- Konu Sahibi Disikanarya
canım eğer daha önce deneyip beğenmediysen yapma tabiki.yani en ii şey bildiğin şeydir çünkü.ama ben 8 ile 8.34 dedim yani açık kumralla açık dore bakır.syoss boya denemedim hiç o nedenle sonucu ne olur bilmiyorum ancak numarasına göre değerlendirebilirim.önemli olan saçların eğer yeşillendiyse bakır renkler içeren bi renkle boyaman.aynı zamanda sarıları kapatsın boya akmasın diye sabit renk yani 1-2-3...10'a kadar başka numarası olmayan sabit bi renkle boyayı desteklemen gerekir.mesela syoss'un kataloğuna netten baktım şimdi sana en iyi görünen 6-8 gibi duruyo.ama dediğim gibi denemediğim için bişi diyemicem.ama kesin fikrim küllü renklerden uzak dur.daha sıcak ve sarılarını kapatacak renkler seç.oksidana gelince kesinlikle %6 yani 20 volume ün üstüne çıkma.çünkü oksidan ''boya çalıştırıcısı'' diye tabir edilsede bi miktar açma özelliği vardır.oysa senin saçında rengi sabitlemek istiyoruz açmak diil ok.
Senin uzun aciklamarini yerim ben:)) 6-8 cok koyu duruo kuzum. Bense sacimi acmak istiorum tabi bu aradada sarilari kapamak. Senin 8.1 ve 9 oncesinde acici formulunu cok merak efyrm ama sacim cok yipranrmi cok toparlanmadi. Uzatiorum bide. Sari mahvetti yillardr sacimi iste.