• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kumraldan sariya

Canımcım diger arkadaslara bukadar yardimci oldugunu gorunce bende yazmak istedim ben sacımı kumral vital 7-00 boyayıp uçlarına oriel ile (bulabilirsem bitkisel ) balyajlar atmak istiyorum.balyaj icin karısımı hangi oranda hazırlamak lazım.sacim gordugun gibi .sence basarabilirmiyim.balyajdan sonra nası cila atmam lazım ?cila icin inci sarısı düsünüyorum ama cila yaparken oksidasyon koyuluyormu ?
Eki Görüntüle 307496 :kkk::kkk:

bittikten sonra resim eklemeyi unutma :)

Son düzenleme:
tenine yakışır mı bilmiyorum ama kendi saç rengimi çok beğenirler benim. küllü açık kumral diye geçiyor sanırım :) profilimde ve avatarımdaki fotolarda belli oluyor :)

canım bu rengi sen yaptıysan gayet başarılısın.saçlarına uçlara balyaj dediğin sanırım krepe balyajdan bahsediyosun.orielini 20 volume yani %6 oksidanla bebek maması kıvamında hazırla.saçlarını bu noktada istediğin balyaj sayısı ve kalınlığınca tutamlara ayır.sonra uçlarına (yine ne kadar uzunlukta istiyosan balyajlarını) krepe at.bu noktada şuna dikkat et ayırdığın tutamın kalınlığı ne kadarsa krepe sonucu düz kalan saç onun yarısı kadar olsun ki iki renk arasında çizgi diil belirsiz bi geçiş olsun.tüm saçının ayırma ve krepe aşaması bittikten sonra hazırladığın orieli kalan saçlara eşit oranda sür,alüminyum folyo ile sar.eline mutlak suretle bulaşmasın çünkü çok yakar.bu aşamada hızlı olmanda yarar varki saçın eşit oranda açılsın.bekleme süresi istediğin tona ulaştığın an biter ama sana yine bir tüyo vermem gerekirse orielli saçı 4-5 tel alıp iki elinle çek esneme varsa yıkanma zamanı gelmiştir.eğer çok esneyip kopuyosa HEMEN YIKA.cila olarakta inci sarısı olabilir.1 parmak uzunluğunda inci sarısı boyayı ılık suyla oksidan koymadan cıvık kıvamda hazırla dikkat et cıvık olacak.balyajlı yerlere sür 10-15 dk beklet ve yıka.görüşürüz.

Tesekkurler cnm.Dun sacimi kumral 7-00 vital ile boyadım.Ama bronz kahveyi kapatmadı istedigim renkte olmadı.Oriel kullanıp yıpratmak istemiyoum saclarımı .bu nedenle dip boyamı beklicem .geldiginde acık kumral yapıcam bu sefer ama kesinlikle loreal majirelle yapıcam sanırım daha iyi tutar diye düşünüyorum.:28: asagida son durumu gorebilirsin. istedigim sacida koydum.sanırım ne yapmak istedigimi anlatabildim.
$IMG_1100.jpg $IMG_1113.jpg $Bar Refaeli hairstyle 6.jpg

Tesekkurler cnm.Dun sacimi kumral 7-00 vital ile boyadım.Ama bronz kahveyi kapatmadı istedigim renkte olmadı.Oriel kullanıp yıpratmak istemiyoum saclarımı .bu nedenle dip boyamı beklicem .geldiginde acık kumral yapıcam bu sefer ama kesinlikle loreal majirelle yapıcam sanırım daha iyi tutar diye düşünüyorum.:28: asagida son durumu gorebilirsin. istedigim sacida koydum.sanırım ne yapmak istedigimi anlatabildim.
Eki Görüntüle 308145 Eki Görüntüle 308146 Eki Görüntüle 308147

canım şu anki saçınla istediğin renk arasında epey bi fark var sen oriel kullanmadan bu renge asla ulaşamazsın.nitekim bu saç resimden anladığım kadarıyla sık atılmış balyaj hatta nerdeyse röfle.bunuda boyayla yapman imkansız.çünkü bu saç paket atılarak yapılmış.sen en iisi güvendiğin bi kuaföre gidip bu beğendiğin saçı göster.zaten kuaför desteği olmadan ve orielsiz dediğim gibi yapamazsın :50:

Son düzenleme:
Foto eklemeyibilmediğim için ekleyemicem ama benim de koyu kestaneden oryalle açılarak açık karamel oldu . Öyle çok da yıpranmadı kuaförüm iyi çünkü

Foto eklemeyibilmediğim için ekleyemicem ama benim de koyu kestaneden oryalle açılarak açık karamel oldu . Öyle çok da yıpranmadı kuaförüm iyi çünkü

bende seninle aynı fikirdeyim canım.benimde saçımda oiel var üstelik kendim yaptım ve hiç bir yıpranma etkisi yok.ama daha önceleri kuaför kurbanı olmadım diil.ne güzel doğru düzgün bi kuaför bulmuşsun saç yakmayan.

Kuaför bile denmez , kalın telli gür saçlarımı öldürdü dün yine kestirdim 1, 5 sene oldu ama bu yıpranma kadar iğrenç 1 şey yokmuş nasıl başardıysa

Şuan kumral dore, ilerde yine sorun yaşamak istemiyorum koyu kahve aldım hatta konuda açtım kolestonun koyu kahvesi ama nolur bilmem sarıya geçerken siyah gibi sorunlumu olur ?

Kuafor bir saci cok zarar vermeden tek seferde koyu kumraldan sariya cevirebilir mi?
Birde hosunuza giden sari renkler varsa resim koyabilir misiniz?

Saçlarini hiç boyama canm.mahfolur...bende koyu kumraldim sari yaptm sevmedim.keşke hiç boyamasaydm.tekrar kumrala boyamak istiyorum.

Kuaför bile denmez , kalın telli gür saçlarımı öldürdü dün yine kestirdim 1, 5 sene oldu ama bu yıpranma kadar iğrenç 1 şey yokmuş nasıl başardıysa

Şuan kumral dore, ilerde yine sorun yaşamak istemiyorum koyu kahve aldım hatta konuda açtım kolestonun koyu kahvesi ama nolur bilmem sarıya geçerken siyah gibi sorunlumu olur ?

canım kısaca anlatmam gerekirse siyahtan sarıya geçerken saç kırmızıya sonra turuncuya sonra sarıya döner.kahveden dönerken ki burda numara önemlidir ama yinede önce turuncuya döner sonra sarıya.yani her kademede kaybettiği bi renk vardır.senin muhtemelen siyah kadar zorlamaz saçını kahve tonlar.

canım kısaca anlatmam gerekirse siyahtan sarıya geçerken saç kırmızıya sonra turuncuya sonra sarıya döner.kahveden dönerken ki burda numara önemlidir ama yinede önce turuncuya döner sonra sarıya.yani her kademede kaybettiği bi renk vardır.senin muhtemelen siyah kadar zorlamaz saçını kahve tonlar.

Anladım çok sağol koleston aldım koyu kahve değiştirecem sanırım açık kahveyle siyah oluyor diyorlar koleston mu lorela excellent hangisi alacam kararsızım gözüm çok korktu

Eki Görüntüle 308145 Eki Görüntüle 308146 Eki Görüntüle 308147

sacim birkac yikamada akti ve bu renk oldu hala kahverengi havası var.
$IMG_1118.jpg

Anladım çok sağol koleston aldım koyu kahve değiştirecem sanırım açık kahveyle siyah oluyor diyorlar koleston mu lorela excellent hangisi alacam kararsızım gözüm çok korktu

canım bende daha önce bi ton boya markası denedim ama hiç birinden istediğim randımanı alamadım.şu an nevacolor kullanıyorum.çünkü en ii rengi onda aldım.demet akalın bile neva kullanıyo çünkü hangi numaraysa aldığın o rengi verio.renk verme açısından super.ama yinede hani ilk boyandığında saçtaki ışıltı varya o çok kalmıo.yinede vazgeçmiyorum bu markadan hem ucuz hem renk verişi çok ii.

merhaba kızlar.2 yıl kuaförlük kursuna gitmiş biri olarak söylüyorum,saç açmak kolay bi işlem diil malesef.ben saçlarımı 2 yıldır kendim boyuyorum ve harika durumdalar.daha önceleri ne renk istediysem kuaförler hep yaktılar.açıcı (oriel) olmadan bi saç asla açılmaz.ama oriel gören saçta eğer fazla ton açılmışsa saçı zorluyo ve yakıyo.benim size tavsiyem ya kendiniz yapın,yada aşama aşama açtırın.mesela koyu kestane bi saçı (yani 3 numara) en fazla kumrala kadar (yani 7 numara) açın.3-4 ay sonra 2 ton daha açtırırsanız zaten sarıya ulaşmış olursunuz.böylelikle saçınız yanmaz.ben 3,5 yıl önce sarı yaptırıcam die belimdeki saçları omzuma kadar yaktırıp üzerine bide 400 tl para verdim.sakın yazık etmeyin saçlarınıza ve zorlamadan aşama aşama açtırın.fikir edinin diye resim ekliyorum

ilk resim eski hali.ikinci şimdiki.ikinci resim photoshoplandığı için bakır gibi çıkmış gerçek hali daha kumral

Cnm bende sacimi acik sariya boyamak istiyorum 'petek dincoz'un sac renginden. Benim sacimida daha once mahvetmislerdi sacim lastik gibi kopuyordu. O zamanlari rofle yaptirmistim. Simdi sacimi iste petek dincozun rengini istyorum, fakat kuaforlere guvenemiyorum. Kendi sac rengim koyu kumral diyebilirsin. Nasil elde edebilirim o rengi yardimci olabilirmisin?

Cnm bende sacimi acik sariya boyamak istiyorum 'petek dincoz'un sac renginden. Benim sacimida daha once mahvetmislerdi sacim lastik gibi kopuyordu. O zamanlari rofle yaptirmistim. Simdi sacimi iste petek dincozun rengini istyorum, fakat kuaforlere guvenemiyorum. Kendi sac rengim koyu kumral diyebilirsin. Nasil elde edebilirim o rengi yardimci olabilirmisin?

canım Petek Dinçöz'ün saç rengini bilmiyorum. Petek'in resmini eklersen yardımcı olabilirim

Back