- 11 Nisan 2019
- 1.260
- 3.392
- Konu Sahibi portakalkeki
Bunun köylülükle alakası yok kendini geliştirmekle alakası var.Çok değişik bir site iki dakikada herkes nasıl saldırmış köylülüğümden utanıyorum demedim buraya da belirttim zaten aksine becerilerim konusunda mutluyum fakat atıyorum bir iş yemeği ya da resmî bir ortamda bazı şeylerden emin olamıyorum mesela eşimin akrabası hakim onlar tatillerinden bahsediyordu ben de ne kadara mal oldu demiştim aslında bir bayanın böyle şeyler sorması hoş değil para sorma demişti eşim benim aklıma kaba olacağı gelmezdi , bu tip detaylar demek istiyorum anlatabildim inşallah
Annem her şeyin fiyatını söyler. Kv her şeyin fiyatını sorar. İkisi de köylü değil ama kendilerini geliştirmemekte ısrarcılar. Bir de bayan değil kadın.
Ben çatal, kaşık, el , kolayıma ne geldiyse öyle yemek yerim. Eşim çatal bıçakla yer. Sanırsın lord.
Yeni tanışılan kişilerle ya da tanımadıklarımızla siz şeklinde konuşmak makbul olandır.
Bacaklar ayrılarak oturulmaz. Asansöre ya da bir taşıta binerken önce inenler beklenmelidir. Samimi olmadığımız kişilere el yapımı götürmek olmaz. Teklif edilmedikçe su dışında bir şey istenmez. Maaş, bebek, ev, araba sorulmaz. Kadın erkek fark etmeksizin yaş, kilo sorulmaz. Her şeye gülünmez, asık suratlı da olunmaz.
Yazdım ama amann boşverin. Bunları uygulayan insan sayısı o kadar az ki. Artık herkes hödö höt konuşup hareket ediyor. Emin olun sandığınız kadar sırıtmıyorsunuzdur.