamak istiyorum :-)

2) kilo konusu. 60 kg olmalıyım. Kilolar gidince iş sahibi de olcakmisim gibi geliyor. Şu 70 in altına bi dussem inşallah. O zaman isim olcakmis gibi geliyor belki alakasız ama ben kendimi böyle kosullandirdim

3) bakımlı bir bayan olmak. Saçlarım hep yapılı olsun. Makyajim giyimim.... İstediğim gibi olmak istiyorum. Tırnaklarım uzun manikürlu.

4) ıngilizce öğrenmek istiyorum. Bu çok çok şart. Artık ingilizceyi dilden bile saymiyorlar ama yıllardır içimde hep çince öğrenme isteği vardır :-)

5) yüksek lisans yapmak istiyorum. Bunu cok istiyorum. Herkes yasin geciyo diyor ama olsun. Ben kendimi geliştirmek istiyorum.

6) Kur ' an okumak. Bunu düzenli hale getirmek hergün en azından 4-5 sayfa kadar okumak. Bir de bilmediim . Duaları ezberlemek. Dinimi dinimin guzelliklerini araştırmak öğrenmek.

7) türkiye turu özellikle karadeniz turu. :-) bu da hayallerim içinde :-)

8) değişik ve zevk alabileceğim hobiler edinmek. Yıllar önce bıraktığım resmi yapmaya geri dönmek. Evimin bir odasını hobi odası yapmak. Bu çok çok güzel olur.

9) bir ev sahibi olmak...

10) bir bebisimiz olsun eşimle... Belki bir kiz... İsmi hazır "şiir"....

Çok uzun vadeli hayaller bunlar. Hepsini ama hepsini yapabilmek için bir isimin olması gerekiyor.

Keyifle okudum .umarim hepsi gerçek olur.:thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahıbesı nerelerde? :(

Kızlar, sızden olumlu enerjı ıstıyorum. Bu cumartesı sınavım var. Bu sayfanın enerjısıne ınanıyorum. :)

Back
X