Koyu renk mobilyalar

benimde yatak odam venge pronto ile siliorum ne toz nede iz kalıo salon takımım ve yemek odası da öledi ama onları değiştirdim 2 haftaya krem rengi mobilyalarım gelicek inş:D prontonun sprey olanınıda kullandım ama jel olanı daha ii gibi küçük bir sprey şişesine koydum fıs fıs hemen oluor:D

bi yerde okumustum bi türlü yolum düşmedi alamadım hep unuttum ama kesinlikle deniyceğim bişeyi size de anlatayım.bi sitede yazıodu kadının bi tanesi koyu renk mobilyalarında ki toza lekelere çiçekçiden çi,çek parlatıcısı ile çare bulmus.cok etkiliymiş tozunu aldığım mobilya 1 haftaya yakın toz tutmuo diyo bende deniycem

kızlar hepiniz pronta yazmışsınız.tabi oda alternatif ama hem ucuz hemde daha sağlıklı bir diğer yolda kovadaki suyun içine biraz elma sirkesi ve çok çok az bulaşık deterjanı köpürmeyecek kadar az.tabi bide fiber optik bez.bununla ister yer ister mabilya isyerseniz de mutfak dolabı silin asla leke kalmıyor.ben devamlı bu şekilde siliyorum.

merhaba arkadaşım ben de boyatmak istiyorum ama mobilyacı her yüzey boya tutmaz dedi,benim mobilyalarım venge sanırım mdf,bir bilgin var mı boyanıp boyanmama konusunda

Merhaba arkadaşlar sitenizde yeniyim.Umarım iyi vakit geçiririm burda.
aydoğu benim kardeşimin bi arkadaşı var. mobilya cila işi yapıyor sanırım. Marangozda olabilir tam emin değilim ama bu konuda sorabilirim senin için

Valla bende bıktım bıktım bu venge mobilyalardan şekerler. Sehpalar takımlar antre mobilyaları herşey venge bu kadarmı aptal olur bir insan neymiş ağırmış asilmiş bir daha tövbe.:14: Evime koyu renk ip bile almam artık.Mis gibi siliyorum arkamı dönüyorum toz içinde.Neler denedim olmuyor.Allah rızası için bir yöntem bilen duyan varsa söylesin kızlar.Düşmanıma bile vermesin deriz ya,bu koyu mobilyalara cuk oturuyor bu laf.

Valla bende bıktım bıktım bu venge mobilyalardan şekerler. Sehpalar takımlar antre mobilyaları herşey venge bu kadarmı aptal olur bir insan neymiş ağırmış asilmiş bir daha tövbe.:14: Evime koyu renk ip bile almam artık.Mis gibi siliyorum arkamı dönüyorum toz içinde.Neler denedim olmuyor.Allah rızası için bir yöntem bilen duyan varsa söylesin kızlar.Düşmanıma bile vermesin deriz ya,bu koyu mobilyalara cuk oturuyor bu laf.

cnm benim oturma odamda orta sehpam ve tv ünitem venge beyaz karışımı inan 3-4 günde bir toz alıyorumm tozlanmıyo bile...
salonda yemek odam orta sehbam beyaz ondan 1 ay almasam zerre tozu göstermiyor..ama koltuk takımlarım koyu renk salonum siyah oturma odam kahve..onlardanda memnunum kirlenmiyo tozlanmıyoda valla..evimde tek zorlayan şey mutfak halımın beyaz oluşu ha bide yatak odam siyah beyaz ama komidinlerin tuvalet masasının üstü düz siyah işte o tozunu gösteriyor..oda yatak odası oldugundan çok sallamıyorum:)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar sitenizde yeniyim.Umarım iyi vakit geçiririm burda.
aydoğu benim kardeşimin bi arkadaşı var. mobilya cila işi yapıyor sanırım. Marangozda olabilir tam emin değilim ama bu konuda sorabilirim senin için

Ay canım biraz geç oldu cevap için ama hala değiştirmedim,sorarsan çok memnun olurum

teşekkür ederim sağolun darısı başınıza, bana bu boyatma işi 1.800 liraya mal oldu.ama yaptırdığımız yer tanıdık değildi. internetten bulduk sitelerde bir yerdi. tanıdık vasıtasıyla olsa idi belki daha farkla olurdu.

ohaaaaa :53: ne kadar pahalıya mal olmuş öle. o kadar para verdikten sonra gder yeni mobilya alırım daha iyi :51:

ya kızlar benim hayatta en nefret ettiğim renk kahve rengi.oyuzden mobilyalarımı hiç kahve almadım.ve kıyafette bile siyah tutkunuyumdur.yani öyleydi.oyuzden yatakodam yemek odam oturma odam ahşap kısımlar hepppp siyah.oturma grubmda siyah kırmızı.daral geldi artık.içim karardı.kendi evime geçim tualeti banyoyu bile beyaz yapıcam ya of.benim ilk kendi evimdi sattık şuan kiradayım bende.eşyam yerleşirken kaynanam nazar mazar olmasın mikrop kalmasın die sen git bolll sirkeli suyla sil.hep silme izleri,bez izleri duruyo.neyyyle sildiysem geçmedi.2 yıllık evliyim.nerdeyse hergün siliorum.artık mobilyanın rengi kalkçak o derecce yani.diğerleri neyseda yatakodam daha çok toz oluo yaa.nolur bi ççare.benimde mobilyalarım cilasız.napıcamı şaşırdım artık sinirden toz almamaya başladım.1 haftada 2 parmak toz oluolar.hala da almıorum :/çok sinirlerim bozuk.bide şey.oturma grubum siyah kırmızı demiştim.kadife gibi bi kımaş.ya elektirikli süpürgeyle çekiorum,silkeliyorum,ama banamısın deio,oda aynı arkamı dönym toz.misafir gelcek die ödüm kopuyo.bu kız ne pis derler ya :/ bende boyatmayı düşündüm ama,çok masraf yaaaaa...of.alıcam elime balyozu kırcam tüm mobilyaları ,o dereceye geldim yaniii :5: :14: :43: :84: :95:

kızlar hepiniz pronta yazmışsınız.tabi oda alternatif ama hem ucuz hemde daha sağlıklı bir diğer yolda kovadaki suyun içine biraz elma sirkesi ve çok çok az bulaşık deterjanı köpürmeyecek kadar az.tabi bide fiber optik bez.bununla ister yer ister mabilya isyerseniz de mutfak dolabı silin asla leke kalmıyor.ben devamlı bu şekilde siliyorum.

ya benim kaynanam mobiyalarımı sirkeli suyla silmiş.ben hala o izleri çıkarmaya çalışıyorum 2 yıldırrrr :'(

kesınlıkle anwayın loc ürünü microfiberli bezle sildiğin zaman 2 gün toz konmuyor çok memnunum tavsiye edrim benım mobılyalarımda venge hiç zorlanmıyorum...:15:

Kızlar zeytinyağı ve toz şekeri karıştırıp silin . lekeler hemen yok oluyo .sonra içinize sinmezse duru suyla tekrar silin ama o lekeli dalgalı görüntüyü alıyo

benim demobilyalarım koyu kahve nefret ediyorum...bende boyatmayı düşünüyorum...birde bu açık renk mobilyalar üç dört yıldır moda sanki:43:

Back
X