Seni çok iyi anlıyorum, şu anda benzer bir durumun içindeyim. Ben evde oturmayı, o da gezmeyi sever
Çalışıyorum, özellikle hafta içi akşam asla istemiyorum çıkmak çünkü sabah erken kalkıyorum
O benden daha rahat çalışıyor, 9 da 10 da kalkıyor; dolayısıyla zaman zaman içim eziliyor 6 da gidiyorsun diyor ama aslında anlamıyor =)
Benden çok daha enerjik, o gezerek dinlenebiliyor, bense evimde
Çıkıp bir yerlere gitmek, özellikle gürültülü bir yerse deli gibi yoruyor beni
O da evde daralıyorum, duvarlar üzerime geliyor diyor
Şimdilerde biraz orta yolu bulduk gibi ; o akşamları arkadaşlarına uğruyor, işten sonra biraz vakit geçiriyorlar, bende o gelene kadar işlerimi yapıyorum
Yatmadan bir iki saat birlikte vakit geçiriyoruz, hafta sonları bir akşam dışarı çıkıyoruz, ben gündüzleri dinleniyorum
Dengelemeye çalışıyoruz, bazen enerjisi korkutuyor beni =))
Ama bunlar boşanacak sebepler değil bence, insanlar farklı şeyleri sevebilir bunda bir anormallik yok
Seni biraz gurbette olmak yoruyor gibi geldi bana
Ne güzel bir evladın var bu da büyük avantaj, bozma moralini n'olur, umutsuzluğa düşme
Eşinin kötülüğünden ya da bencilliğinden değil bu, evde olmaktan sonsuz keyif alan biri olarak onu anlayabiliyorum, evimde olmaktan başka hiç bir şekilde dinlenmiş hissetmiyorum kendimi. Elbet bulursunuz orta yolu, ben inanıyorum