köyden indim sehire degil de tam tersi durumum..biraz yardima ihtiyacim var ...

herşey dört dörtlük olmak zorunda değilki. maddi anlamda rahatlığından öte, Eşin iyi biriymiş, gezmeyide sevmeyiversin.

Katiliyorum arkadasa, bosanmayi aklindan cikar bi kerem arkadasim, bence evlilikte en onemli 2 sey, Saygi ve sevgi. tabi sayiyorum ve seviyorum demekle olmuyor, bunlar gerek sozlu gerekse hareketlerle de ifade edilmeli gerektiginde. Eger esini seviyorsan esinde seni seviyorsa, birbirinizin fikirlerini onemsiyor saygi gosteriyorsaniz, yani kaba tabirle adam yerine koyuyorsaniz, e evdede sana yardim ediyor arkadaslik ediyor, disari gezmelerinde onun suyuna gidip (yani tanirsin muhakkak hassasligini) ikna edebilirsin. Yada olmuyor bir yolu yok! arkadas edinebiliyorsan kafana gore varsa birileri onlarla takil, ya da yasadigin yerde is bul calismaya basla, hic bisey olmazsa takma kafana al kizini cik gez, veya kendi basina bi cik hava al. Insan bazen bazi seylere takiyor iste! sende daha once aktif yasamissin ya simdi monotonluktan sIkIlmissin belli, baska mesguliyetler bul kendine bu konuya yogunlasma... bye

rahat dürtmesin bence otur oturdugun yerde ... O ozledığın hayat ı unut sonucta boşanıp gıtsen sankı yabancı gıbı olacaksın aılene. Hıçbişey eskısı gıbı olmayacak

eşler birbirlerinin karakterlerini zamanla değiştirirler bende eşimle bir ömür nasıl geçecek diye düşünmeye başlamışken aaaaa bide baktım adam açılmaya başlamış....önceleri her hafta sonu zorla bi yere götür alışverişle başla avm ye gir sinemaya geç derken bakmışsın senin çıkmayı istemediğin bir hafta sonu kazandığı alışkanlıkla kendi çıkmak isteyecek ama biraz sabır lazım bana göre bu sebepten boşanılmaz...bu kadar kolay değil yani boşanmak ama yinede fikirlerinize saygı duyarım.

Maddi durumunuz iyiymis. Avrupa nin da gobegindesiniz. Yapacak dunya kadar aktivite var. Sen arastir, bul, al biletleri; Bu haftasonu suraya gidiyoruz de. Arada bir yurtdisinda tatil ayarla. Degisik seyler yaparak sasirt kocani. Zamanla kocanin da hosuna gitmeye baslayacak ve kaliplarindan siyrilacaktir.

Paranin mutluluk satin almadiginin bir ornegi daha. Ben de buna benzer bir durumdayim iste. Ama kimseye bunu anlatamiyorum. Maddi olarak rahatsan, nirvanaya ulasmiyorsun. Bunu yasamayan insanlara anlatabilmek cok zor. Ben artik ugrasmiyorum. Birseyler eksikse eksiktir... Rahatlik bu eksikligi kapatmiyor.

Diger birsey ise, bu konuda tekrar gordum ki birlikte birseyler paylasabildigimiz, ortak zevklerimiz olan insanla evlenmemiz gerektigi. Sevgi de bir yere kadar. Bir cift bu kadar zit seylerden hoslaniyor, birlikte ortak birsey bile yapamiyorsa, yemisim sevgisini. Yani insan karakter olarak dengiyle evlenmeli. Siz nasil ilgi alanlariniz zit oldugu halde birbirinizle evlenecek noktaya geldiniz sasirdim. Yani sevgililik donemi cok mu farkliydi? Evlendikten sonra mi degisti? :26: Evlenecekseniz, mumkunse ruh ikizinizle, ortak zevkler, aktiviteler paylasabildiginiz, daha dogrusu hayati paylasabildiginiz, birlikte keyif aldiginiz insanla evleneceksiniz. Biri disari cikalim der, oburu dokunmasan 1 ay evde yatarsa o evliligin de anlami olmuyor bana gore.

Seni çok iyi anlıyorum, şu anda benzer bir durumun içindeyim. Ben evde oturmayı, o da gezmeyi sever
Çalışıyorum, özellikle hafta içi akşam asla istemiyorum çıkmak çünkü sabah erken kalkıyorum
O benden daha rahat çalışıyor, 9 da 10 da kalkıyor; dolayısıyla zaman zaman içim eziliyor 6 da gidiyorsun diyor ama aslında anlamıyor =)
Benden çok daha enerjik, o gezerek dinlenebiliyor, bense evimde
Çıkıp bir yerlere gitmek, özellikle gürültülü bir yerse deli gibi yoruyor beni
O da evde daralıyorum, duvarlar üzerime geliyor diyor
Şimdilerde biraz orta yolu bulduk gibi ; o akşamları arkadaşlarına uğruyor, işten sonra biraz vakit geçiriyorlar, bende o gelene kadar işlerimi yapıyorum
Yatmadan bir iki saat birlikte vakit geçiriyoruz, hafta sonları bir akşam dışarı çıkıyoruz, ben gündüzleri dinleniyorum
Dengelemeye çalışıyoruz, bazen enerjisi korkutuyor beni =))
Ama bunlar boşanacak sebepler değil bence, insanlar farklı şeyleri sevebilir bunda bir anormallik yok
Seni biraz gurbette olmak yoruyor gibi geldi bana
Ne güzel bir evladın var bu da büyük avantaj, bozma moralini n'olur, umutsuzluğa düşme
Eşinin kötülüğünden ya da bencilliğinden değil bu, evde olmaktan sonsuz keyif alan biri olarak onu anlayabiliyorum, evimde olmaktan başka hiç bir şekilde dinlenmiş hissetmiyorum kendimi. Elbet bulursunuz orta yolu, ben inanıyorum

sevgili kk arkadaslarim
bu topigi acali baya oldu
cok sükür hersey yolunda hemde cok iyi
masallah hicbir sornumuz olmadigi gibi cok mutluyuz
burda neler söylemisim simdi tekrar okudum
hersey düzgün su anda
tek sorunum cildim
cildim cok kötü onun icin ugrasiyorum
dogumdan beri kötülesti kizim 2.5 yasinda ben hala cildimle ugrasiyorum
bundanda kurtulursam mükemmel ötesi br hayatim olacak
Allah yardimcimiz olsun
cildim icin yapmadigim sey kalmadi
daha bugun dr randevum vardi baska kremler verdi
insallah kurtulurum
Allah kimsenin basina vermesin cok büyük bir sorun bu

sorunlarını aştığına sevindim
şunu söylemek istiyorum benim eşim de gezmeler sosyal hayatı pek sevmez sever de maddiyattan kıstığı için sevmiyor.
ev aldık araba aldık malum ödemeler vs..vss..kızım olduktan sonra sosyal hayat sıfır
aynen dediğiniz gibi cocukla bi yerlere gitmek eşim için işkence gitmez gidince de en ufak birşeyde surat asıp hadi eve der abi benim de burnumdan gelir
alışveriş merkezine gitmiyoruz kızım çok kareketli her yere koşuyor.
yemeğe gitmiyoruz durmuyor...şimdi 2 yaşında kızım yine çok fazla gidemiyoruz
ben çalışan bi bayanım iş yerim çok stresli bazen patlama noktasına geliyorum
maddiyat elbette insanı bazen rahatlatıyor ama sıkıntılarımız da var bizim.
çalışıp ödüyoruz işte ev borcumuzu.Ama şükür allaha Huzurumuz var seviyorum eşimi
beğnmediğim yönlerinin yanında beğendiklerim de var
Allah önce sağlık sonra huzur versin hepimize

Son düzenleme:
adam bulasıgı toplayıp yerlestırıyor..
yemegı yapıyor,alışverısı yapıyor..
sana para yağdırıyor,ıstedıgın hersey oluyor..
hıcbıseyde aklın kalmıyor..

e bu adamın hıc mı yatıp dınlenmeye hakkı yok,el ınsaf..
hamallığa mı geldı dünyaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…