• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kozamdan çıkıp yepyeni bir kelebek olma günlüğüm...

Yazdıklarınızı çok beğendim. Hayallerin olması hedeflerin konulması hayatı daha anlamlı hale getiriyor. Sizi takip edicem belki bende bi liste hazırlarım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler File88, listeni heyecanla bekliyorum, çok haklısın, hayallerimiz olmadan ne kadar da boş geliyor hayat... :31:

Cemrecim bitti dediğin yerde can bulacak inan bana. Tüm kalbinle inanarak devam et çalışmalarına. Hayallerinin peşinden koş. Nasılki şimdi evin araban işin bir zamanlarki hayalinin ürünü. Birgün bi bakacaksın kitapların raflarda icatların insanların hayatını kurtarıyor. Ben eminim. Tüm kalbimle inanıyorum. Ben de şu an 1 yıl önceki hayallerimi yasıyorum.

Bu halime de sonsuz şukur olsun ama hayallerımı yasadıgımı pek soyleyemem. Umarım, sayfanın guzel enerjısınden ben de yararlanırım da, hayallerımı yasarım.

Şu sağda en üst rafta üçüncü sıradaki kitap... Hani şu diğerlerinin arasında canlı görünen kitap... Onun yazarı cemre mi. Tanıyorum ben bak bu kitabın yazarini. Hadi alalım neler yazmış bakalım cemre :-)

İş yeri bugün iyiydi kızlar. Ortam güzel. Odadaki arkadaşımı pek sevmedim. Çok bencil gibi geldi. Ben yaptim ben ettim... Hep bennn.... O anlatırken ben yüzüne gülüyordum ve içimden " ne kadar da bencilsin " diyordum.

İş yeri bugün iyiydi kızlar. Ortam güzel. Odadaki arkadaşımı pek sevmedim. Çok bencil gibi geldi. Ben yaptim ben ettim... Hep bennn.... O anlatırken ben yüzüne gülüyordum ve içimden " ne kadar da bencilsin " diyordum.

Ilk ıntıba onemlı tabı. Ama sen yıne de on yargılı dusunme arkadasım. :)

Canım hayırlı olsun tekrar. Zamanla daha güzel olur merak etme. 🌺🌺

Ilk ıntıba onemlı tabı. Ama sen yıne de on yargılı dusunme arkadasım. :)

Öyle canım. Burda iyi şeyler öğrenebilmek için o arkadaşa ihtiyacım var sonuçta. Tüm konuya fazlasıyla hakim.

Canım hayırlı olsun tekrar. Zamanla daha güzel olur merak etme. 🌺🌺

Sağol Gönülum :-) bende herşeyin daha da iyiye gitcegine inanıyorum insallahb :-) sabah kalkıp namazimi kıldım bu arada :-) dua ettim Allaha yüzümü kara çıkarma diye :-)

Öyle canım. Burda iyi şeyler öğrenebilmek için o arkadaşa ihtiyacım var sonuçta. Tüm konuya fazlasıyla hakim.

Sağol Gönülum :-) bende herşeyin daha da iyiye gitcegine inanıyorum insallahb :-) sabah kalkıp namazimi kıldım bu arada :-) dua ettim Allaha yüzümü kara çıkarma diye :-)

Yuzun hep aydınlık olsun :)

Slm canlar. Buralar pek havadar olmuş yine yeller esiyor :-) nasılsınız neler yapıyorsunuz çok ozletmeyin kendinizi

Kızlar nerelerdesiniz. Ben çalışıyorum :) 1 saat sonra çıkmış olacağım inşallah. Hadi 1 sene sonrası için hayal kuralım.

Kızlar nerelerdesiniz. Ben çalışıyorum :) 1 saat sonra çıkmış olacağım inşallah. Hadi 1 sene sonrası için hayal kuralım.

Evet bir sene sonra napıyor olacağım. Kızlar borcu harcı bitiemişim. Bide araba almışım. Nissan micra :) nişanlıyım ve düğünüme sayılı günler kalmış. Öyle bir adamla evleniyorum ki allaha hergün şükrediyorum. Gidenler iyiki gitmiş diyorum. 🌺🌺

Evet bir sene sonra napıyor olacağım. Kızlar borcu harcı bitiemişim. Bide araba almışım. Nissan micra :) nişanlıyım ve düğünüme sayılı günler kalmış. Öyle bir adamla evleniyorum ki allaha hergün şükrediyorum. Gidenler iyiki gitmiş diyorum. 🌺🌺

Aaa yazmayı unutmuşum. Tam ideal kilomdayım. 63 :))

Aaa süper olmuş canim bu:-) 1 sene sonra müşavirlik stajim başlamış ehliyetimi almış 60 kgda :-) belki ev alma girişiminde bulunmuş durumda olmayı hayal ediyorum :-) hayal bu ya bir aylık falan hamile de olsam ne güzel olur

Ben de 1 sene sonra, cok mutlu ve huzurlu oldugum bır kurumda memurum. :)
Aynı zamanda da dgs ıle beslenme uzmanlıgına gecıs yaptım. Hatta ogrencı oldugum ıcın calısma surem de cok az. Bu arada, agrılarımdan kurtulmus, antıdepresanı bırakmıs bır AsiNaz'ım sımdı.
Bır yandan da sevgılımle evlenmısım. Bebek hayalı kuruyoruz.

(nasıl da mutluyum sımdı:))

Aaa süper olmuş canim bu:-) 1 sene sonra müşavirlik stajim başlamış ehliyetimi almış 60 kgda :-) belki ev alma girişiminde bulunmuş durumda olmayı hayal ediyorum :-) hayal bu ya bir aylık falan hamile de olsam ne güzel olur

Harika canım. Şimdiden tebrikler. Bence hayallerimizi ayrıntılandıralım. 🌺🌺

Ben de 1 sene sonra, cok mutlu ve huzurlu oldugum bır kurumda memurum. :)
Aynı zamanda da dgs ıle beslenme uzmanlıgına gecıs yaptım. Hatta ogrencı oldugum ıcın calısma surem de cok az. Bu arada, agrılarımdan kurtulmus, antıdepresanı bırakmıs bır AsiNaz'ım sımdı.
Bır yandan da sevgılımle evlenmısım. Bebek hayalı kuruyoruz.

(nasıl da mutluyum sımdı:))

Ohhh misler gibi valla.

Back
X